20 ס"מ עובי ?!??! damm!!!!! ואתה ,שטרחת לציין שגדול זה טוב,תסביר לי איך ב-ד-י-ו-ק אתה מסתדר עם כזה דבר.לא נוח למצוץ,שלא לדבר על החדירה... מחרמן לאללה לראות אותו מביא ביד,אבל כשהוא מתקרב אתה בורח...
היקף, לא עובי. העובי זה הקוטר אני מניח, ואין לי מושג איך מחשבים קוטר מעגל ע"פ ההיקף. אני אישית לא מסתדר עם זה כמו שבדר"כ אני לא מסתדר עם שחורים בני 39. אני מבטיח שבפעם הבאה שאני רואה אותו אונליין אני שם קישור לפרופיל שלו, שתראו לבד.
סן חוזה, קליפורניה. כושי עם זין של יותר מ-25. רפוי. חבר´ה- להאמין. שיחקתי איתו, (לא יותר מזה...
) וסתם ככה דרך אגב רוב הכושים הם ממוצעים (כמו הגזע השמי) אולי טיפה´לה יותר, זה הכל. ואכזבת השבוע- ללטינים יש זין קטן!!! לאחר סקר שוק של יותר מ-20 רובם המכריע קטן! קטן! קטן!
, שכל מה שנותר להם זה לשכב אחד עם השני ולהביא ילדים שעם השנים נולדו יותר ויותר מוטציות
... ויניב, אני מאוד מקווה שניצלת את ההזדמנות ושכבת איתו, כי אני פשוט מת לדעת כמה זמן לוקח לדבר כזה לגמור (לבעלי זין גדול לוקח בדרך כלל זמן רב יותר לגמור) וגם, כמה כוסות
ושאר סיפורי זימה, בביקורי הראשון והאחרון בארה"ב דווקא יצא לי להגיע למצא אינטימי עם 3 בחורים מערים שונות (וושינגטון, ניו יורק ושיקגו). עם אחד הבחורים שפגשתי בוושינגטון (ג´ון שמו) נכנסתי למיטה, איך שהוא פשט את התחתונים זינקה לו משם חתיכת אנקונדה שהוא "נאלץ" להחזיק אותה בשתי ידיו ועוד נשאר עודף...מפחיד!! לא מספיק שאני על סף התקף לב הבחור עוד מוסיף בקול שרמנטי (כמו זה של פרדי קרוגר) - "You are so hot baby! i wanna fuck you!!" מיותר לציין שמבט התועבה שהיה לי בעיניים הוציא לו את השטויות מהראש. אבל יאמר לזכותו שזה בהחלט היה מרשים!
או שסתם ניסית לדחוף לנו שחוץ מההוא הייתה לך בכלל הצלחה עם גברים שם? אני לא אתפלא אם אתה מנסה לגרום ליניב להרגיש רע עם זה שבטיול אחד שכבת עם שלושה והוא כבר שנתיים שם ולא ז..