כל מילה אחרת מיותרת

שימו לב מה אומר חבר כנסת פלסטיני בכנסת ישראל

מגאדלה הגיב בישיבות הממשלה על הפיגוע ואמר ואני מצטט מהעיתון אילו תשובת ישראל בעזה היו מדודות יותר יתכן שהפיגוע לא היה מתרחש מגאדלה גינה את הפיגוע באמת תודה רבה לך מגאדלה שאתה "מגנה" את הפיגוע

respecta1

New member
ה"גינוי" הזה זה דבר כזה מעצבן..

כל אחד אומר "אני מגנה" ויוצא מידי חובה וכמובן משפט אחרי זה ממשיך עם ההסתה.. הגינויים האלה זה בדיחה אחת גדולה.

asparagos

New member
השאלה היא גם כמה פיגועים היו

לא היו מיליון פיגועים. במעט שהיו בכמה מהם היו מעורבים ערבים ישראלים? אין מה לעשות ויז, הסטטיסטיקה היא השרלילה של המדעים...

THE WIZARD 55

New member
בוא נגיד אספ'

שאם זה לא היה קומץ, היו מיליוני פיגועים. אם היתה כאן עזרה מערביי ישראל, אתה יודע ואני יודעת כמה פיגועים היו נעשים.

respecta1

New member
אלה שפועלים זה קומץ חורג

אבל יש עוד לא מעט שתומכים (הפגנת העשרות אלפים של סלאח ההפגנה באום אל פאחם לפני כמה ימים וכו')

זה לא רק ה 25 האנשים הללו

זה המספר של האנשים שהשתתפו השנה וסייעו לאירגוני הטרור תוסיפי אותם לשאר ערביי ישראל ששיתפו פועלה עם אירגוני הטרור ואף עשו פיגועים בעצמם כמו המחבל מאבו סאנן כמו המחבלים שרצחו את אולג שייחט כמו המחבל שעה את הפיגוע לפני חצי שנה בירושלים וההנגה הערבית אמרה שהשבכ פיברק את הקלטת

headsmacker

New member
חשבת פעם ?

לספור כמה ישראלים היו מעורבים בהרג אזרחים פלשטינאים ? כי את זה אני לא רואה אף פעם בעיתונות.

שכחת את שקולניק וגולדשטיין

שקולניק רצח ב-1993 מחבל כבול לאחר ניסיון פיגוע מצידו בילדי בי"ס ונדון למאסר עולם. כנ"ל ייתר המפגעים בערבים שהועמדו לדין ונדונו לעונשי מאסר ארוכים גם אם לא גרמו למוות, כמו במיקרה של אנשי המחתרת היהודית לפני שנות דור. אבל זה הכל או כמעט הכל. לעומת זה רוצחי יהודים נחשבים לגיבורים בחברה הערבית ואם הם מסיימים את חייהם במהלך הרצח אז הם שהידים. כמו השהיד מג'בל מוכבר. אם מישהו אי-פעם הועמד לדין אז זה היה רק אחרי לחץ כבד של ישראל על הרש"פ וגם אז הוא שוחרר ב'דלת מסתובבת' בליווי קריצה.

זה משנה

מעבר לגדר הפלסטינים הם לא אזרחי מדינת ישראל הבנת את זה מוחמד??? לא??? לך למוחמד בכרי תאמין לשקרים שלו

שכחת את שקולניק וגולדשטיין

שקולניק רצח ב-1993 מחבל כבול לאחר ניסיון פיגוע מצידו בילדי בי"ס ונדון למאסר עולם. כנ"ל ייתר המפגעים בערבים שהועמדו לדין ונדונו לעונשי מאסר ארוכים גם אם לא גרמו למוות, כמו במיקרה של אנשי המחתרת היהודית לפני שנות דור. אבל זה הכל או כמעט הכל. לעומת זה רוצחי יהודים נחשבים לגיבורים בחברה הערבית ואם הם מסיימים את חייהם במהלך הרצח אז הם שהידים. כמו השהיד מג'בל מוכבר. אם מישהו אי-פעם הועמד לדין אז זה היה רק אחרי לחץ כבד של ישראל על הרש"פ וגם אז הוא שוחרר ב'דלת מסתובבת' בליווי קריצה.

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

הוא שוחרר ב'דלת מסתובבת' בליווי קריצה = שקלוניק !!

לשקולניק הדלת המסתובבת והקריצה נמשכו 8 שנים

ועמי פופר עדיין יושב - כאשר בזמן הזה שוחררו אלפי רוצחים וסייעני רוצחים פלסטיניים. חוץ מזה שקולניק רצח מחבל שניסה לרצוח ילדים ודקר אדם אחר ולא איזה חף מפשע. עכשיו בוא נזכיר את רוצחי נתן זדה המסתובבים חופשי-חופשי ונהנים מהגנת כמעט כל המגזר שלכם. יש לך מה להגיד על זה?

למעלה