כל מה רציתם לדעת על גודל הזין

EyeSeeYou

New member
כל מה רציתם לדעת על גודל הזין../images/Emo94.gif

מספר תובנות מהכתבה המצורפת, לעצלנים שכאן, ובכל זאת מומלץ לקרוא.. הגברים הישראלים צורכים יותר ויאגרה הגברים הישראלים מוטרדים יותר מגודל הזין שלהם הגברים הישראלים מנסים ניתוחים (כושלים), משאבות (שלא עובדות) ושאר קסמים אז מה אתם אומרים? זה באמת מטריד אתכם עד כדי כך? כי אני דווקא די מבסוט משלי בגודלו הנורמלי והשפוי.. שלא לדבר על רתיעתי מזין ענק

biman

New member
מאד מעניין.../images/Emo175.gif

לפי דעתי,הגודל לא כזה קריטי כמו שעושים ממנו. הגברים מוטרדים מזה הרבה יותר מהנשים(כמו שצויין בכתבה). אבל,למרות הכל,וכולנו יודעים שזה נכון,זין גדול יותר מחרמן. זאת עובדה. בקשר לסקס-זין גדול יכול להוסיף,אבל איננו קובע את מידת ההנאה.זה כבר תלוי בבחור ובסקס עצמו. הגודל לא קובע,אלא משפיע...

EyeSeeYou

New member
לפחות כאקטיבי

זין יפה חשוב לי יותר מזין גדול (ושום מילה על זה שיש לי פה
קטן...) יש דבר מגעיל יותר מזין מגעיל?

biman

New member
לא , זה באמת מגעיל...../images/Emo153.gif

ויש דבר יותר מבאס מזין קטן? בכלל,מה הייתם מעדיפים? חתיך עם קטן(אבל ממש קטן) או מכוער עם גדול(אבל ממש גדול) ואין מצב ביניים בין השניים

ביג דיל

New member
חמוד לא כל כך השארת לי ברירה, נכון?

חוץ מזה, כמה בנות כבר התנדבו להחזיר אותי "למוטב", אז אם אין לחם, אני אוכל עוגות.

biman

New member
אה ואללה.......

אקטיבי / פסיבי שיקול שלא לקחתי בחשבון... אבל גם לעשות סקס עם פסיבי שיש לו גדול זה נחמד אפשר לשחק לו תוך-כדי...

.m

New member
אני עם ביג דיל - נשים!

ואגב, נכון ש"הגודל לא קובע", והביצועים הרבה יותר חשובים, אבל גם פה יש איזשהם גבולות. כשעומד לו באורך 8 ס"מ, או לחילופין, כשהוא רפוי ב20 ס"מ - אין ממש רצון לבדוק את הביצועים. סורי.
mai

Liroy25

New member
אני עדיין לא גיבשתי דעה...

אבל בחור ששוחחתי איתו בפורום Real World (אוי כריס...) אמר משפט יפה: "try to have sex with a Tic-Tac and we´ll talk!" ומנסיוני האישי אני יכול להוסיף שבעברי הרחוק הכרתי בחור, באמת אחד הדברים היותר יפים שראיתי בחיי, מנשק שחבל"ז. בעודנו שוכבים במיטתי, מתעלסים להנאתנו, הרגע הגיע והבחור התפשט...מה אני אגיד לכם? לא ידעתי אם לצחוק או להעיף אותו מכל המדרגות למטה. מכירים את השיר "don´t wanna shor dick men" של 12 fingures? הוא היה ההשראה לכתיבת השיר! באמת שאין לי דרישות מוגזמות, אבל מה שהיה לו בין הרגלים? זה כבר מעליב!

EyeSeeYou

New member
תפסיק לקחת הכל כל כך אישי

אני בטוח שזה לא היה רק נגדך..

biman

New member
אז תתחיל לגבש ומהר../images/Emo70.gif

החיים יפים וקצרים... אין זמן לבזבז על כאלה החלטות חשובות והרות גורל!

xanadu

New member
מזכיר לי סיפור

אי שם, התגלגלתי לאיזו סצינה עם מושבניק. עכשיו, אין לי מושג מה הם נושמים שם, אבל מה שהיה לו שם זה היה בלתי חוקי בעליל. שיחקתי עם עצמי משחק אסוציאציות והמילה הראשונה שעברה לי בראש הייתה פיסורה. אלוהים כנראה בכל זאת מסמפט אותי, כי הוא היה פסיבי. מה למדנו מהשיעור הזה? קודם כל, שני פסיבים במיטה, ניצוצות כבר לא עפו. דבר שני, יש כמובן איזשהו תקן אסתטי מינימלי לזין, כלומר משהו קצת מעבר לסוכריית אמ אנד אמ. זין גדול זה אחלה קישוט מרכזי, בשביל זיון טוב הוא ממש ממש, אבל ממש, לא הכרחי, לפעמים זין גדול הוא מכשול של ממש. בנים יקרים, זה לא איך שהציוד נראה, זה איך שאתם מתפעלים אותו, זה העיקר.

Yaniv-DC

New member
משפט מזעזע היה שם בסוף ../images/Emo5.gif

מחזיר אותי לימי הטור של רות ווסטהיימר ב"לאישה". לא יודע, אבל איפשהו מניסוני, כשדיברנו על גודל, בדרך כלל תומכי הגישה הזו התבררו כבעלי סיבה טובה מאוד לתמוך בה, כפי שאלו שאומרים "זה לא היופי זה האופי" יש להם סיבה מצויינת ללכת דווקא על היופי (אופי זו המצאה של מכוערים, לא?) בקיצור - הגודל כן קובע, ועוד איך קובע. לכאן או לכאן. לירוי - אצלי הוא אולי לא היה עף מכל המדרגות, אבל הוא היה לובש תחתונים, ונשלח להשתלת עצם. זין גדול ויפה, כזה שעומד זקוף וישר, בלי ללכת ימינה/שמאלה יתקבל בברכה. לגבי אקטיבי/פסיבי - אחד הדברים היפים שלמדתי על אמריקאים - אחוז מאוד קטן מגדיר את עצמו ככזה, והרוב "VERS", גם וגם. הרבה יותר שווה, מעניין ומגוון מלהגביל את עצמך לצד אחד. כמובן שמפלצות למיניהן (ואני מדבר על בחור כאן שהכרתי שיש לו "11 והיקף "8 (אני בכוונה כותב באינץ´ ולא בס"מ כדי לא להפחיד את הפה הקטן של אורן) עלולות להרתיע.

EyeSeeYou

New member
הפה שלי לא מפחד ../images/Emo2.gif

הוא פשוט גיבש לעצמו טכניקות עינוג מסוגים שונים ומגוונים לגדלים שונים

Yaniv-DC

New member
טוב אז אם ככה

11 אינץ´ זה 27.5 ס"מ וההיקף... 8 אינץ´ - 20 ס"מ. קדימה לפתוח.

למעלה