כל מילה אחרת מיותרת

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

הפעם אני בעד ברכה. חחחחח אני נזכר בססמה בייבי טוב ליהודים.

חחחח הפעם???

קשה לי להאמין שאדם בעל השקפות שלך מחזיק בדיעות שונות משל ברכה בטח תגיד לי שעד עכשיו הצבעת ליברמן

THE WIZARD 55

New member
את יודעת

תמיד הגזענים מצד אחד מגנים את הגזענים מהצד האחר. אף פעם לא סבלתי את ברכה, אבל במקרה הזה הוא צודק

כל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעד

כל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההההההההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההההההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההההההההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהההההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדהכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדההכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעדכל מה שהוא טוב ליהודים ורע לערבים אני בעד

THE WIZARD 55

New member
ואני לא אחזיר לך באותה לשון, למרות שזה מתבקש

כל מה שטוב לכולנו, אני בעד.. יום טוב שיהיה לך..

היום מלחמת המגזר היהודי והערבי

היום יש מלחמת המגזר הערבי והידוי או להפך אסור בשום פנים ואופן שנצרת ינצחו ושחס וחלילה יגיעו או יקחו את גביע המדינה זו קבוצה פלסטינית והגביע צריך להיות בידי קבוצה ציונית ובושה שיש יהודים שמכרו את נשמתם עבור בצע כסף והלכו לשחק בקבוצות פלסטיניות וחמור מכך ששחקני הקבוצות היהודיות לא הביעו דיעה על ביזוי דקת הדמויה שאותה חיללו אוהדי הקבוצות הערבים תתביישו לכם צמאי כסף

כמעט שאין פיגוע בתוך הקו הירוק בלי סיוע

של ערבים ישראליים. מס' הפיגועים לא נקבע על ידם, אלא ע"י אירגוני הטרור. כמו כן הרבה פיגועים מסוכלים. לכן מה שחשוב הוא המשקל של ערבים תושבי ישראל בסה"כ הפיגועים ולא מספרם האבסולוטי. בינתיים רוב פלסטיני 48 'מסתפקים' בתמיכה במפלגות ובתנועות תומכות הטרור הערבי-איסלאמי ובהתפרעויות דוגמת מהומות אוקטובר והאהדה שלהם לטרוריסטים באה לידי ביטוי בסקרים, בארועים פומביים כמו עצרות זיכרון לג'ורג' חבש או עצרות התנועה האיסלאמית או ארועי תמיכה בחמאס, הנפת דגלים של אירגוני הטרור, הבעת שמחה על פיגועים (כמו במגרשי הכדורגל הערביים) וכד'. כשיהיו פה אלפי טרוריסטים ערבים פעילים תהיה מלחמת אזרחים עקובה מדם כמו בבוסניה והיא תסתיים בנכבה חדשה.

מוחמד5

New member
צודק

ולכן חייבים לפעול ומהר. צריך להחרים להם את אמצעי התחבורה שלהם, צריך להחרים להם את הגמלים ואת החמורים ואפילו את הסוסים. צריך להרוס להם את האוהלים ואת הפחונים. ולהעביר את כולםםםםםם לסיביר.

liz28

New member
מה אתה אומר?

דווקא הערבים הישראלים שאני מכירה, יש להם מרצדס ועוד מכוניות מפוארות ויוקרתיות בחנייה. יש להם בתים גדולים, אפילו עם חדרי ביטחון- דבר שלי אין בבית, כי הבית שלי ישן, נבנה לפני שנת 91. יש להם בתי עסק משגשגים.... אז תפסיק לקחת חלק קטן מהאוכלוסיה, שהתיאורים שלך מתאימים להם ולהשליך אותם על כלל האוכלוסיה הערבית בתוך ישראל. שמתי לב שאתה עושה את זה הרבה פעמים ובהרבה מצבים.

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

ואללה !! זאת אומרת שהערבים מתקרבים להיות בני אדם !

liz28

New member
למה?

האם אי פעם חשבת שהם לא בני אדם? לא יפה. תתבייש לך, זו גזענות.

מוחמד5

New member
../images/Emo45.gif מברוק על התפקיד החדש

הסניגורית החדשה של הערבים, כי חוץ מלילל ולצעוק שתו לי ואכלו לי הם לא יודעים. הם חייב סניגור.

לא פשוט מאוד צריך לעשות חילופי שטחים

כל הפלסטינים בטוח שטח ישראל צריכים להחזיק באזרחות פלסטינית ולא ישראלית תחילה ואם הם פועלים בדרך טרור לטרנספר אותם

למעלה