אני לא אדבר גסויות גם בצ'אט אני לא כזה אני חביב
L limors2 Active member 26/6/06 #76 הממ, גסויות עדיף שלא../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif ייתכן שיש קטינים שקוראים בסתר
ג גפילטע פישי New member 26/6/06 #84 ../images/Emo45.gifמן הסתם לא רק חיילים שומעים גלגלצ. פתאום אני לא מרגיש זקן! איזה כיף לי
S ShukyD New member 26/6/06 #66 לא רוצה לדעת מאיפה נכנס בכל מקרה אני יואב, למקרה שלא ידעת לא, לא קוראים לי שאקירה, גם לא שאקירה שאקירה מגניף
לא רוצה לדעת מאיפה נכנס בכל מקרה אני יואב, למקרה שלא ידעת לא, לא קוראים לי שאקירה, גם לא שאקירה שאקירה מגניף
P Princess Galush New member 27/6/06 #107 אני לא שונה! אני מיוחד! אני שר ורוקד, כמו כל אחד. יש לי קצר במוח, זה גורם לי לשכוח, מה עשיתי אתמול, ומה זה צד שמאל. שיר מהפיג'מות. כן. זה הפך להמנון של הכיתה שלי.
אני לא שונה! אני מיוחד! אני שר ורוקד, כמו כל אחד. יש לי קצר במוח, זה גורם לי לשכוח, מה עשיתי אתמול, ומה זה צד שמאל. שיר מהפיג'מות. כן. זה הפך להמנון של הכיתה שלי.
S ShukyD New member 26/6/06 #51 זה כן אבל זה גם בא כשמשעמם אפרופו חוויות אוראליות יש לי שן בינה מצד ימין למטה שמעקמת לי את כל השיניים התחתונות ולא בא לי על גשר בגיל 19
זה כן אבל זה גם בא כשמשעמם אפרופו חוויות אוראליות יש לי שן בינה מצד ימין למטה שמעקמת לי את כל השיניים התחתונות ולא בא לי על גשר בגיל 19
S S m e l l y Cat New member 26/6/06 #60 אגב!!!! אין חוק חינוך חובה עד י' או משו??????.. איך נתנו לך???.. איך הולך כל התהליך הזה?
ד דייג2 New member 26/6/06 #25 אם את לא אוהבת למה את שומעת? חסרות תחנות רדיו? תעברי תחנה כמו שאני עברתי אני מזמן לא מאזין לתחנה הזאת שהולכת על חשבון משלם המיסים. אני אישית מעדיף במוזיקה את 100 אף אם או 88 אלה תחנות נהדרות.
אם את לא אוהבת למה את שומעת? חסרות תחנות רדיו? תעברי תחנה כמו שאני עברתי אני מזמן לא מאזין לתחנה הזאת שהולכת על חשבון משלם המיסים. אני אישית מעדיף במוזיקה את 100 אף אם או 88 אלה תחנות נהדרות.