כל יום מחדש אני מודה לאלוהים

תודה דרלינג זו השאיפה שלי

ושיש לי מטרה אני לא רואה שום דבר בעיניים

טוב אז ככה:

את היום העבודה התחלתי שאיבדתי את הדרך בלוד הצפונית איפה שגרים ערבים חצי שעה אני מסתובבת שם ואן לי מושג איך אני יוצאת משם מחכה לי המון עבודה צריכה להתחיל לכתוב אסטרטגיה שיווקית ניתוח דוחות שיווקים להיפגש עם חברות אינטרנט להיפגש עם מנהלי שיווק של חברות כמו חברות ביטוח בנקים וכו' אחרי פסח אנחנו עוברים למשרדים חדשים בביניין חדש ביגאל אלון לבנתיים אני יושבת עם מנהלי החשבונות שם אבל שם מחכה לי משרד שלי הקפה נהדר ויש לי כמה עובדים תחתי שאני צריכה לנהל אותם בנושא של האתר כמו שהבנתי דווקא התלהבו שיש להם מנהלת כמוני וזה לא מנהלת שיווק רק זה מנהלת עסקי ושיווק המזכירות בסדר למרות שהייתי מחליפה אותן - הן אדישות מדי לא מתקתקות וזה הדיווח ליום הראשון נדווח בהמשך

עדגון נוסף עם אקשן

נסעתי לתומי היום בבוקר לעבודה (פאק מתי עוברים כבר לתל אביב) פתיאוםםםםםםםםםםםםםםם איפה אני מוצאת את עצמי שוב? בלוד הערבית אניר ואה מסגדים בתים בצבע כחול והמון ערבים מוזרים כאלה עם גומחות בקיר סגרתי מהר את החלון נעלתי את הדלת מבפנים והנחתי את היד צמוד לנייד שלי ונוסעת ונוסעת ונוסעת ולא יוצאת מהמקום הזה פיתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוזר לידי טנדר ויושב שם ערבי שואל אותי "לאן את צריכה להגיע" אמרתי לו לרחוב הזה והזה אמר לי תסעי אחרי זה בדרך שלי וואלה לא יודעתי מה לעשות אז נסעתי אחריו הביא אותי לרחוב שרציתי חייכתי אליו והודעתי לו מכל הלב ונסעתי למשרד

אישון36

New member
אבל את אמרת שאת דורשת

או משהו כזה הדגמה ולימוד. אז להפוך את התמונה ? אישון. לא מבין.

למעלה