כל הפרטים על אחוז המשרתים:

עמלק

New member
אתה שוב סותר את עצמך.

"כי זה ממש לא מעניין חייל מילואים שעושה 40 יום בשנה,למה לא מחליפים אותו בשמירה! " === עכשיו נחשב : בנים - 2.5 אחוז לא כשירים פסיכולוגית 5 אחוז לא כשירים פיזית / עבריינים 5 אחוז לא בארץ ועכשיו שים לב למשפט הזה : "בסך הכל שיעור הגיוס צפוי להיות פחות מ-78 אחוז מכלל בני הנוער היהודיים." ומכאן - שבתוך האחוזים הללו כלולים גם החרדים (או שלפי שיטתך הם לא יהודים?) וכנראה, בלי שום קשר למספרים למעלה 9 אחוזים מבני ה-18 משתמטים עקב תורתם עלוקתם. בנות : 40 אחוז לא מתגייסות 30 אחוז מתוך ה-40 - תורתם עלוקתם. עכשיו תסביר לי למה גיוס של כמות כזו של כוח אדם לצה"ל לא יזרז את החלפתו של חייל המילואים שעושה 40 יום בשנה ?!!!!!!!??!?!?!?! איך אתה כזה עיוור ?

yoavtzur

New member
אני לא מבין את ההקשר שאתה עושה

הבאתי את המספרים האלה,רק להראות שאחוז החילונים שאינם משרתים גדול מאחוז החרדים,בניגוד למה שניתן להבין מדבריהם של הדמגוגים דוגמת טומי לפיד,בוודאי תטען בצדק שאצל החרדים מדובר על 100% מהאוכלוסיה,אבל כאמור אני לא פוליטיקאי אותי לא מעניינים אחוזים אותי מעניינים מספרים מוחלטים. אני לא עיוור,הגישה שלי שונה משלך,אתה מנסה להוכיח למה ראוי מבחינה מוסרית לגייס את החרדים ויתכן מאוד שאתה צודק,ואני מנסה להוכיח שלא כולם משרתים ולכן יש לתגמל את הנושאים בנטל,אין לי שום רצון לגייס את כולם,אני לא מאמין שזה ריאלי,אני לא חושב שזה נחוץ,אני בטוח שגם צה"ל לא צריך את כולם. יואב צור-שמאל ציוני!

עמלק

New member
אין לך שום עניין במספרים מוחלטים

מאחר ואתה מפרסם א ח ו ז י ם. בין פיצוי למילואימניקים לבין אי גיוס החרדים אין שום קשר, ונהפוך הוא ---- אתה הבאת משפט שאומר שאת המילואימניק לא מעניין למה לא מחליפים אותו בשמירה --- אם היו מגייסים את החרדים והבנות הדתיות, כנראה היה פשוט בהרבה להחליף את אותו המילואימניק.. אתה הוא הדמגוג !

yoavtzur

New member
אז נניח שהיו מגייסים את החרדים

והיינו עושים 25 ימים במקום 40 ימים,מבחינתי זה היינו הך עדיין היינו מיעוט מכלל האזרחים שמקריב ואינו מתוגמל. אני מסכים שאין קשר בין פיצוי מילואימניקים וגיוס חרדים, אני מדבר על תגמול ואתה מדבר על גיוס שווה. זה לא שאני דמגוג,אתה פשוט לא מוכן להקשיב.

עמלק

New member
עכשיו אתה פשוט מרגיז

אתה כותב בהודעה הראשונה שלך בשרשור : "דרך אגב,חוק טל הוא חוק מצוין". אז אל תצפה שלא יענו לך. ואם הייתי עושה 15 יום מילואים פחות זה היה מאוד משנה וממש לא "היינו הך" - אתה כנראה לא עושה מילואים כפי שאמר פה מישהו. 15 יום פחות !!! (זה אתה אמרת, לא ברור לי החישוב אבל ניחא) !!! תחשוב על זה !!! עוד 15 יום עם המשפחה והילדים, פחות 15 יום של סיכון פיזי... תסלח לי, אתה פשוט אהבל אמיתי. חוק טל טוב רק לחרדים ופוגע פיזית בשאר האנשים !

yoavtzur

New member
עמלק ידידי,אני מאחל לך בהצלחה

מכל הלב במאבק הלגיטימי והצודק שלך. אני אמשיך במסלול שבחרתי,היינו לא לגיוס חובה כן לתגמול המשרתים. תודה על ההקשבה. יואב צור-שמאל ציוני!

חפש1

New member
יואבצור, "ה- Small הפלצני": מה זה

בדיוק "היינו עושים 25 ימים במקום 40 ימים"?!?!?!?! ומה זה "היינו מיעוט מכלל האזרחים שמקריב ואינו מתוגמל". הרי לא עשית אפילו יום מילואים אחד בשנים האחרונות!!!!!!!!!!!!!!!!!! "תפקיד רוחבי בחטיבה" עלק על מי אתה חושב שאתה עובד בכל הגיגיך ההזויים?

haimbarkan

New member
בנות דתיות תורמות !

חשוב לציין שחלק מהבנות שאינן מתגייסות בגלל הדת משרתות בשירות הלאומי. אני לא יודע באיזה אחוז מדובר, אבל מדובר בעבודה נפלאה. אני פגשתי אותן במספר מוסדות של מפגרים, במרכזי קליטה, במוסדות נוער ועוד. אם כל אזרח, דתי או לא, שאינו משרת בצבא היה תורם כמוהן אני בטוח שהחבר´ה שלנו הייתה נראית אחרת.

עמלק

New member
מסכים שהן תורמות

אבל שוב לא יתכן שלקבוצה אחת יהיה החופש לבחור כמה זמן לשרת ואיך ולקבוצה אחרת לא יהיה החופש המדובר.

למעלה