=*+*=כל התגובות על השיר החדש=*+*=

orianush

New member
=*+*=כל התגובות על השיר החדש=*+*=

כל מי ששמע את השיר ורוצה להביע את דעתו שישרשר לכאן.. במקום שיהיהו מלא שרשורים --------------- שמעתי את השיר והוא מהמםםםם אהבתי מאווד איזה שיר יפה ומרגש.. איזה שילוב מנצח זה יוסי ושלומי עכשיו מה שאנחנו צריכים זה להצביע המון המון ולהעלות את השיר הזה גבוה גבוה ההצבעות שלנו זה ההצלחה של יוסי.. ככל שיכירו אותו יותר ההצלחה שלו תגדל יותר נחכה שזה יכנס למצעדים =]

שמעתייייייי #%&^%&&^$#$@

דיייי איך השיר הזה תפור עליו!! כ"כ מתאים לו לשירר את זה....!!!!! השיר בכלל מדהיםםם... אהבתי לגמרי..! חחח אהבתי ת'קטע של יוסי איך שהוא צועק "בךעד כאב..." איך הוא שר יפההה...! חח שיר חזק.. היה שווה לחכות :) וכשיתחילו ההצבעות.. כולם מתגייסים לעזור

שמעתי../images/Emo13.gif

סופסוף שמעתי. השיר מדהים. אני כרגע ממש שומעת את השיר. ההתחלה שלו ממש גורמת לא להעיבר לתחנה הבאה... המילים מצמררות. השיר מדהים-מתאים לקפיצה שצריך יוסי שלנו. ויאללה-להתחיל להצביע!! יוסי-
אני אוהבת אותך!!

1מאיוש

New member
שמעתייי גםםם %#&)&*)(#%%#%

( שריתוששששש העתקתי ממך ת'מלא סימנים
) א = י = ן לי מ = י = ל = י ם !! שירר מרגש !! האיכות קול של יוסי שלנו פשוט מדהימות ! השילוב עם שלומי שבת מצוין!

כוכבה 27

New member
וואי היום שמעתי את השיר של יוסי

השיר מושלם יוסי שר מדהים שיר מאוד מרגש האיכות, הקול המדהים של יוסי ביכלל השילוב עם שלומי שבת מושלם אין על שלומי הוא מדהים יוסי ושלומי יש להם שילוב מדהים לשניהם יש קול מדהים

השיר הכי מרגש מאז אביא לך אבנים....

איזה שיר מדהים. נכון? אני כבר שמעתי אותו לפני חצי שנה..על הפסנתר וישר נקלט לי (זמזמתי אותו אחרי שיוסי ניגן לי בחדר שלו) ובכלל התאהבתי משמיעה ראשונה. כמה רגש וכמה יופי יש בשיר המדהים הזה. שיהיה ליוסי שלנו בהצלחה ויגיע השיר למקום ה-1 !!!!!!!! כבר מתחילים להצביע בקרוב תכינו את הידיים :)

שמו את המילים, שמו את המילים!!!

של השיר של "אף פעם לא אומר" בשירונט!!!!! אני מתרגשת!!!!!

כוכבה 27

New member
וואי שמעתי את השיר הזה עכשיו

השיר כל כך מרגש שאפילו העיניים שלי ברקו, אין על יוסי הוא מוכשר כל משפט בשיר הוא מושלם הינה המילים של השיר המושלם הזה כל הפחדים שמסביבי כל מה שלא תראי בראי כל האולי והאם וכמעט ובערך לא מוכרים לך אהובה לא משנים דבר בתמונה גם אם הדרך קשה אשר לך למלך לפעמים אני נשבר או מתעצב לפעמים אני תלוי בך עד כאב לפעמים נשאר לבד בלילה ער אף פעם לא אומר שלא יהיה לך ערפל בלב כל הפחדים והדמעות המחשבות שלא נגמרות כל אכזבה וכאב שאספתי בדרך לא התקרבו על סף ליבך גם אם עולם שלם התהפך לא אוותר עד הסוף אשר לך למלך לפעמים אני נשבר או מתעצב... לפעמים אני נשבר ומתעצב לפעמים אני תלוי בך עד כאב כן לפעמים נשאר לבד בלילה ער אף פעם לא אומר שלא יהיה לך ערפל בלב כן שלא יהיה לך ערפל כל הפחדים שאני שומר מה שאני אף פעם לא אומר

כוכבה 27

New member
אם תאזינו לתחנה רשת ג' תשמעו את

השיר המדהים הזה,למשל אני שמעתי את השיר היום בבוקר בשעה 8:30

חן 16H

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif שמעתי

מדהים, מרגש, מהמם, יפה ..............
יוסי מעביר את הכל מהלב שלו דרך השיר זה פשוט מהמם
עברה בי צמרמורת זלגו דמעות..........

orianush

New member
כוכבה טעות קטנה..

"גם אם הדרך קשה אשר לך למלך" אשאר ולא אשר

כוכבה 27

New member
תודה מאמי על התיקון

אבל זה לא אני טעיתי העתקתי את המילים של השיר מהאתר של שירונט

bu1li

New member
שמעתיי:]

אחרי 3 ימים רצופים שהייתי דבוקה לרשת ג' היום סופסוף שמעתי את השיר ומה?! כ-ל דקה הייתה שווה שיר מהמם והיה שווה לחכות כל כך הרבה

yaelala14

New member
אוקי מדהיםםםםםםם!

פשוט אין לי מילים! הקול שלו מרגש אותי כל פעם מחדש.. שפוט בא לי לבכות! הם פשוט מדהימים ביחד!! אין זה פשוט הצלחה

sarit lang

New member
שמעתי את השיר סוף סוף!!

איזה שיר מ ד ה י ם ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! כמה רגש יוסי השקיע בשיר הזה... איזה מילים יפווווות, מרגשות,חודרות! מ ד ה י ם....

למעלה