כל שנה בסתיו
.

תמרוש5

New member
ממ.

מה העונה האהובה עליכם בשנה?אביב. אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות?לא ממש,אבל לפעמים אם יש משהו מעניין. מתי אתם לא ישנים?כשאני לא מצליחה. איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה?התמימות. איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר?זה שעכשיו. מה גורם לכם לבכות?לאחרונה כלום. מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה?לא יודעת,היום יום עצוב אז לא מצליחה לחשוב ממש.. מתי אתם מעדיפים להיות לבד? תמיד. בשביל מה כבר מאוחר מדי?בשביל לחזור אחורה ולשנות. אוהבים גשם?לא. מה משתיק אתכם?חולשה. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )?להצליח בכל המטרות. הסתיו מעציב אתכם? למה? די מעציב. לא יודעת למה,זאת תקופה כזאת שנהיה קר,וחשוך,והמצברוח שלי נופל. איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי?ללא ספק רונה.

bזוהר

New member
הבית נותר נעול

מה העונה האהובה עליכם בשנה? בקיץ אני רוצה חורף ולהיפך... אני מאוד סובלת מקור, אבל בחורף יש אווירה כזאת שבקיץ בחיים לא תהיה. אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? לא מתי אתם לא ישנים? יש תקופות שיותר קשה לי להירדם, כשיש פחות במה להתעסק ויש זמן לחשוב. איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? הפרק שבו אני לא:) איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? בעיקרון כל עצב שאני מרגישה הוא מוכר. אבל בעיקר העצב שאתה מרגיש לבד, והדבר שאתה הכי רוצה שיהיה איתך או לידך כל כך רחוק, ואתה יודע שהוא רחוק וזה מאוד לא סביר שהוא יהיה איתך או לידך עכשיו, או בזמן הקרוב. ודברים שאי אפשר להחזיר.. מה גורם לכם לבכות? זה תלוי, אם זה משהו שמספיק נוגע לי בשביל שאני אבכה. אני יכולה גם להיות שיכורה ולבכות מדבר שמצריך בכי מבחינתי אבל לא הייתי בוכה אם לא הייתי שותה. אחרי ההופעה של רונה בתמונע, היא יצאה החוצה ונכנסה לאוטו לבן, ואני עמדתי בחוץ לא רחוק ובכיתי "למה היא הולכת, מה היא הולכת, תגידו לה שלא תלך, אני לא רוצה שהיא תלך". למחרת וידאתי חמש פעמים עם חברות שלי שלא אמרתי את זה בקול רם מדי והיא שמעה. מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? לכתוב, להשקיע, לתת זמן לדברים. לעשות מה שאני רוצה, "לשנות את המציאות במקום לדבר עליה" מתי אתם מעדיפים להיות לבד? כמעט תמיד בשביל מה כבר מאוחר מדי? "מאוחר מדי לעצור, להלהלהלה".. אבל האמת, שאם יש משפט שאני יותר מאמינה בו מכל המשפטים האלה שאני לא מאמינה בהם (אם תרצו אין זו אגדה וכו'), זה "אף פעם לא מאוחר מדי" ! אוהבים גשם? בטח! מה משתיק אתכם? משתיק? שום דבר. אני שותקת כשאני רוצה או מחליטה לשתוק מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? בריאות, להגשים חלומות קטנים ומתוקים, לאהוב הרבה הסתיו מעציב אתכם? למה? לא איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? של רונה, אבל אני לא אובייקטיבית. זה רונה.

מיץ פזי

New member
"מאין יבוא עזרי..?"

מה העונה האהובה עליכם בשנה? קיץ קיץ קיץ.. לא אוהבת כשקר
אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? משתדלת..
מתי אתם לא ישנים? עכשיו חח כשאין לי למה לקום למחרת אני פשוט לא נרדמת..
איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? בי"ס.. שכל החברים נמצאים באותה עיר.. =/
איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? כשרוצים מאוד אהבה והיא לא באה
מה גורם לכם לבכות? וואו הכול אני כזאת בכיינית
מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? להמשיך לנסות דברים חדשים ולעשות רק דברים שאני באמת רוצה.
מתי אתם מעדיפים להיות לבד? בתקופה האחרונה- רוב הזמן..
בשביל מה כבר מאוחר מדי? אף פעם לא מאוחר מדי
אוהבים גשם? לא. לא מבינה את האנשים האלה שאוהבים לרוץ בגשם..
מה משתיק אתכם? כשאמא שלי כועסת עלי..
מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? שיהיה לי מעניין בצבא.. שאני לא אתמוטט בקורס.. למצוא אהבה אמיתית
הסתיו מעציב אתכם? למה? כן כי זה אומר שהקיץ נגמר והחורף מתקרב ואי אפשר ללבוש קצר כל הזמן
איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? לא שמעתי מספיק אף אחד מהם.. שנה טובה!

הגשם מטפטף על העורף

מה העונה האהובה עליכם בשנה? חורף כמובן. אתם מנצלים בדר"כ את מבצעי סוף העונה בחנויות? לא, אני קונה בד"כ בחנויות יד שנייה. מתי אתם לא ישנים? בלילות. בבקרים אני דווקא ישנה מצויין. איזה פרק נגמר בחיים שלכם לאחרונה? התיכון. אני במין שלב ביניים כזה בין בית הספר לגיוס וזה נורא מוזר לי. איזה סוג של עצב מרגיש לכם מוכר? התנסיתי בכל הסוגים כולם.
אבל זה נכון שיש משהו בעצב שגורם לך להרגיש בבית. מה גורם לכם לבכות? זה תלוי בתקופה... אבל אתמול בעבודה הקרינו סרט דוקומנטרי בשם "החיפושית", והתחלתי לבכות. וזה לא היה סרט עצוב בכלל... אני חושבת שבכיתי מאושר. היה משהו מרגש בכל המעמד הזה. מה ה-new year's resolution שלכם לשנה הבאה? שידחו לי את הגיוס ואני אמשיך לעבוד בסינמטק לנצח נצחים.
מתי אתם מעדיפים להיות לבד? בדרך כלל... חוץ מבלילה, שבו לפעמים הלבד הוא יותר מדי. בשביל מה כבר מאוחר מדי? להחזיר דברים אחורה. אוהבים גשם? מאד מאד מאד מאד. מה משתיק אתכם? נוכחות של אנשים זרים. מה אתם מאחלים לעצמכם ל-7 שנים הבאות (או לפחות לשנה הזאת )? יש יותר מדי... הסתיו מעציב אתכם? למה? לא, להיפך. הקיץ מעציב אותי והסתיו משמח. איזה ביצוע של השיר אתם מעדיפים- של רונה או של גלי עטרי? למרבה הבושה לא שמעתי את הביצוע של רונה עדיין.

למעלה