כל שנה בסתיו
.

רעוּת

New member
כל שנה בסתיו ../images/Emo16.gif.

טוב, זה לא שיר של רונה במקור, אבל הוא מתאים עכשיו, אז תתמודדו. ותענו על השאלות
ושנה טובה
מה העונה האהובה עליכם בשנה? אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות
? מתי אתם לא ישנים? איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? מה גורם לכם לבכות? מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? מתי אתם מעדיפים להיות לבד? בשביל מה כבר מאוחר מדי? אוהבים גשם? מה משתיק אתכם? מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת
)? הסתיו מעציב אתכם? למה? איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי?

גוזלה

New member
אני מתה על השאלונים האלו!

מה העונה האהובה עליכם בשנה? ללא ספק, החורף. אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? ברור! אני חיילת, אין לי כסף! מתי אתם לא ישנים? למען האמת, אני נוטה לישון הרבה לאחרונה... איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? המון דברים. אני בתהליכי סגירה ביני לבין עצמי. עוברת ממש לפאזה אחרת. איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? כל עצב שהוא. אני אוהבת עצב. אני חייה אותו. בעיקר עכשיו, בחילופי מזג האוויר, עם תחילת הגשמים והסתיו- זה עצב שקיים בי מאז ומעולם. מה גורם לכם לבכות? כמאכזבים אותי. כשפוגעים בי. בעיקר כשאני מתוסכלת אני בוכה, פחות כשכואב לי. מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? מתי אתם מעדיפים להיות לבד? ברגעים האלו, של העצב. בשביל מה כבר מאוחר מדי? אף פעם לא מאוחר מדיי! אני עושה בימים אלו שינויים עצומים בחיי- באמת שהכל כח רצון. [אולי רק ללמוד לנגן זה מאוחר מדיי... לפתח שמיעה מוסיקלית זה משהו שצריך מגיל צעיר] אוהבים גשם? מתה על הגשם! מה משתיק אתכם? כשאני בהלם. כשמישהו אגרסיבי מדיי. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? שאצליח בכל התהליכים שהתחלתי. שאחליט מה ללמוד באוניברסיטה. שארוויח כסף טוב לפני הטיול. שאלמד אנגלית. בריאות ואהבה חדשה- ממש הרבה, אה? הסתיו מעציב אתכם? למה? כן. כי זו האווירה הכללית. אבל אני אוהבת את זה. איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? אני חושבת ששל רונה, כי פשוט כבר התרגלתי להקשיב לו. ושוב, שנה טוב!: ]

DeepThoughts

New member
זה היה בסוף הקיץ

מה העונה האהובה עליכם בשנה? סתיו אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? לא מתי אתם לא ישנים? כשמשהו מטריד את מחשבותיי איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? האבטלה ? איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? לבד מה גורם לכם לבכות? ע"ע למעלה מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? לקחת דברים יותר בקלות, לזרום מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כשאני עונה על שאלונים כאלה בשביל מה כבר מאוחר מדי? never too late אוהבים גשם? כן, אבל לא מבול מה משתיק אתכם? כשפוגעים בי מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? רק טוב הסתיו מעציב אתכם? למה? לא איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? רונה חג שמח ושנה טובה

מה יהיה עכשיו?

מה העונה האהובה עליכם בשנה?חורף אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות?לא..אני וקניית בגדים לא הולכים יחד... מתי אתם לא ישנים?כשאני לא עייפה בדר"כ.. איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה?צבא איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר?לבד מה גורם לכם לבכות?לאחרונה יותר מדי דברים...אפילו תוכנית בנשיונל ג'אוגרפיק.... מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה?לאדעת מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כשעצוב,כשמעצבן,כשרע. בשביל מה כבר מאוחר מדי?אממ.. אוהבים גשם?מאוד מאוד מה משתיק אתכם?אנשים שמדברים בטמטום..גורם לי פשוט להיות בשקט ולצחוק בלב. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )?בריאות,אהבה,שמחה,השראה,הצלחה. הסתיו מעציב אתכם? למה?ממש לא.הוא משמח אותי-אני טיפוס של חורף ... איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי?של רונה...הוא מקבל משמעות לגמרי אחרת כשהיא שרה אותו...

