כל מי שחדש בפורום
וגם הותיקים
כנסו..

../images/Emo214.gifהיר איי אמ.

שם-הדרררררררר גיל-עוד מעט 18
כיתה-שייך לעבר, סיימתי
אזור מגורים-פתח תיקתק הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה-קטי הפעם
אייסיקיו\מסנג'ר-במסרים בלבד. מתגעגעים לסדרה?- מישהו לא? סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם-פופ
ומי שבא לו שישים תמונה..לא חייבים תמונה של הכלבות.. [השמאלית זאת מאי, הכלבה החדשה שלי. היא בת 6 שבועות!
]

../images/Emo214.gifבגלל שמאי קטנה

אני מצלמת אותה בכל הזדמנות שאני יכולה... יש לי בוק שלה כבר!

m2love

New member
חח מאי הכי חמודה../images/Emo9.gif

אבל למה קראת לה מאי? לא אוהבת ת'שם הזה\:

white angels

New member
גמאני לא חח../images/Emo6.gif

למה את לא אוהבת? ומאי ממש אבל ממש מאמי!

m2love

New member
חחחח כי זה שם מעצבן כזה לא יודעת..

ויש גם אחת שוקראים לה מאי.. שאני ממש אבל ממש ממש ממש לא מחבבת אותה [לא מחבבת בלשון המעטה חחח]

../images/Emo214.gifזה שיש מישהי שקוראים לה מאי

לא אומר שצריכים לעשות הכללה ולשנוא כל אחת, ואפילו כלבה חמודה, שקוראים לה מאי....

../images/Emo214.gifכל אחד וטעמו והעדפותיו ../images/Emo13.gif

זה השם שנבחר לה ואני אוהבת את השם, זה מה שחשוב

ויקוסקה

New member
גם אני יענה..!!

שם-ויקי , ויקטוריה , ויקויק קיצר הרבה ..!! גיל-14.5 כיתה -עולה לכיתה ח' על תישאלו למה לא לט' סיפור ארוך אבל אל תחשבו שנישארתי כיתה כי אני לא..!!!!!!!! טוב אני אספר בקצרה אני עליתי לארץ בגיל 8 ואני אחרתי קצת לכיתה א'..!! סיפור עצוב נכון ... חח אזור מגורים -אשדוד הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה - אני אוהבת את כולם אבל בעיקר את קטיה ואנדריי..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אייסיקיו\מסנג'ר -אייסיי - 335896896 מתגעגעים לסדרה? -כן ו גם לא כן בגלל שאני מאוד אהבתי את הסדרה הזאת ואני אפילו מחכה לשידורים החוזרים שלה אני מאוד רוצה לראות שוב.. ולא בכלל שאני הורדתי את הפרקים וראיתי כבר את הכל.... חחחחחח סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם- אני אוהבת בעיקר רוק ורוק כבד אבל לא מטאל..!!

ludashit

New member
עונה...

שם- לודה גיל- 22 כיתה- ------ אזור מגורים- ת"א הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה- רומן אייסיקיו\מסנג'ר- מתגעגעים לסדרה?- בטח! סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם- פופ שמה את הדוגמן הכי יפה מכולם !! אני צילמתי...

white angels

New member
עונה על השאלון../images/Emo3.gif

שם-פנינית,אתם יכולים לקרוא לי פניניתוש
גיל-19 כיתה-סיימתי בצפררררר
אזור מגורים-קריות סיטי הדמות הכי אהובה עליכם בסדרה-קטיה,אנדריי ורומן-השלישייה האחת והיחידה
אייסיקיו\מסנג'ר-221811348,מסנג'ר במסרים.. מתגעגעים לסדרה?-דהה
שיחזירו אותה כבר! די עם העינוי הזה! סוג המוסיקה הכי אהוב עליכם-הכללל חוץ מרוק כבד.. ומי שבא לו שישים תמונה..לא חייבים והתמונה שלי..רק אל תיבהלו חח..זה מהמצלמת אינטרנט של אח שלי אז היא לא באיכות כ"כ טובה.. הנה

rz10

New member
את ממש ממש חמודה :)

למרות שלא ככה דמיינתי אותך, את ממש ממש חמודה :)

למעלה