=*+*=כל התגובות על השיר החדש=*+*=

uk23

New member
השיר החדש של יוסי אזולאי

ושלומי שבת פשוט יפה. עכשיו שמעתי אותו לראשונה. יש על זה ביקורת בNRG. זה מתחיל בקול המדהים, המרגש, החודר, המלטף, העוצמתי של יוסי. ממשיך בקול ובנוכחות של שלומי. שילוב של מילים, לחן וביצוע. הכל ביחד פשוט מרגש. באמת אחד הדברים היפים שיש עכשיו. תמיד אמרתי שיוסי אזולאי, מבחינת הקול, הוא הווקאליסט מספר 1 בארץ. זאת דעתי כמובן
הוא ענקי. אני שר בעצמי (וכותב ומלחין), ובתור אחד כזה ששואב השראות מכל מיני אמנים, אני יכול להגיד שבאופן כללי קול של גבר בדרך כלל לא מרגש (או עוצמתי) כמו קול של בחורה. אצל יוסי זה פשוט ההפך. קולו ענקי ומדהים. הוא מרגש ושר כל כך יפה עד שאזלו לי המילים לתאר כמה. מאחל לו המון המון המון הצלחה כי מגיע לו. בגדול מגיע לו!!!

uk23

New member
בכיף ../images/Emo13.gif כנסו לשמוע סקיצות

כאן. סקיצות ושירים שביצעתי, כתבתי והלחנתי. הביעו דיעה או מה שבא לכם העיקר תהנו

orianush

New member
../images/Emo51.gif

שמעו הייתי עכשיו בהופעה של שלומי ופבלו היה ממש יפהה הופעה כייפית בטירוף הם ביצוע ביחד את "אמא" ובאמת אין אבל א-י-ן על הביצוע של שלומי ויוסי

uk23

New member
דרך אגב אחלה פורום יש לכם ../images/Emo13.gif

אולי אני אהיה יותר קבוע כאן .

uk23

New member
יש לי את השיר המדהים הזה ../images/Emo13.gif

מי שרוצה אותו, אשמח . . . מסר או משהו והשיר אצלכם
בכיף

lir2004

New member
ביקורת בונה על השיר...

סתם... האמת היא שאין לי ביקורת בונה... המלל מעולה... גם יש שם את המשפט "אף פעם לא אומר שלא יהיה לך אפל בלב..."... שמי שלא יודע, הוא לא אומר לה על כל הפחדים ועל כל החששות שלו, רק כדי שהיא לא תהיה עצובה... (פשוט יש כאלה שחושבים בצורה אחרת...)... הלחן קליט וגורם לרצות לשוב ולשמוע אותו... ויוסי ושלומי הם זמרים מעולים אחד-אחד... והקולות שלהם משתלבים מדהים ביחד... איך אומר אורי גלר?! - מ-ה-מ-ם-! (אני צריך להיגמל מהחיקוי שלו... כבר חרשתי... למרות שאני עושה אותו באמת טוב... חחחחחחחחחח...).

למעלה