כל מיני טפסים..

באבו

New member
כל מיני טפסים.. ../images/Emo35.gif ../images/Emo122.gif

יו, לוקח עכשיו שעה רק לבחור את הסמיילים... אני צריכה קצת עזרה מכן. לאחר שעזבתי את רמת מרפא, שם מצד אחד, הייתי די "טופס" ומצד שני, לא הייתי צריכה לדאוג לכל הטפסים והאישורים והריצות.. אני קצת מבולבלת ממה שאני קוראת פה. איך בדיוק מוציאים טופס 17 להזרעה ? למה יש לי הרגשה שאני הולכת להתחנן עכשיו הרבה ?????? אני טועה?? ואישור להפריה? מי צריך לאשר?? ולפי איזה קריטריונים?? כשמיץ יוצא אז מאשרים, ולפני זה לא?? אנא, עזרתכם, והדרכתי.. ת-ו-ד-ה!!

באבו

New member
עוד שאלה אחת קטנה.. ../images/Emo12.gif

למה מלעיטים במים לאחר החזרת עוברים? מדוע חשוב לשתות כל כך הרבה???

מיכל @

New member
שתיה מרובה ../images/Emo96.gif

עוזרת למנוע התייבשות במקרה של גירוי יתר של השחלות. אם יש גירוי יתר, נאגרים המון מים בבטן, שעלולים לגרום להתיבשות שרק מחמירה את המצב.

TWEETY =^.^= 4

New member
לגבי טופסולוגיה ../images/Emo132.gif

אני יכולה לספר לך איך זה במכבי אז כך,,,,,,בעקרון את צריכה להוציא הפניה מרופא הנשים שלך, ואז צריך את חותמת הגומי של מכון בריאות האשה - זה יכול להעשות עצמאית או דרך מזכירות הקופה שלך. חוצמיזה, רופא הנשים שלך צריך לתת לך הפניה לבדיקות שונות על מנת לראות את הפרופיל ההורמונלי שלך - יש כאלה שעושות את זה כבר במחלקת פוריות כי תמיד חסרים בדיקות ולכל בית חולים יש את הרשימה שלו.אבללל במכבי למשל לא מתלהבים לתת תופס 17 לפרופיל ההורמונלי אלא רק לתאכלס הטיפול עצמו. שורה תחתונה,,,,המוןןןןןןן המוןןןןןןן בהצלחה

באבו

New member
מה זאת אומרת, לא מתלהבים לתת ..

טופס 17 לפרופיל הורמונלי??? ומי זה לא מתלהבים??? אם הרופא נניח, נותן הוראה, או הפנייה.. מי יכול לעשות בעיות?? משגע אותי הקטע הזה של כאילו "להתחנן" לדברים כאלה.. אם הרופא יחליט להפנות אותי להפריה, הם יכולים לעשות לי בעיות כי מבחינתם, לא ניסיתי מספיק דברים "קובנציונלים??" מה זה מכון בריאות האישה, ואיפה משיגים את חותמת הגומי הזו??? היי, תודה על כל התשובות, וסליחה על המבול!!@

באבו

New member
עוד ענין של קשור... כמה עצות ../images/Emo101.gif ../images/Emo131.gif ../images/Emo45.gif

נכנסתי לאתר של פרופ´ זיידמן, ושם מישהי כתבה כמה עצות למזריקות.. (איך זה שאין אייקון של זריקה??) בכל מקרה, היא כתבה שניתן לקרר את האזור המועד להזרקה בקרח, כמה דקות לפני ההזרקה, ואז - הפלא ופלא.. לא מרגישים כמעט כלום!! פרופ´ זיידמן הוסיף כי אפשר גם להקפיא את המחט, ולהזריק כשהיא קפואה.. מחקרים הוכיחו כי.. ובלה בלה בלה.. מה דעתכן?? נראה לי שאני מתחילה למלא את המקפיא בריבועים קטנים של מים..

עמית@

New member
בזריקה הראשונה קיררתי במשך שעות

הקפאתי את עצמי לדעת. לא כאב. בפעם השנייה לא עשיתי כלום וגם לא כאב. זה עוזר,

TWEETY =^.^= 4

New member
ראשית לא להבהל ולהתחיל הכל באיזי

אז אני מבינה שאת במכבי נכון? תראי קופות החולים לא מתלהבות ממה שעולה להם כסף - וביננו מי אוהב??? וברצינות,,,,לגבי הפרופיל ההורמונלי אני יכולה להבין אותם מאחר וזה בסך הכל רשימה של מלאנטלפים בדיקות דם ואת זה בהחלט יכולים לעשות בקופה. לגבי חותמת הגומי,,,לאחר שיש לך תוצאות של כל מלאטלפים הבדיקות (אבל רק דקירה אחת
) צריך את האישור של מכון בריאות האשה ואני באופן אישי נתתי למזכירה בקופה שתסדר לי הכל. אז שוב בלי לחץ,,,,ואין מה לעשות כל ההתחלות קשות ולפעמים מורטים שערות ושורטים את הקירות אבל בסוףףףף מקבלים את האישור המיוחל.
הרי לך זר ליום ריחני וכייפי

TWEETY =^.^= 4

New member
שיווווו בראבו ../images/Emo32.gif

לאט לאט, פרה פרה, הורגים תורכי ונחים.
לכי שלב שלב ועיזבי את הקטע של הזריקות עכשיו, אולי בכלל לא תצטרכי...ואולי כן מי יודע. תתחילי עם כל הפרוצדורה ההתחלתית ואז לאן שהזרם יסחוף אותך לשם תזרמי

באבו

New member
עמיתוש.... אל תהרגי אותי, אבל..

