כל מיני טפסים..

TWEETY =^.^= 4

New member
ההורמונים דופקים גם את הבנת הנקרא

חחחחחחח רק עכשיו ראיתי שזה באבו ולא בראבו
חחחח ואת אפילו לא מתקנת אותי
נו נו יש לי סיבה למסיבה, עכשיו מפילים את התיק על ההרומונים והחודש באמת קיבלתי התקפה מאסיבית מהם.
אז SORY על עיוות השם
ותודההההה על המתנה העתידית , עכשיו אני בטוחה שיהיה לי שמח ופורח בחדר
ואני כבר יוצאת לחפש את הפס האבוד,,, מקווה שעוד שבועים תמצא האבדה ובגדול

באבו

New member
אשכרה דופקים!! ../images/Emo67.gif

טוויטי, למה נראה לך שאני שמתי לב?? ההורמונים דופקים כנראה גם את הראיה.. אבל מה זה משנה? בראבו, באבו... שמבו... בהצלחה בהזרעה היום!
בראבו..

מכתב סיכום

מכתב סיכום זה בסוף כל טיפול-גם אם אין הריון, כדי שמכבי יואילו בטובם לאשר לך את הטיפול הבא. טיפ קטן- הם מאוד לא אוהבים שמתחילים טיפול בלי ההתחייבות שלהם מראש, אז פשוט תלחיצי אותם מראש, ותגידי שאת ממש ממש לפני תחילת טיפול ותראי שבתוך זמן קצר הכל מתסדר אצלהם פתאום. ואז פתאום ישאר לך זמן פנוי לפני פרוטוקול חדש, עם כל הטפסים הנחוצים ביד... דבר אחרון- זה קצת פרוצדורה אבל אל תתני להם לשגע אותך, הם שם בשבילך!!!

באבו

New member
ל-מ-י??? ../images/Emo2.gif

מי זה "הם???? למי אני צריכה להתחנן?? להתחנף? לספר שאין לי ילדים, ושיש לי ביציות שמתות להפוך לעוברים??!!! מי זה "הם"??? המזכירות של הקופ"ח? או האנשים שיושבים יותר גבוה במכבי, שם באחד המשרדים הגבוהים שלהם, ושצריך יענו להמתין ב-
שעות ולשמוע את התקליט של "הולכים יותר בריאים יותר..."???? בקיצ´ - האם כל האישורים מבוצעים דרך המזכירות של הקופה או שצריך להתרוצץ יותר רחוק??? מתחיל כבר להלחיץ אותי. היום אני אצל הרופא, אני מקווה שהוא יוכל להסביר לי את כל התהליך... באבו

רק למזכירה

שיושבת בקופה, לא בשום מקום גבוה. בין המזכירות תמיד יש אחת שאחראית על התחייבויות ונקראת "מתאמת" או משהו כזה, היא גם אחראית להתחייבויות לטיפולים שונים וכמובן גם על IVF (ובדרך כלל אוהבת לשאול בקול- את ב- IVF ? שכולם ישמעו). אצלה מרוכז כל החומר של המטופלות, היא תפתח לך תיק ותסביר לך הכל. אני נפלתי על סניף שבו יש מזכירה כזאת מעצבנת, שתמיד מוצאת איזה משפט "חכם להגיד לי: "נו, תכנסי כבר להריון" וכאלה. אבל למדתי לענות לה... בקיצור, לא נראה לי שהרופא מבין גדול בפרוצדורה, תגשי לאחת המזכירות ותשאלי למי מהן את צריכה לפנות. יסבירו לך הכל שם. זה לא מסובך כ"כ רק יכול לקחת זמן. מומלץ לשאול מראש כמה זמן זה לוקח, לעשות פרצוף מסכן ולשאול איך אפשר לזרז את זה. כמובן שלא המזכירה היא המחליטה אלא הרופא המחוזי, בהתאם לנתונים שונים, אבל הכל דרך המזכירה, שבקרוב תצטרף ליתר החברים שלך כמו הטכנאית, הרופא, הרוקחים, והזקנים בתור בקופת חולים. בהצלחה!

באבו

New member
שמש... תודה!!!! עכשיו ממש מובהר. ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo62.gif

TWEETY =^.^= 4

New member
תודה באבו בראבו שמבו יקירתי ../images/Emo24.gif

בעוד 9 חודשים הזמנה לבריתה של התאומות המקסימות השמנמנות הבלונדיות תכולות העיניים
נו מה אם אין בעל לפחות להגשים פנטזיות מה רע?? אז החלטתי להתפרע

למעלה