כל מי שמיתכוון לנסוע ללונדון

MolsBolsRules

New member
כל מי שמיתכוון לנסוע ללונדון

בתקופה הקרובה שתירשום פה תאריכים אני יהיה שם מה16 באוגוסט עד נובמבר מתישהוא אז אולי ניפגש ונעשה מעקב אחרי מקפלי ובאסטד.

Miss Kitty

New member
../images/Emo12.gif

אם אתן פוגשות את מקפליי אני דורשת חתימה מהם + הקדשה אישית!

DesertRose7

New member
מה?

סיימת יב? במה את עובדת? איפה תגורי? אפשר לסדר לי גם משהו?

סתיוית

New member
עכשיו יותר מתמיד אני רוצה לסיים

ביצפרררררררררררררררררררררררררררררר כדי שאני אוכל לעבור לגור בבריטניהההההההה! איזה שולטטטטטטטט זה! לעבוד שם??? *מתחלפת איתך במאית השניה*

fight star

New member
יאאאאא... אני כל כך מקנא!

את מתכננת על איזה הופעות קיץ של באסטד או משהו? איזה כיף לך! הלוואי והייתי יכולה לטוס עכשיו, אבל אנחנו בדיוק עוברים! בעעעעעעע!
אבל אם בא למישו לשעשע אותי(
) שנה הבאה זה יהיה אחלה כי אנחנו עוברים לשיט שכחתי איך קוראים לאזור הזה...איפשו בפרברים של לונדון... בגלל העבודה של אבא ואני אהיה בודדה! (אבל מאושרת כל כךךךךךךךךךךך!) אני אעשה מעקבים על הבית של ג'יימס!

DesertRose7

New member
איזה כיף לך!!

במה אבא שלך עובד? ולמה לעזאזל את ערה בשעה כזאת?????

סתיוית

New member
גם אני ערה עכשיו חחחחחחחח

***עוזרת*** ואוווווווווווו גם אני רוצה לעבור ללונדוןןןןןןןןןןןןןןן

fight star

New member
חחחח

יש לו חברת פרסום והוא גם בעל חברה למוצרי סויה(חחח... עזבי זה מסובך) אז זה היה או לעבור לאנגליה,גרמניה,אוסטרליה או ניו יורק אז החלטנו על אנגליה כי זה קרוב וזה יהיה שנה הבאה כי האחים שלי קטנים מדי...
והייתי צריכה לקום כדי לסוע לתל אביב! ואני עייפה מתה!

סתיוית

New member
אמרתי *עוזרת*

יענטו באה העוזרת לנקות... אז צריך לקום מוקדם חחחחחחחחחחחחחחח מצחיקה! את עדיין פה?

fight star

New member
חחחח

זה ממש לא טוב לכתוב לי דברים כאלה על הבוקר... הראש שלי לא עובד משהו! חחחחחח אני פה! (אם לא הייתי סביר להניח שלא הייתי עונה... או שכן כי יש לי כוחות קסם!
הפכתי אותך לצפרדע! חה... עכשיו תחכי לנסיך... )

DesertRose7

New member
חחחחחחחחח..

מסטולות.. טוב זה בטח השעה!! יש אנשים עובדים!! זה למה אני ערה!! קייטנה.. איזה כיף אה?........לא! היום הייתי בלונה פארק.. עם הקייטנה אז לא להתלהב!! חחחחחח....

סתיוית

New member
חחחחחחח

גם אני עובדת אבל יום כן,יום לא,יום כן יום לא חחחחחחחחח וכשאני עובדת אני קמה ב-9..:\

fight star

New member
דווקא כן!

נה נה בננה! *מאוד בוגרת* ואם כן דיברתי אליך? הה?הה?הה? -אני מאוד נהנית לעשות אתצ זה היום... חחחח וגם אני עובדת! בתל אביב... אבל בימי שלישי ושישי כי אין לי זין(אכן אין לי) לקום בשאר השבוע.. צריך להשאיר זמן לבילויים!!!

סתיוית

New member
חחחחחחחחח

*^%$# את מתחילה להפחיד אותי *&^%$ חחחחח אז נהנהנהנהנהנהנהנהנה בננה תפסי אותי יא חננה! (מה שמך אגב? חחחחחחחחחחח) ונהנהנהנהנהנהנהנה בננה תוכיחי! שאין לך זין! לא מאמינה לך!

למעלה