כל פעם קורית לי אותה הבעיה:

elin86

New member
מעולה.

 
אני משתמשת המון בזרעי הל!

מוציאה אותם מהתרמיל
כותשת
מוסיפה לאורז לבן ולתבשילים עם קארי
 


וגם בעוגות בחושות מתובלות יחד עם קינמון
וגם בשזיפים ממולאים באורז ואגוזים
ווגם בשווארמה טופו לשוות לה ארומה של בשר
וגם בתבשיל ירקות כתוומים מקורמלים בתנור
וגם בחמין טבעוני
וגם מרקים למינהם

ובוודאי בקפה שחור מבושל או בצ'אי מבושל
 
קחי את הבחושה

של החיפושית http://tivonim-blog.co.il/עוגת-תפוחים-בחושה/ והוסיפי לה במקום תפוחי עץ חצי כוס קוביות קטנות של חלווה, וכף תבלינים- הל טחון, קינמון טחון, מעט ציפורן כי הוא מאד משתלט
אם את אוהבת הוסיפי לחלב סויה מנה אספרסו או כפית גדושה נס קפה זה מאד מתאים
 

יוספה 51

New member
רעיון מצוין. התעייפתי קצת מתפח"א, אז חלווה

ותבלינים נשמע נפלא, ואספרסו על אחת כמה וכמה. את רואה, אלתורים כאלו לא קיימים אצלי כלל. רק בסלטים.
 
זה יגיע

ברגע שיהיה לך ברור מה תפקידו של רכיב זה או אחר בעיסה ומי יכול לשמש לו תחליף
במקרה של חלבה הייתי מוסיפה גם 1/2 כפית אבקת אפיה
אפשר להשתמש בשערות חלבה במקום קוביות זה קליל יותר
 
דרך אגב

העוגה הזו, ללא קוביות תפוח עץ , אם תחתכי אותה בגובה לשניים תמרחי קצפת צמחית עם פודינג וניל ותעטרי בתותים תמלא מקומו של טורט...
 

יוספה 51

New member
כאשתחרר מהדבר הזה שנדבק לי לידיים

( 5 קילו מדושנים וישנים) אנסה אבל עם דובדבנים. אין לי תותים בקיץ.. את מתכוונת בלי וורסית החלבה? כי אם כן נראה לי שמעדיפה לחלוון.
 

ladybug6

New member
לגבי השמנת טופוטי

אולי הטרין חצילים? הגלילות חציל במילוי גבינות ורוטב עגבניות? הלחמניות ביס עם זית?
אולי בכלל קינוח עם הטופוטי? כאלה יש הרבה בבלוג/חוברת..
 
למעלה