כל ידידי המז´רז´רים...

paluta

New member
בסעיף 3 תיקון טעות

טל משרדי ההנהלה של רשות הטבע והגנים הוא 02-5005444 ולא כפי שרשמתי (רק 6 ספרות) במסר הקודם

joko7

New member
יפה פעלת ידידי../images/Emo45.gif מעכשיו אני רוצה

לראות שהמסחריים האלה יעלו לי על החוט או יפרשו רשת 10 מטרים מהשובר או גרוע מכך יאיימו ויזרקו אבנים על מי שמעיר להם, בתור יחיד אני כלום,בתור קבוצה אנחנו נזיז דברים אם לא נחסוך בטלפונים ובתלונות רשמיות,, יתרה מכך יעזור לנו מאוד עותק של חוקי הדייג והאיסורים החלים על הדייגים המסחריים שמשום מה יש לי הרגשה שהם אינם מצייתים ולו גם לאיסור אחד,,זה באמת יהיה מעניין להתוודע לחוקים הקיימים
,,,(חסר לי כאן האייקון של המגפיים והאקדח

צודק ג´וקו7. יש כאן בעיה קטנה

כל עוד אני (אנחנו) לא יודע מה בדיוק אסור למסחריים לעשות, אני לא יודע מתי ראוי להרים טלפון ולצעוק ולדרוש ולהתעקש. אם מישהו כאן יכול להאיר את עינינו נוכל גם לעשות.

paluta

New member
אין שום בעיה

בגבול ההגיון אתה כבר תזהה מה זה הפרת פקודות הדייג - קרבה לחופים רשתות בקרבת חופים מרינות וכיו"ב וצפיפות הרשת התנהגות בריונית ואלימה ( השלחת אבנים קללות וכיו"ב) הפרעה לצוללנים שמשתמשים במצוף צלילה זיהום הים ומימיו ועוד ועוד תמיד כדאי להרים טלפון ולהתלונן - לרוב בצד השני של הקו ישאלו שאלות מנחות ויאמרו לך אם אכן זו עבירה או חשד לעבירה וחוץ מזה אני סומך עליך שתפתח במהרה צוללת מונחית לייזר שתכסח להם את הרשת
אני יכול רק מנסיון לדווח כאן שפקחי רשות הגנים קנסו לפני זמן קצר דייג ערבי מעכו בסכום של 25 אלף ש"ח + החרימו לו את רשיון הדייג וקרקעו לו את סירת הדייג שלו וזאת מכיוון שהנ"ל הופיע בפעם השניה באיזור השמורה ופרש רשת שדרך אגב הייתה צפופה להפליא. בכל מקרה אני חושב שאסור לנו לשבת בחיבוק ידיים , זכותך לדוג עם חקה באיזור מותר לכך וחובתך להתלונן על מפירי חוק תתפלא אבל רשויות החוק בכל זאת עם כל המגבלות שיש להם כן עושים את מלאכתם אמנם לאט אבל עושים - אם נתמוך בהם ונתלונן על כל סוג של הפרה הם יפעלו יותר.

מ ל ח מ ה בתותחים

תנסה להעיף עליהם את תותח הדייג שלך,כמו שכמעט השארתה אותי ואת אורי רטובים בלי משקפיים....."
ונבוט בראש....

paluta

New member
ניתן לקרוא על עבירות דייג באתר

של משרד החקלאות אגף הדייג בקישור הבא אלו רק חלק מעבירות הדייג שנרשמו ועדיין אין נתונים לשנים 2001 !

alonps

New member
../images/Emo110.gifנתונים על עבירות דיג

להלן טבלת Excel על עבירות דייג מאתר משרד החקלאות האגף לדיג. המספרים מדברים בעד עצמם! המסמך נמצא ב"נתונים סטטיסטיים"

למעלה