כל שמחה, וקול ששון*

קפת

New member
כל שמחה, וקול ששון*

עין הנץ יקירנו חובק בן. אחרי חצי תריסר ניסיונות כושלים, שהניבו כחצי תריסר בנות (מאותה אישה!) הצליח לו. הלידה, הוא מספר, היתה קריעת תחת. רק שזה התחת שלו שנקרע. לאשה שלום. הוא אומר שלמרות הכאבים והזעקות (שלו בעיקר) היא הצליחה לישון תוחכדי ובין הצירים, הלחיצות, והדחיפות. הוא נזקק לתפרים. עדיין לא הוחלט על שם ליילוד. אני כמובן המלצתי על רקפת. זה שם יפה, של צמח ארצישראלי, והימים, ימי טובשבט, ככה שמאוד מתאים. עין מיצמץ עין, ולא נראה שבע רצון מההצעה. בחיי שאנלא מבינה למה. *ששון זה המוהל הפרסי בשכונה של עין הנץ, שכבר מחכך כפות וסכינים בהנאה מרובה. להיות מוהל זה סובלימציה של ערפד, אם תשאלו אותי, אבל אתם לא שואלים אותי. ושמחה, זותי השכנה של אודי, כבר מחככת בורקס בהנאה. אגב, ניסיתי לשכנע את עין להזמין את כולנו לברית, אבל הוא טען שהוא מעדיף שימהלו לו שוב ולבלבד לא להתמודד עם הפאדיחה הזו. "אשתי לא יודעת עליכם שום דבר", לחש בבעת וניסה למחות שפתון דמיוני מהצווארון המעומלן שלו. מזל טוב, עין, נשמהכפרותחמודישלי. שיהיו לילות שקטים וימים שמחים, ושרק טוב יהיה לך ולה, ולו, ולהן, כי אתה איש מזה נחמד... חבל"ז.

מזל טוב עין

אתה, לדעתי, בין האנשים הבודדים שנושאים כמות כזו גדולה של גנים משובחים. אתה התיקווה האחרונה של האנושות לשרוד בשפיות ובשנינות את המילניום הבא. אתה מותק. באמת מותק:) ואני שמח בשמחתך.

ימולו. טיפשה. לא ימהלו

ואם רבע עוף, בורקס ומיץ פז תפוזים (מהול) עושה לך את זה, אני מזמינה אותך לאיחוד הגבעטרון הבא.

קפת

New member
אז למה קוראים לזה שעושה "את זה"

מוהל ולא מול? וחוץ מזה, מה את רוצה ממני? זה עין אמר...

כי מול זה מישו שחותך דברים אחרים

ואם עין יגיד לך לקפוץ מהגג, תקפצי? עין, אני ממליצה לקרוא ליד ממש חזק. ככה הוא ישמע ויבוא מהר.

קפת

New member
עין לא יגיד לי לעשות דברים כאלה

הוא חבר שלי. הוא מחבבותי. הוא לא רוצה ברעתי, כמוך!

קפת

New member
אני לא. את רודפת אחרי.

לדעתי את מנסה להשתלט על הפורום שלי.

קפת

New member
מה יש לכם כולכם?

כל דבר אני צריכה להוכיח פה? זו ועדת חקירה? אני נחקרת תחת אזהרה? אתם משחקים איתי בפרקליט/ה וחולה?

מעולם לא קיימתי יחסים עם האיש הזה

ודווקא לא אני דחפתי לו את הנבוט בטוסיק.

רציתי

אבל ז' מהחטיבה המיוחדת אמר שהצינור של הבריון לא מספיק ארוך ושהפיה של האלקטרוליטים לא מספיק רחבה.
מישהו מוכן בבקשה לכרוז לסוכן המיוחד טום כרוב שינטפק את הגירסה שלו?

קפת

New member
נראה לך שכרוב יחלץ אותך מהצרה

שנקלעת אליה? זובי. משה זובי. הסוכן המיוחד. אפחד לא יושיע אותך עכשיו, מפלצת.

בחבח

New member
אני מכיר אותו. זה זוהודיה חג'ג'י

סיפור ארוך, עדיף לא לשאול, הכרוך במנגנון שליפת שמות ישראלים אקראי. ז' בכל מקרה זה גם קיצור לזוהודיה (ולא לזבולון, זבדיה או זכריה הכל-כך יותר נפוצים). שם המשפחה שמנגון שליפת השמות הזה הוציא היה חג'ג'י, כיאות לסוכן שב"כ מסוקס.

למעלה