כל טבעוני הארץ צריכים להתאגד

Her Circulation

New member
כל טבעוני הארץ צריכים להתאגד

ולשלוח עצומה לטבעול על השימוש בביצה. זוגלובק הוכיחו שאפשר לעשות זאת בלי ביצה כך שזה לא באמת מרכיב הכרחי. אני לא קונה מזוגלובק מפאת היותם מפעל בשר, אבל טבעול... חבל.

K A R I N

New member
צודק!!!!!! ../images/Emo45.gif

בואו נארגן עצומה בנט (אם מישהו יודע איך), או שנציף אותם במיילים. אבל כדי שזה יהיה אפקטיבי כ-ו-ל-ם צריכים להשתתף. אוהבת, קארין

ק א ר ן

New member
אולי אפשר לפנות לאנונימוס ולבקש מהם

לארגן משהו? אם כל חברי אנונימוס יחתמו ויחתימו אחרים, אולי באמת נצליח לגרום לשינוי

K A R I N

New member
אני אעשה זאת ../images/Emo140.gif

אני פעילה באנונימוס, לכן אוכל אולי באמת לארגן עצומה כזו שתהיה באתר שלהם, אני אדבר איתם בערב ואומר לכם מה הוחלט.

rasta27

New member
דרך אגב שלחתי להם אי-מייל בנידון

לפני שבועיים מקווה שתהיה תשובה

Her Circulation

New member
יפה מאוד. אני רוצה לקחת חלק בניסוח

העצומה אם אפשר. כצמחוני אהבתי את מוצרי טבעול, חבל שצמחונים כמוני שמוצרי טבעול היו חלק מתפריטם היומי מוותרים על אלו כאשר הם הופכים לטבעוניים.

Weird Eyal 21

New member
אני צימחוני אבל מעדיף

מעדיף שטיבעול יעבדו בלי ביצים כי גם ככה אני משתדל לאכול רק פעם בשבוע ביצים... אז אם טיבעול יהיו בלי ביצים זה בכלל יהיה מצויין אולי גם כדיי להתקשר אלייהם או אפילו לנסוע למפעל... לחיפאים מחברים בפורום זה דיי קרוב... קיבוץ לוחמיי הגטאות... 20 דקות נסיעה מחיפה בערך

גם אני רוצה לחתום על העצומה../images/Emo70.gif

שלום,אני חדשה כאן,אני צמחונית ולא אוכלת ביצים מאז שראיתי בערוץ 8 כתבה על מפעלי הביצים בעולם ואיך שהם רוצחים אפרוחים ותרנגולות. מה זה אנונימוס? תוכלו לתת לי את הכתובת?
דרך אגב-אני גם צפונית והייתי במפעל בלוחמי הגטאות!

Weird Eyal 21

New member
היי טינקר

אנונימוס זאת אודה למען זכויות בעליי חיים הנה הכתובת : http://www.anonymous.org.il

לצערי לא,אבל אם יש לערוץ 8

איזה אתר או משהו,אפשר לשלוח להם אי מייל ולבקש שישדרו את זה שוב ראיתי את זה מאוחר בלילה,אני משערת שלא הרבה אנשים ראו את זה,וזה חבל מאוד.

Weird Eyal 21

New member
לאנונימוס יש בטוח

יש להם הרבה חומר על תעשית הבשר http://www.anonymous.org.il

Weird Eyal 21

New member
גם אני! גם אני! גם אני!!!!!!

צודקים במיליון אחוז!!! זה יעבוד אם יהיה לחץ ממש חזק אז זה יעבוד אוהב אייל

Talia E

New member
צר לי

אבל למיטב ידיעתי, גם טבעול שייכים לאותם בעלים של הוד לבן...

Weird Eyal 21

New member
אולי נתאחד

אנחנו ונקים פס יצור של אוכל טיבעוני??? עם מחירים נורמליים.. כל חברה שמייצרת אוכל צימחוני/טיבעוני שייכת בסופו של דבר לחברת בשר.... היה לי רעיון לפתוח ווגן בורגר... כמו בורגראנץ´ אבל טיבעוני וגם לעשות שם פיצות... הבעיה היא שהמרכיבים (טופו) נורא יקרים.... לא משנה סתם רעיון אוהב אייל

Nightwish-boy

New member
רעיון מעניין בשבילך...

אם זוגלובק לא משתמשים בביצה, אפשר לנסות לפנות אליהם ולנסות לגרום להם להרחיב את המוצרים שלהם גם למוצרים צמחיים. לדעתי, זאת דרך מתוחכמת בהרבה מהחרמה, כי אם הם יראו שיש קהל יעד גדול למוצרים כאלה, ייתכן שהם יתמקדו בהם יותר ובמוצרי הבשר פחות, ומכאן הרווח שלך ברור וכפול. שלך
דור

למעלה