נוווווו אז יעף זה לא רחוק מחדרה:) מעולה
T The Macker Girl New member 13/6/03 #67 ממש לא. זה ליד תל מונד... פשוט אסור לפספס את הפנייה! (מקוריים אנחנו. פיתחנו דיון שלם על יעף משיחה על כרטיסים לאיחוד...)
ממש לא. זה ליד תל מונד... פשוט אסור לפספס את הפנייה! (מקוריים אנחנו. פיתחנו דיון שלם על יעף משיחה על כרטיסים לאיחוד...)
T The Macker Girl New member 13/6/03 #65 אני יודעת איפה זה, בערך... פשוט נוןרא קל לפספס את הפנייה לשם אגב, סתם לידע כללי... איפה בדיוק אתה גר? ואנחנו ביטוח באיחוד! (פראייר מי שלא בא!!!)
אני יודעת איפה זה, בערך... פשוט נוןרא קל לפספס את הפנייה לשם אגב, סתם לידע כללי... איפה בדיוק אתה גר? ואנחנו ביטוח באיחוד! (פראייר מי שלא בא!!!)
D double M New member 14/6/03 #77 מרכלים עליי הא? בכל מקרה, כשאת באה, נתאם שאני אלך לקראתך לצומת בני דרור. לא רוצה שתחווי את הטראומה של להכנס ליעף. תשאלי את משה איך היה, אם הוא כבר מדבר על זה...
מרכלים עליי הא? בכל מקרה, כשאת באה, נתאם שאני אלך לקראתך לצומת בני דרור. לא רוצה שתחווי את הטראומה של להכנס ליעף. תשאלי את משה איך היה, אם הוא כבר מדבר על זה...
T The Macker Girl New member 14/6/03 #79 חחחח הוא סיפר לי!!! הוא אמר שזה לא מושב, זה רחוב!!! ושמעת את מיכל? תשנה אצ המספר "2" ליד השם שלי ל-"3". תודה, מותק
חחחח הוא סיפר לי!!! הוא אמר שזה לא מושב, זה רחוב!!! ושמעת את מיכל? תשנה אצ המספר "2" ליד השם שלי ל-"3". תודה, מותק
H Hypnotic Poi§on New member 14/6/03 #92 הוא לא התמסחר!!! הוא פשוט נהיה עסקן עסקני הגרסא המצונזרת של סופרים חה...
H Hypnotic Poi§on New member 13/6/03 #57 כתבה על האיחוד../images/Emo26.gif כנסו../images/Emo70.gif אני אחפש עוד כתבות בנושא... בנתיים הנה תלחצו פה תגיעו לגן עדן 909 כוסיות בתולות בלאגנים...
כתבה על האיחוד../images/Emo26.gif כנסו../images/Emo70.gif אני אחפש עוד כתבות בנושא... בנתיים הנה תלחצו פה תגיעו לגן עדן 909 כוסיות בתולות בלאגנים...
H hypnotic poison New member 14/6/03 #76 הבטחתי וקיימתי ../images/Emo9.gif כנסו... כתבה מס' 2 הפעם מהאתר המצויין של מומה שקם לתחייה כנסו בקישור למטה ואם אתם ממש עצלנים אז פה
הבטחתי וקיימתי ../images/Emo9.gif כנסו... כתבה מס' 2 הפעם מהאתר המצויין של מומה שקם לתחייה כנסו בקישור למטה ואם אתם ממש עצלנים אז פה
C choul New member 14/6/03 #83 מצטער להגיד אבל האתר היה קיים כל הזמן ופירסמתי את ההודעה הזאת לפני יומיים...