לא כ"כ מבינה מה הולך פה.. ראשית, תודה על הפרחים! שמתי אותם כאן, על השולחן שלי... תגידי - מה הסיפור הזה עם מכון בריאות האישה??? מעולם לא שמעתי עליהם. את מה הם צריכם לאשר, וכמה זמן לוקח להם??? ענין של ימים, או שמפספסים חודשים בגללם?? ושוב, מה זה פרופיל הורמונלי??? טוויטוש, אני לא בלחץ,רק מבול השאלות פתאום מטריף... תודה, יקירתי!

עמית@

New member
ת´בלבלת פה קצת..

אני לא עברתי שום מכון לבריאות האישה, הרופא נותן הפניה, אם את אצל בוצ´ן סביר להניח שזה יהיה למכון באיכילוב, לכי עם זה לקופ"ח, והם נותנים התחייבות (טופס 17) לרוב הם לא עושים בעיות. כך אני מכירה את זה.

באבו

New member
שארגע עם הזריקות?? על מה את מדברת, ../images/Emo6.gif

אני מזריקה כבר שנה.. מומחית!!
רק שעכשיו, כמו שהסברתי, עברתי מרמת מרפא לרופא אחר, כך שפתאום אני צריכה לדאוג לכל הטפסים.. חמודה שכמוך!

TWEETY =^.^= 4

New member
עמיתוש טוויטוש התבלבלו לך היוצרות

לחץ לחץ יקירתי תראי מה קורה לך. מכון בריאות האשה יש בכל איזור,,,,אצלנו לאיזור חיפה הם יושבים בהדר. אם תפתחי את הספר תראי היכן הם יושבים אצלכם. בגדול,,,,במכון בריאות האשה את יכולה לעבור את כל התהליך וזה פשוט להתקשר לקבוע תור וחאלס. אם את רוצה לעבור את כל התהליך בבית חולים מסויים אז את צריכה לעשות את כל מה שתארתי בפניך לפני. היתרון אצלהם הוא,,, שלשם את לא צריכה טופס 17 בכלל. בקיצור נראה לי שבילבלתי אותך ,,,את רואה למה צריך ללכת שלב שלב, עודף אינפורמציה רק מלחיץ לפעמים. אזזזזזזזז אקיצקץ,,,,,,תרימי טלפון או למכון בריאות האשה אצלך באיזור או לרופא הנשים שלך והשאר הוא/הם ינחו אותך.

באבו

New member
בקיצ.. ../images/Emo123.gif

אם אני אצל בוצ´ן.. אני יכולה לעשות את ההזרעות, בדיקות, וכל מה שצריך במכון לבריאות האישה, בלי טספים ?? האם המכון באזור המרכז הזה הוא רמת מרפא בר"ג??????

TWEETY =^.^= 4

New member
אההההה אז את לא טירונית

חחחחחחחחחח כבר יותר מומחית ממני,,,,לי אין אומץ להזריק לעצמי חבל"Z אם זה הסיפור את רק צריכה מכתב סיכום ו,,,,,,,,בעצם את עדין צריכה אישור שלהם שיווווווווו כבר ת´בלבלתי בעצמי.
רגע פוס,,,,סדר בבלאגן א.מכתב סיכום ב.אישור מחדש לבית חולים החדש את זה תסדר לך המזכירות (לא צריך לענין אותך מאופו - אבל לידע כללי זה ממכון בריאות האשה ) שיוווו שוב חזרנו לזה ג.בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההה ד.מקווה שהבנת ה. מה דעתך על א, ב, ג, ד
ו. לא לשכוח להחליף מים לפרחים

באבו

New member
טיוטושטושטשושוש...

טוויטי, רוצה לשגע אותי?? א. עוד פעם בילבלת אותי.... - מה מכתב סיכום? סיכום זה כשנכנסים להריון, לא?? ב. איזה אישור חדש????? ג. תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההה ד. הפרחים פה משגשגים.. אפילו שמתי להם קצל אקונומיקה.. בעזרת ה´ ,נשלח לך זר ענק ללידה... ה. אני אבקש מבוצ´בוצ´ החמוד להסביר לי הכל... ו. קרעת אותי מצחוק עם ההודעה שלך... אגב, כן! אני די ותיקה, לצערי... אבל.. את יודעת מה זה אומר?? שלפי הסטטסיטקה אני מתקרבת לקו הגמר... יאלה´ ת´ראות..

salpter

New member
באבו אנחנו בדיוק באותו שלב צרי קשר

אני מחר מתחילה את כל הבירורים החיונים במכבי (מאיזה אזור את?) אני מקווה שטווטי תתן את מספר הטלפון שלה כי לא הבנתי כלום. ביי דפנה.

salpter

New member
טווטי אפשר לקבל מייל שלך או טלפון

לבירורים בנושא מכבי. תודה דפנה.

TWEETY =^.^= 4

New member
בטח אפשר איזו שאלה ../images/Emo24.gif ובכיפ

מצטערת שלא ראיתי קודם את ההודעה אז הנה הטלפונים שלי פלא: 058-830037 בית: 04-9835403 ואני ערה עכשיו,,,,,,מחר בבוקר אני בריצות והזרעות ובלאגנים,,,,אז אפשר להתקשר מחר רק מהצהרים בערך.לפני אני אהיה עם הרגלים למעלה אז לא מתאים
בבייייי

למעלה