כל כך אוהבת את לונה...בספרדית ירח.....מבקשת ע

לגמרי שונה ולא שיגרתי../images/Emo9.gif

ו
לזוג

galitos21

New member
מישהו יכול לעצב לי את ההזמנה כמו בסרט?בבקשה

אני יודעת שאני מבקשת יותר מידי ותסלחו לי על זה פשוט אני לחוצה יותר מידי אני רוצה שהכל יראה מושלם וכמה שאתם באים לקראתי קשה לי להחליט אני רוצה משהו יחודי כל מה שעיצבתם לי עד עכשיו ממש מהמם ותודה לכולם אבל מאוד הייתי רוצה אם זו לא טירחה מצידכם שוב שתעצבו לי את ההזמנה ממש כמו בסרט הייתי רוצה את ההזמנה שלי כמו בסרט כאילו יוצא עכשיו סרט חדש

מלאכיית

New member
בקשה..

סורי על האיחור.. פשוט ראיתי את ההודעה רק היום משום מה.. ניסיתי לעשות עיצוב לפי מה שהכרתי אותך עד עכשיו פה בפורום, מקווה שאהבת. את מוזמנת להעיר להאיר ולבקש שינוי:)

מלאכיית

New member
עוד אחד..

אני אשיתי פחות אהבתי את הכותרת, אבל ניסיתי לעשות כמו בסרט כמו שביקשת!! אז מקווה שאהבה

galitos21

New member
אהבתי את הראשון כנסי

הראשון ממש מהמם רק מאמי השם של אמא שלי זה לוטי ולא לוסי כשהתכוונתי סרט התכוונתי כמו בסרטים קבלי משהו דוגמה הכוונה שאני וירון נכככב בסרט ואז כאילו אנחנו מעלים את הסרט בתור הזמנה הבנת נשמה? ההזמנה הראשונה ממש מהמם אהבתי רק לשנות את השם

מלאכיית

New member
בקשה...

מקווה שהשינוי טוב:) אנסה להכין לך עוד תמונה כמו השניה שרצית.. אם יצליח לי אני אעלה לפה!

מלאכיית

New member
ניסיון להכנת כרטיס סרט!

מקווה שאהבת
ניסיתי לא לקחת מסרט מוכר.. כדי שיהיה לכם מיוחד:)

galitos21

New member
זה יפה רק אם אפשר אולי את רוצה תמונות אחרות?

זה מאוד יפה אשמח לקבל עוד רעיונות כמו בסרט הנה תמונות שלנו עוד

מלאכיית

New member
משו קטן שניסיתי:)

זאת רק התמונה עם תאהבי נשים עליה את הכתוב.. סתם ניסיתי להכין משו.. חשבתי שיכול להיות נחמד כאילו זה סוג של סרט שזה אתם ורק להוסיף כמה פריטים וירטואליים.. אהבת את הרעיון? ושלחתי לך מסר |מעטפה|

galitos21

New member
כנסי בובה

הרעיון מאוד חמוד אבל זה לא מה שאני מחפשת קחי דוגמה הזמנות לחתונה בקונספט של סרט, שזה יהיה סרט אהוב עלי או שמאפיין אתנו, נניח "משימה בלתי אפשרית."מעתיקים אחד לאחד פוסטר של סרט ורק מעצבים אותו כך שהחתן והכלה יככבו בו. כנסי לאתר הזה כנסי להזמנות יוצא מין הכלל 6 יש שם הזמנה כמו בציק זה משהו מהמם אפשרי גם אחד כזה? http://www.stylecard.co.il/site/index.html

מלאכיית

New member
בקשה:) [כמו באתר]

זה בקובץ המצורף!! לדעתי יצא מעוללההה!! הכי יפה עד עכשיו!!

galitos21

New member
כנסי מלאכית

את פשוט מלאכית מתוקה תודה רבה על הכל...אני יודעת לרשום שירים אז אם תירצי שיר בתמורה לכל העזרה שלך אשמח נורא לעזור אני ינסה לעשות בעיצוב למטה משהו אחר כי אני רוצה רק תמונה אחת ועל רקע של הירח כי אני חולה על הירח

מלאכיית

New member
בכיף מתוקה!! ../images/Emo23.gif

מה יותר חשוב מלעזור ועוד בנושא כל כך מרגש? החתונה! ברור שנעשה הכל עד שתמצאי את מה שאת הכי אוהבת!! ניסיתי להכין לך את הצד השני אחר.. עם התמונה של הירח, מקווה שיותר אהבת:) אשמח להמשיך לעזור לך!:) ואזכור את הצעתך, אני בטוחה שאזדקק לה פעם!

למעלה