כל שמחה, וקול ששון*

בחבח

New member
מזל טוב עין

שש בנות ? וואי וואי. דרך אגב, קפת, שם נעוריה של אמי היה ששון. אביה החליט שהוא רוצה שם עברי יפה ושמח. בדיעבד הסתבר שהוא העביר את משפחתה של אמי ממוצאם הס.ט.תי המסוגנן למוצא עיראקי. לפעמים, וזה מה שאני אומר כששואלים אותי לגבי שם המשפחה הארוך ושובר השיניים שלי (בח כמובן), עדיף לא לעברת.

נינטייב

New member
מזל טוב עין

תקרא לו הדר, צביקה הדר. ואני בריאה ושלמה, אחרי שלושה ימים זוועתיים של דלקת גרון (ביטלתי הופעות). תודה שהתעניינתם/ן (ווי, אני טובה בפולניות, אחות נחמה!!!)

קפת

New member
נינטוש, כפרות

רק רצינו לתת לך לנוח בלי להפריע. וחוץ מזה, מאמי, צוואר רחם והגרון זה לא אותו דבר. נינט, את תשירי בחתונה של אודי ושלי, נכון?

קפת

New member
תגידי, מה האדישות הזו?

את לא שמחה שאודי חזר? את לא מאושרת בשבילי?

נינטייב

New member
האמת, טרם השתחררתי לחלוטין

מאחיזתו הלופתת של מר סטפילוקוקוס A , ואני עדיין בלוחמה כימית נגדו, כך שגופי (לא כולל הציצים)שרוי עדיין בהלם חלקי. אני כמובן מגיבה לסביבה, ואף התלוצצתי עם רופאי. עם רופא אחד התלוצצתי מאוד, והוא הזמין אותי להתלוצץ איתו בסופשבוע בדוברובניק. ואני מה זה שמחה על אודי מותק מותק אודי, הקוסם בעל הפרזות, שרק ניטשה ישת(ח)ווה אליו.

קפת

New member
אלמלא אודי

בטוח הייתי מתחתנת עם רופא. רצוי גינקולוג (על מנת להגשים את שאיפתי הבלתי ממומשת: פאפ סמיר כל השנה). נינטקוש: תאכלי יוגורט פרוביוטי, מאמי. כדי לשקם את הפלורה אחרי כל הכימותרפיה הזו שדחפו לך ללוע ולמערכת העיכול. נשמה, נינט. אם תשירי בחתונה שלי, אני מבטיחה לשיר בשלך. ולרקוד בברית. ואפרופו ברית: איפה עין? הבטיח שיבוא להראות את התינוק היום.

נינטייב

New member
אודי בן דוד-פדרבוש!!!

אם יורשה לי, ויורשה לי, כנראה ששוב באת לא מוכן. לו היית קורא את הווידוי קורע הלב שלי, לא היית מתפלא כל כך. מצד שני, כטייס מדופלם אני מבינה את התמיהה שלך. כי מה לכהן בבית הקברות ומה לטייס בבית זונות? וחוץ מזה, קפת, אני רוצה לצנן את ההתלהבות הפתאומית שלך ממוסד הנישואין, עוד המצאה גברית שנועדה לדכא את בני מינינו. היהלום נראה נוצץ כרגע, אבל אל תשכחי את תכונתו החשובה באמת. זה החומר הקשה ביותר בתבל. גם אם תהני בהתחלה מקשיותו, לבסוף תגלי טייס קשה עורף, קשה יום וקשה הבנה. יהי שם ה' מבורך מעתה ועד עולם.

קפת

New member
סליחה, כן?

אבל היחיד שמותר לשפוך לו פה דם, זה ציון!

עין הנץ1

New member
ילדים (אצל השכנים) זה שמחה

"הייתי כל כך מכוער בתור תינוק, שלאמא שלי היו בחילות *אחרי* הלידה" (וודי אלן) כןכן, כמו כל תסכית טוב וצ'יזבט איכותי, גם סיפורנו אנו מתחיל בכך שביום אחד, שעינו כעין הבדולח, ששירת מלאכים זכה מתדפקת על שעריו ושסופו מי ישורנו, ביום אחד כזה היה לילה. באישונו של אותו לילה, האישה - או כפי שג'ק באוור ידידנו יקרא לה ד'ה הוסט - כרסה בין שיניה א-לה-כרמית גיא, ניערה אותי קשות ולחשה באוזניי "סדין אדום". אל דאגה, היא לא התכוונה לזה ליטראלי. לאחר שעה קלה שמנו פעמינו לבית החולים תוך שאני מנצל את ההזדמנות הנדירה להפוך את כביש גהה למסלול גראנד-פרי פרטי שלי. אפילו הסוסים של סביון ליברכט הביטו בתדהמה. אם הייתי נוסע קמ"ש אחד יותר אני מאמין באמת ובתמים שהיינו שבים לאחור בזמן. כושלים, רכי ברכיים, ותוך שזוגתי מודה לאל במרומים על כך שהבטיח את שלומה ברולרקוסטר שסידרתי לה בשלוש לפנות בוקר, נכנסנו אל חדר הלידה, שם המתינו לנו שתי אחיות טרוטות עיניים ומוטיבציה ורופא רוסי גברתן עם קעקועים על הידיים כמו לההוא מ"פסגת הפחד". הזעקות הגיעו עד לב השמיים. האחות (נחמה?) נאלצה לטשטש אותי. חשתי בידיים המסירות מעלי את בגדיי, ובמגע חלוק לבן המרפרף על עורי המסתמרר. אופס, סורי, פנטזיה נפרדת. קיצורו של דבר, לא חלפו ח"י מינוטין והגוזל הנקזק פרץ אל אוויר העולם במשקל ארבעה קילוגרם, ובידיים בוטחות קטע בעצמו את חבל הטבור, שקל את האחיות, וקבע שלרופא הרוסי יש אפגר של 2. לאחר מכן החל להרצות בלהט בשבח האקזיסטנציאליזם, תוך שהוא מצטט את היידגר, את סארטר ואת קאמי, ואף מוצא תימוכין לטיעוניו בדבריהם של סוקרטס ודקארט. מאותו יום אנו למדים שאכן מה יפים הלילות בכנע-ווא-ן, שיום ולילה הם רק חלוקה אגבית ופרוזאית לשעות היממה, ובתוך כך אנו הופכים אמביוולנטיים לרצונו של שר הפנים להוסיף שש או אולי אף שמונה שעות לשעון הקיץ. תודה לקפתדיר ולכל השאר על הברכות החמות. הכל חוזר עליכם וה__ בידיכם (הפותר נכונה יזכה בסט של חיתולים פרחוניים ואטמי אוזניים תואמים)

קפת

New member
ילדים זה שמחה - עד שבע בערב

אנלא מבינה מה הבעיה שלכם. תנו לכל ילדה משמרת של שעתיים, וכיסיתם חצי יום. ושוב הסבב מתחיל. וזה משאיר להן מספיק זמן גם ללימודים, גם לכביסה וכלים וגם לשש מטכ"ליות. אז איך יקראו לו?

למעלה