אני כן. כולנו! אל תתחמק.. טוב אז רק חלק עליון-כמו שאמרה יחפה! :)
P puma141 New member 13/12/12 #34 הוא שיגע רק את דאג! יחפה אני ועוד כמה- סתם רוצות לראות גוף גברי ראוי לשטוף את העיניים באמצע היום יש לך בשליף? כמנהלת?
הוא שיגע רק את דאג! יחפה אני ועוד כמה- סתם רוצות לראות גוף גברי ראוי לשטוף את העיניים באמצע היום יש לך בשליף? כמנהלת?
ר רינתי77 Active member 13/12/12 #39 מה את בעמם שואלת? אם יש לי בשליף תמונה של גבר ראוי או אם יש לי גבר ראוי?
P puma141 New member 13/12/12 #41 חחחח רצחת! אני בעמם שואלת- אם יש לך תמונה של גבר ראוי? מה אכפת לי איזה גבר יש לך...כאילו תתחלקי בו! רגע-חולקת? מפתיעה?
חחחח רצחת! אני בעמם שואלת- אם יש לך תמונה של גבר ראוי? מה אכפת לי איזה גבר יש לך...כאילו תתחלקי בו! רגע-חולקת? מפתיעה?
ר רינתי77 Active member 13/12/12 #48 פומה, באמת! שרומניה תחלוק? השתגעת? לא יעלה על הדעת! אבל יש לי בחור בשבילך. לשיפוטך -
P puma141 New member 13/12/12 #50 אז ככה...הייתי לוקחת מקצה הראש *העליון* עד הכתפיים- מורידה לו ת'בטן-שרירית מידי לטעמי חחח, ומהמתיים ומטה! אוח אוח אוח!! שיחקת אותה!
אז ככה...הייתי לוקחת מקצה הראש *העליון* עד הכתפיים- מורידה לו ת'בטן-שרירית מידי לטעמי חחח, ומהמתיים ומטה! אוח אוח אוח!! שיחקת אותה!
ר רינתי77 Active member 13/12/12 #38 מה זה " מי ידע?" חיות רעות הבחורות האלה. הנה שיר להמחשה- http://www.youtube.com/watch?v=yRYFKcMa_Ek
C Captain Jean luc New member 13/12/12 #47 לכאלה חיות רעות מגיע בחורים כאלה http://vimeo.com/51027871
י יחפהבפארק New member 13/12/12 #51 לא יעזור לך אתה צריך להעלות כאן חצי גום ערוף שלך כדי שתתקבל רשמית לנבחרת האולימפית של הפורום. בינתיים, הממשלה הזמנית שהיתה כאן התפרקה ויצאה לפגרה, עכשיו אנחנו מתכננים נבחרת חדשה
לא יעזור לך אתה צריך להעלות כאן חצי גום ערוף שלך כדי שתתקבל רשמית לנבחרת האולימפית של הפורום. בינתיים, הממשלה הזמנית שהיתה כאן התפרקה ויצאה לפגרה, עכשיו אנחנו מתכננים נבחרת חדשה
P puma141 New member 13/12/12 #21 אם אתה מעלה-כולנו מעלות! מעבר לעובדה, שבעיני-תחשב לתותח! חחחחחחחח רק בשם המעשה..באמת! עשיתי המון דברים בחיים שלי, שדרשו המון אומץ..וזה-סיפק אותי לגמרי! אני רוצה לראות גבר כזה.. אמרת=עמוד במילה! דאג, שכנעי אותו..
אם אתה מעלה-כולנו מעלות! מעבר לעובדה, שבעיני-תחשב לתותח! חחחחחחחח רק בשם המעשה..באמת! עשיתי המון דברים בחיים שלי, שדרשו המון אומץ..וזה-סיפק אותי לגמרי! אני רוצה לראות גבר כזה.. אמרת=עמוד במילה! דאג, שכנעי אותו..
P puma141 New member 13/12/12 #33 חחח טוב יאללה..אתה משוחרר! תגידי יש לך גלימה כמו סופרוומאן? את מסתובבת ככה מצילה אנשים שכמעט נוצלו! יפה לך...
חחח טוב יאללה..אתה משוחרר! תגידי יש לך גלימה כמו סופרוומאן? את מסתובבת ככה מצילה אנשים שכמעט נוצלו! יפה לך...