גמד ופטריה
ס סנטה היחידה New member 15/5/06 #37 ../images/Emo26.gifסימה השקימי כל יום../images/Emo26.gif בשמחה לממתינות ליד המיטה המשיכי ליצור יצירות מקסימות אהבתי סנטה
../images/Emo26.gifסימה השקימי כל יום../images/Emo26.gif בשמחה לממתינות ליד המיטה המשיכי ליצור יצירות מקסימות אהבתי סנטה
M md55 New member 14/5/06 #30 אוי איזה עבודות משגעות. גםאני רוצה חיבת חיבת ללמוד מוכנה לארח אצליח בירושלים
א איריס משלי New member 14/5/06 #31 השרשור הזה מלא ביופי והשראה! פשוט תענוג צרוף להסתכל בעבודות הנפלאות האלו! מקווה שבקרוב גם אצלי... חחח
השרשור הזה מלא ביופי והשראה! פשוט תענוג צרוף להסתכל בעבודות הנפלאות האלו! מקווה שבקרוב גם אצלי... חחח
S smady a New member 16/5/06 #39 ../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif תודההההההההההה../images/Emo24.gif
א אירית דולמן New member 13/5/06 #27 סימה - איסוף כל עבודות הליבוד שלך נהדר ומראה איזה דרך עברת עם התחום בזמן כל כך קצר. אני דווקא חושבת שהחרוזים מוסיפים הרבה לעבודה. תמשיכי בשלך.
סימה - איסוף כל עבודות הליבוד שלך נהדר ומראה איזה דרך עברת עם התחום בזמן כל כך קצר. אני דווקא חושבת שהחרוזים מוסיפים הרבה לעבודה. תמשיכי בשלך.
א אור224 New member 13/5/06 #28 בית הליבוד../images/Emo6.gif הבית מלא וה../images/Emo23.gifגם תתחדשי על החדש, תהני מכל האוסףףףףףףףףףףףףף, אוסף מרשים.
בית הליבוד../images/Emo6.gif הבית מלא וה../images/Emo23.gifגם תתחדשי על החדש, תהני מכל האוסףףףףףףףףףףףףף, אוסף מרשים.
ג גאיליי New member 14/5/06 #32 אייי איזה עבודות מופלאות!! עשית לי חשק עז לחרוזים. מחכה שהספר יגיע-בקוצר רוח!!!! הגמד, הפטרייה והסבתא מדהימים! והנעליים-להתקנא!!!
אייי איזה עבודות מופלאות!! עשית לי חשק עז לחרוזים. מחכה שהספר יגיע-בקוצר רוח!!!! הגמד, הפטרייה והסבתא מדהימים! והנעליים-להתקנא!!!