כל מילה מיותרת ....סונן במיטבו

הוא מתחיל למחזר את עצמו

אני מעדיף שידבר באוקטגון כמו שעשה נגד סטאן זה יותר יעיל מאשר מיחזור שטויות בלתי פוסק

fatnoam

Active member
כתב מטומטם כזה לא ראיתי בחיים

ובמקום סונן הייתי עוזב 5 דקות קודם

זקס11

New member
הוא פשוט בדיחה

הוא חטף הכנעה מפילהו, ממאיה ומסילבה. כל לוחם BJJ שיוריד אותו לקרקע יכניע אותו, והוא חי בסרט כאילו הוא בכלל האלוף. לסונן אין שום סיכוי מול מוניוז, כי מוניוז יאנוס אותו בעמידה, ויכניע אותו על הקרקע.

elad547

New member
מוניוז יכניע אותו?!?!

חגורה סגולה ב-bjj שלא הכניע מעולם בקרב MMA, יכניע את סונן? נראה לי שנסחפת קצת... בשנים האחרונות סונן קיבל הכנעות מתותחי bjj , נראה לי קצת מוזר שאנשים כאן חושבים שכל אחד יכול להכניע אותו.

זקס11

New member
שני דברים

1. ה BJJ של מוניוז הוא אנדר-רייטד. בקרב שלו מול מאיה, מאיה פעמיים תפס לו גב, והוא לא הצליח לסגור RNC. אולי אתה צודק, וה BJJ ההתקפי שלו לא ברמה כזו גבוהה, מה שמוביל לנקודה השניה: 2. זה בכלל לא בטוח שסונן יצליח להוריד את מוניוז. מוניוז הוא תאבק יותר מעוטר מסונן, מה שאומר שלסונן יהיו חיים קשים ביותר מול מוניוז.

אם היית מצלמה גם עלי

אז היו רואים אותי קם באמצע הראיון הדבילי והספק מבויים הזה הרבה לפני שסונן קם ממנו. לא היה שם שום דבר שנון, שום דבר באמת מצחיק ושום דבר שקשור למציאות. סתם נראה כמו חיקוי חלש ולא מוצלח של הWWF. האלק הוגאן עשה את זה הרבה לפניו והרבה יותר מוצלח..

למעלה