ברור שאני אעדיף רשת צמחונית.
ללא היסוס. אבל אם נגיד הרשת היחידה שמייצרת מזון צמחי תהיה כזאת שגם רוצחת בעלי-חיים אחרים, אז יש סיכוי שאני אקנה מהם מזון צמחי. אני יודע שזה מזעזע (זה נשמע לי עכשיו מזעזע כשאני אומר את זה), אבל... לכי תדעי... מה אנחנו יודעים? אולי הרשת הזאת, בעוד 50 שנה, תייצר רק מזון צמחי? אולי ברגע זה ממש אחד מבעליה מייסר את עצמו על הרציחות האכזריות והמתועבות שהוא מעורב בהן? אולי הוא מנסה בהדרגה לעבור למזון צמחי? לא יודע, אני יודע שזה נשמע מגוחך... אני פשוט אומר מה שעובר לי בראש. העובדה היא שאני צורך שניצלים צמחיים של זוגלובק טבע, בגלל שטבעול מכניסה "אלבומן ביצה" לתוך מוצריה ואני רוצה שניצלים צמחיים (הם מאוד טעימים לי וגם מזינים אותי). ואני מרגיש מעוּדד מכך שאני מעודד אותם להכיר באופציה הצמחית. אני לא אומר שהדבר שאמרתי יקרה עכשיו, אבל מי יודע - אולי בעוד 30 שנה השוק הצמחי והשוק הבשרי יחליפו מאזן? והחברה שהיום השוק הצמחי הוא רק חלק קטן מסך מכירותיה, בעוד 30 שנה השוק הצמחי יהיה העיקרי? ואני מקרב לשם את היום הזה? אני רואה בדמיוני אדם שעושה משהו "טוב" ומשהו "רע"... אני אעודד אותו לעשות משהו "טוב", לא? אני לא אגיד לו: "יאללה, יאללה, אתה עם המעשים הטובים שלך, אתה בסך הכל בנאדם
רע!..." לא?
אני באמת לא יודע, לא נחרץ... אולי להפסיק לצרוך מהם שניצלים צמחיים???