וואהוו אני עייפה

מה העונה האהובה עליכם בשנה? בעקרון זה תמיד היה קיץ אבל בשנים האחרונות אני נורא אוהבת חורף
אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? אם וכש אני קונה בגדים [וזה באמת אם וכש, בעיקר אם
] אז כן, זאת השאיפה מתי אתם לא ישנים? כשאנחנו מתחרפנים / כשיש משהו יותר טוב לעשות [חברים וכו'] איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? סתם משהו שנגמר כל פעם שהוא מתיימר להתחיל איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? העצב על הדבר הזה שנגמר [בגלל זה אני לא נבהלת ממנו יותר] וגם, נמ, עצב בכללי. כאילו, אני כבר מכירה את העצב שלי
זה לא אומר שאני אוהבת אותו אבל שוב. פחות נבהלת... מה גורם לכם לבכות? הרבה דברים. תלוי. וכן רעות, פעם גם אני הייתי דד אינסייד
תראי מה קורה. הזדקנתי. או שקר כלשהו מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה?אין אחת מיוחדת.. אולי בעיקר להפיק את המירב והזמן / החיים בכלל. ולהיות כמה שיותר שמחה מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כשלא כיף לי. בשביל מה כבר מאוחר מדי? בשביל .. זה אוהבים גשם? תלוי. לפעמים הוא ממש מעיק עליי / מעצבן אותי. לפעמים הוא יפה. מה משתיק אתכם? לא הרבה
מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? חחח שהמראה שנשברה לאחרונה לא תשפיע עליהן
וגם לא כל הפעמים שישבתי בפינות של שולחן
סתם. אממ... לנצל אותן היטב, לחיות בהן את החיים כי אלה סוג של השנים שנשארו לעשות את זה... לא שאח"כ לא יהיה זמן אבל זה סוג של הגיל, עכשיו. הסתיו מעציב אתכם? למה? לא, ואל תגרמי לי לחשוב על זה יותר מדי
חח סתם איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? ממ אין לי שמץ :|

רעוּת

New member
הרוח המטורפת בגני עורפת את מיטב השושנים ../images/Emo20.gif

מה העונה האהובה עליכם בשנה? לא זאת שעכשיו
אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? אם יש לי כסף. וזמן. וכוח
מתי אתם לא ישנים? בלילות כאלה
איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? אה...שנה א'? גם כן פרק
רק אחד מהטרילוגיה
איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? כל שנה בסתיו, מה יהיה עכשיו
מה גורם לכם לבכות? לא הדברים החשובים באמת מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? אני לא מאמינה בזה. גם ככה הבטחה בלי עדים מחזיקה לי 10 שניות
מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כשאני עייפה ועצבנית
בשביל מה כבר מאוחר מדי? כל מיני דברים אוהבים גשם? לא. אם נשרוד את המבול...וכו'
מה משתיק אתכם? כל מיני דברים מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? להתקבל לתואר שני ולהיות שמחה. הסתיו מעציב אתכם? למה? but i miss you most of all my darling when autumn leaves start to fall איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? של רונה. למרות שהוא עדיין שמח מדי

רעוּת

New member
לגמרי ../images/Emo7.gif הוא ממש אנדרייטד ומזניחים אותו

בימי זכרון. ועכשיו אחרי שהחלטתי עכשיו שרות דולורס וייס יותר אובדנית מרונה, אז שמתי שירים של רונה כדי להיות שמחה (אמג, עד כדי כך הייתי נואשת
) והיה שם את הקאבר שלה ושל שלומי שבן ועוד כל מיני לאליפלט, ואז מתתי

SheIIy

New member
רות דולורס וייס...

הזמנתי את הדיסק שלה שאמור להגיע בשבוע הבא. אהבתי את הקאבר שלה ל'משירי ארץ אהבתי'. איך היא?

רעוּת

New member
הייתי בהופעה שלה ../images/Emo3.gif

והיה ממש יפה. ואני ממש אוהבת את הקאבר הזה. זה מהקאברים האלה שאחרי ששומעים אותם אי אפשר להקשיב למקור יותר, כי הוא נהיה סתמי מדי. למרות שקשה להגיד על חוה אלברשטיין "סתמי". אבל זה ממש ככה, היא נתנה לו משמעות אחרת לגמרי, היא כזה....לקחה את השיר והתאבדה עליו
. כמו שרונה עשתה לסוף העונה
רק בלי הקטע של ההתאבדות, כי הלחן שלו עדיין שמח מדי

SheIIy

New member
לא לא לא,

אין על הביצוע המקורי! הוא כ"כ ארץ ישראלי כזה. אווירה שאי אפשר כבר ליצור היום בשירים... אווירה של קיבוץ, פרדסים, מרחב... (ואם קלטתי כמו שצריך, צריך להוסיף כאן נר, אז הנה
). טוב, דיי.

רעוּת

New member
חחחח ../images/Emo16.gif

אבל הוא שמח מדי!!! רק כשרות דולורס וייס שרה את זה מבינים שזה שיר עצוב
כמו הביצוע של רונה לשחמט שהיא עשתה ב"שרים בכיכר". רק אז את באמת מבינה שהאיש מת בסוף
.

סליחה רעות, היית בהופעה שלה כי אני אמרתי לך

ללכת
וכן, רות
סוג של מושלמת בדרכה המוזרה.

רעוּת

New member
אני לא עושה דברים כי אומרים לי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

חוצמזה שחפרו לי עליה כבר לפנייך

למעלה