כל מי שמיתכוון לנסוע ללונדון

fight star

New member
ייאוו!!!

נ-ע-ל-ב-ת-י עד עמקי נשמתי!!! חחחחחחחח קוראים לי דניאל ובואי לכאן ואני אוכיח לך! (אההה... לא...חחחחח) סתם, אבל אין לי בעיה לפגוש אותך.. זה כבר משהו אחר

סתיוית

New member
גם אני נעלבתי!

נעלבתי שאת נעלבתתתתתתת ממני! חחחחחחחחחחחחח סתם! היי דניאל! מאיפה את דניאל? בת כמה את דניאל? מה שלומך דניאל? *מדגישה את היותי יודעת ששמך הוא דניאל*

DesertRose7

New member
סתיו?

האם הכל בסדר אצלך? כי ממה שאני רואה... לא ממש.. או יותר נכון.. ממש לא! חחחחחחחחחח... אני עייפה! אחרי שני הארי פוטר הראשונים אתמול בלילה עד 3 וחצי ולקום לקייטנה ב7.. אני מתה!

סתיוית

New member
דניאל העבירה את זה אליי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התחרפנתי ממנה! משוגעת 7?! התעוררתי רק עכשיו.. חזרתי ממסיבה אתמול

fight star

New member
שייששששש

אני מסכימה בקשר לזה שהיא לא משו בסדר...חחחחחחח סתםםם! אבל שני הארי פוטרים!? שייישש... איך לא נשרף לך המוח!? ועוד לקום בבוקר כדי לבלות אותו עם ילדים מרוחים בנזלת וגלידה?!

DesertRose7

New member
תודה על העידוד הנפשי!!

עזרת לי מאוד... האיר פוטר.. אני מאוהבת בדניאל רדקליף עכשיו יותר מאי פעם!! ומחר אני הולכת להארי פוטר ה-3 ששם הוא בכלל שווה הרבה יותר מהראשונים.. קיצר אני אצטרך הנשמה אחרי זה!

fight star

New member
חחח נמנמנם

סורי על זה... פשוט לי אין כוח לשני האחים הקטנים שלי אז אני לא יכולה לדמיין אותי עם עוד 30 מילדים..(אופס... עשיתי את זה שוב...סורי!!!) ותהני בסרט!

DesertRose7

New member
שונאת כותרות..

ואם אני לא רוצה לכתוב כותרת? מה יעשו לי? אה?אה?אה?אה?אה? אני בשביתת כותרות! לא 30... 13.. וגם זה בלחץ! והאטרקציה של הקייטנה נמצאתץ בקבוצה שלי.. יש לי שני חניכים אמריקאים.. שלצערי מחר זה היום האחרון שלהם בקייטנה! את לא מבינה איזה כיף זה.. כל היום רק לדבר אנגלית! וזה תמיד אם צריכים להסביר להם משהו.. לכו לשחר.. היא תסביר לכם..חחחחח.. יש לי מחלקת אנגלית! ואני כר מתחילה לדבר אנגלית כל הזמן... זה ממכר!! זה כיף!

fight star

New member
שביתה!

ייאללה.. בואי נפתח שביתת כותרות ביחד! חחחח איזה מותק! אני אוהבת כל כך לשמוע אנשים מדברים אנגלית ובמיוחד לדבר איתם...זה כיפפפ!!!

DesertRose7

New member
*בשביתה*

הם כאלה מתוקים.. אחד בן 4 ואחת בת 6.. זה כל כך עצוב שהם עוזבים בחזרה לברוקלין.. יופי ממש.. עכשיו אני בדיכי...

סתיוית

New member
אני הייתי בברוקלין להלהלהלה

אוווו זה מזכיר לי כשהייתי בארה"ב אז היינו בטיול מאורגן כזה ליום אחד ואז היו שם ילדים שיודעים לדבר ממש קצת בעברית והם היו בגיל של אח ואחות שלי אז הם לימדו אותו לקלל באנגלית.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שהוא למד מארה"ב היה "סטופד דוג" "פאק" ולא זוכרת מה עוד :S אבל הם היו חמודים ודיברתי איתם באנגלית! ואני רוצה לחזור לארה"ב לדבר עוד באנגלית! חחחחחחחחחחח או פשוט לטוס ללונדון!

fight star

New member
*עדיין בשביתה*

לא.!!!! אל תהיי בדיכי! be happy!!! (יבואו עוד, או מקסימום תתחתני עם אמריקאי או אנגלי ואז יהיו לך גם כאלה מושמושים!-הכי חמודים האנגלים הקטנים כי כשהם מדברים במבטא כזה בריטי ותינוקי זה פשוט קורע! חחחח)

fight star

New member
חחחחח לא!

אל תעלבי! הנה, קחי גלידה
מרוצה? יופי! ואני שמחה שאת יודעת את השם שלי... חחחח אבל אין לי מושג מה שלך! לא בסדר...חחחחח אני בת 15,מכוכב יאיר אבל עוד שבוע אני עוברת לראשלצ... מאיפה את? ואני מרגישה סופר דופר...חחחחח

סתיוית

New member
וואלה מכוכב יאיר?

אנחנו באמת יכולות להפגש! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו לאבא שלי יש פיצריה בצור יגאל שמה ליד הקוסמוס אנערף לא דעת אם את מכירה! ולי קוראים סתיו חחח בת 15 ממושב אמץ.. יש לך מסן?

fight star

New member
ממממממ

ביום חמישי שבוע הבא! צריך למהר למהר למהר! חחחחחח

fight star

New member
פפפפפפ

אני מתחילה לשנוא את הקטע הזה עם הכותרות... חחחח אני פשוט לא בנאדם מספיק מקורי בשבילהן....חחחחה!
ומגניב... נדבר במסנג'ר לפני שנתחיל לעשות פה שיחות נפש בפורום! חיחיחיח...(לא נראה לי שאנשים ימצאו את זה מעניין במיוחד...להללהלה)

למעלה