כל מי שחדש בפורום
וגם הותיקים
כנסו..

white angels

New member
כל מי שחדש בפורום../images/Emo13.gif וגם הותיקים../images/Emo8.gif כנסו..

מאחר וראיתי שיש מלא חדשים בפורום אז יהיה נחמד לנצל את ההזדמנות להכיר אחד את השני יותר טוב
אתם מוזמנים לענות על השאלון הבא
שם- גיל- כיתה- אזור מגורים- הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה- אייסיקיו\מסנג'ר- מתגעגעים לסדרה?- סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם- ומי שבא לו שישים תמונה..לא חייבים
וזהו..:]

rz10

New member
עונה :]

שם- רוני גיל- 14 + כיתה- עולה לט' אזור מגורים- ת"א והסביבה הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה- קטיה, מישה, אנדרי אייסיקיו\מסנג'ר- [email protected] מתגעגעים לסדרה?- אני כבר בפרק 184..:) סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם- רוק ומטאל בעיקר ותמונה..יש בעולם שלי.. למרות שזה לא הדבר הכי טוב לעשות

m2love

New member
עונה :]

שם-מרינה גיל-14 כיתה-עולה לט' אזור מגורים-בת ים הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה-קטיה אייסיקיו\מסנג'ר-257168207 מתגעגעים לסדרה?-ברור
סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם-ממ..רוק..וגם שירים בספרדית חחח

m2love

New member
........

חשבתי שאפחד לא ישים תמונה אז בגלל זה לא שמתי חחחח ואני רואה ששמו הרבה.. אז הנה תמונה שלי .. יצאתי קצת מפחיד אבל לא נורא

rz10

New member
את ממש יפה D:

ואני עדיין מזהה אותך ><' שתינו גרות בחור קטן ועלוב ובחיים לא נתקלנו אפילו אחת בשניה XD עצוב

m2love

New member
חחח תודה../images/Emo13.gif

וכן זה עצוב שאף פעם לא פגשנו אחת תשנייה.. ואפילו אם פגשנו אחת תשנייה חחח אין לי מושג איך את ניראת. נכון את בחשמנואים?וזה ליד רמות.. אז איך את באה לבצפר?באוטובוס או איך ?

cate71

New member
נ'ייי

שם-קייט גיל- 16 וחצי כיתה- עולה לי'א אזור מגורים- שדרות הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה- אמורה ומילקו אייסיקיו\מסנג'ר- איןןןןןןןןןןןןןןן מתגעגעים לסדרה?-ברור..לא הבנתי לאן היא נעלמה??? סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם- שירים רטסים..מיקה ניוטון אין סגנוןןןןןןןןןן ומי שבא לו שישים תמונה..לא חייבים וזהו..:]

creep tamuril

New member
טדאם.

שם- רחל מרים גיל- עוד פחות מחודשיים 17. כיתה- עולה לי"ב/י"א... אזור מגורים- נתניה
הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה- רומן/ יוליאנה!!
אייסיקיו\מסנג'ר- [email protected] מתגעגעים לסדרה?- מאוד!
סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם- פאנק רוק ואלטרנטיבי לסוגיו. והתמונה טרייה מהיום [לא להיבהל!!! באמת שזאת לא המטרה] עם התספורת המפחידה שלי, אבל לא רואים אז אני אפסיק לחפור

למעלה