כל מילה מיותרת ....סונן במיטבו

udi102

New member

danielmo1

New member
לא יודע אם זה מה שהוא היה צריך עכשיו

לדבר על נערת זירה שאין לה שום קשר ליריבות שלו עם אנדרסון סילבה והברזילאים. יצא אידיוט לשם שינוי ושום דבר לא יצליח להוציא אותו מזה, כמובן שהמשפט שלו כל לנסות ללבוש ביקיני וללכת במעגל זאת אחת היציאות הגדולות שלו

mbenyaacov

New member
נוט קול אבל הוא קורע. קורע.

וביני ובינך, היא בטח לא רצתה לתת לו. זו הסיבה

yair_bar

New member
מנהל
דווקא התגובה שלו לאריאני מצחיקה

הראיון לא ממש הצחיק אותי, למרות שהוא עובד המון המון המון בבית על תגובות ותשובות מבחינת המחזה. בכלל, בצד היה קישור לראיון עם ג'ו רוגן שהיה הרבה יותר מצחיק בעיניי. לראות אותו עונה לשאלה על האחים נוגירה זה בית ספר למשחק. הוא מחייך ולוקח את הראש אחורה בצורה של: "נו באמת, זה היה בצחוק" ואז חוזר ויורה: "זה באמת קרה" בטון הכי רציני. רוגן כמעט משתין שם

yair_bar

New member
מנהל
אני יודע. והגבתי שם

לא אמרתי שזו הפעם הראשונה שבה ראיתי את הראיון למען האמת, מדי פעם אני רואה אותו שוב ולומד את האישיות שלו.

swelli

New member
גמני ראיתי שוב את הראיון עם רוגן כי הוא היה

בצד...
פעם שניה שראיתי ופעם שניה שנקרעתי.

elvis18

New member
הכתב שמה באמת אידיוט ...

וסונן כרגיל מספק את הסחורה ....איזה אדיר !!

AmitNHB

New member
מתחיל להימאס.

די כבר. שסילבה יתן לו את ה KO של הלייף שלו ויחזיר אותו ל under card. הוא כבר מתחיל להאמין לבולקראפ של עצמו.

AmitNHB

New member
עוד משהו. זה נראה מבוים. כל כתב שמכבד את

עצמו היה סוגר לו את המיקרופון אחרי חצי דקה. זה נראה כמו interview שנעשה ב WWE ואפילו לא מהמוצלחים.

moriarty

New member
זה לא נראה מבוים

שים לב לשפת הגוף של המראיין - הוא נראה לחוץ נורא. הוא גם מאלתר את השאלות במקום, ומנסה להתחכם כל הזמן.

udi102

New member
טרול או הטראש טוקר הכי טוב בביזנס ?

המראיין הקנדי הזה הוא אחד האפסים ,סונן הוא לוחם חד וחלק עולה ונכנס במי שעולה מולו ,הלוחם הזה השתנה בשנתיים האחרונות והפך ללוחם חזק מאוד ששיפר לקויות שהיו לו בעבר ועם אופי חזק כמו שלו הוא גם יקח את התואר מסילבה ..... אני כבר שומע את באפר "AND THE NEW "

Ori L88

New member
אחד הגברים המראיין הזה

סוף סוף שם את הטרול במקומו , צל"ש מגיע לו.

הפסקתי לראות אחרי 2 דקות

קרב הבא סונן מפסיד בסיבוב השני ב TKO או הכנעה בדיוק כמו שקרא עם שאר המתאבקים שפגשו את סילבה ביום טוב.

למעלה