כל שני מחדש
אשת השבוע שלנו

כל שני מחדש../images/Emo47.gifאשת השבוע שלנו

כל שבוע, ביום שני נפתח עם אשת השבוע אחת מחברות "קישורי אמהות" תקבל זרקור ובמה למשך שבוע בו היא תספר על עצמה, על העסק ותענה לשאלות שנוגעות בתחום עיסוקה. אתן מוזמנות להפנות אליה שאלות מבקשת לכבד את אשת השבוע ולא לתפוס לה את הבמה ולפרסם את עצמכן בשירשור זה. חברת הפורום הזה המעוניינת להיות אשת השבוע- מוזמנת לפנות אלי במסר אישי ולתאם מועד ביומן לזרקור על העסק שלה למשך שבוע. בברכה, מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי אמהות בתפוז

והשבוע-../images/Emo47.gifבת שבע רוזנפלד- סטיילינג מיינדי

ספרי לנו מה זה בדיוק סטיילינג מיינדי? איך בחרת את התחום הזה דווקא? איך מתייחסת הסביבה הקרובה אל העיסוק שלך?

bat7r

New member
סטיילינג מיינדי- מהו ?

המונח סטיילינג מיינדי מורכב מ 2 המילים המקוריות (באנגלית) שפירושן: style- סגנון, אופנה. לסגנן את לבושך mind- שכל, מוח; נפש, רוח, מחשבה; זיכרון; דעה; כוונה, רצון ועוד. סטיילינג מיינדי מאחד את שני המונחים במטרה לעשות אינטגרציה וחיבור בניהם. התהליך שאני מציעה הוא תהליך חוויתי של שינוי ועיצוב מחדש של המודעות שלך לגבי הלבוש, המראה שלך והתדמית החיצונית. בסדרת פגישות ותרגילים נעסוק במודעות שלך ושל הסביבה שלך למה שאת, כיצד את משדרת את עצמך בצורה נכונה והרמונית כלפי הסובבים אותך, וכעוסקת עצמאית- כיצד את מציגה את הופעתך כ 'כרטיס הביקור' שלך. איך את מבטאת בלבושך, במראך ובהופעתך את המסרים שאותם את רוצה להציג ולשדר. מהי התדמית הנכונה בעבורך.

doulanit

New member
בת שבע היקרה,

הנושא נשמע מרתק. האם האופנה המשתנה (והלא תמיד מחמיאה.. בעיקר לנשים מלאות והלאה..) משתלבת בתוך התהליך הזה? כיצד התהליך בכלל קורה? את מסתובבת עם האישה בחנויות השונות או שהתהליך יותר תיאורטי? איזה כייף לנו שאת חלק מהקבוצה שלנו בפ"ת :) אילנית DOULANIT

bat7r

New member
לנשים גדולות ובעיקר גדולות מהחיים...

אילנית היקרה בודאי ובודאי שהתהליך מתאים לנשים מלאות והלאה... אני הדוגמא החיה והמהלכת לכך, הלא כך ?... מפאת קוצר הזמן שלי כרגע, לא אוכל לענות תשובה מלאה עכשיו מבטיחה תשובה מלאה ומפורטת עד מחר בשעות הבוקר

bat7r

New member
תשובה לאילנית, וגם לכולן. כנסו...

האופנה מכווננת ברובה למידות קטנות יותר,
אלא שיחד עם כך יש היום מגוון והיצע די רחב של ביגוד ואופנה לנשים מלאות וגם שמנות, ובהחלט אפשר ואפשרי למצוא בגדים מתאימים והולמים לנשים גדולות. החל מחנויות מתמחות לנשים גדולות, מתאים לי, אישה אישה, הגרה ועוד חלק מרשתות אופנה שמציעות גם בגדים במידות גדולות יותר, כמו קרייזיליין, ג'אמפ, h&m ועוד מעצבים שמעצבים במיוחד לנשים גדולות, קדם ששון, אלמביקה ועוד התהליך מתבצע ב 5 מפגשים אישיים, בהם אנחנו משתמשות בכלים של סטיילינג, בבגדים ובאביזרים, כדי להתבונן פנימה לנפש. חשיבה משותפת כיצד תרצי לעשות שינוי במראה ובלבוש שלך, כך שההופעה שלך תבטא את מה שאת רוצה לשדר ולהציג בניראות שלך. רק אז אנחנו יוצאות לסיור בחנויות במטרה לבחון ולבדוק כיצד נתאים את הבגדים והאקססוריז למראה הנכון בשבילך. (אין חובה לרכוש בגדים בסיור) אני רוצה לציין שאין חובה לעשות מהפך מטורף בארון הבגדים שלך, ובודאי ניתן להמשיך וללבוש את הבגדים הנמצאים בו, לפחות את חלקם. בסיום התהליך אנחנו מכינות רשימת פריטים ואביזרים משלימים המתאימה אישית לך. ברשימה תוכלי להשתמש בעתיד כשתלכי לקנות בגדים בהנאה וכיף.

bat7r

New member
|../images/Emo41.gifפירוט 5 המפגשים../images/Emo41.gif

הפגישות: מפגש ראשון – היכרות מטרת המפגש חשיפה ושיקוף ספרי את עצמך דרך הלבוש. "נראיין" את הבגדים שלך, נשאל אותם מה הם אומרים עלייך ? מפגש שני – חפצים מטרת המפגש- לבדוק מה היית רוצה להוציא או להחליף בחיים שלך הביאי 5- 10 חפצים מהבית שמייצגים אותך (בגדים, תכשיטים, אקססוריס, נעלים, תיקים, צעיפים ועוד). בפגישה אנחנו נתייחס לחפצים, מה את מרגישה כלפיהם וכיצד הם מבטאים אותך. אותך. מפגש שלישי – סיגנל (מפגש עם השמלה השחורה) מטרת המפגש – נברר יחד מה הייחוד שלך בעולם הדבר שמייחד אותך ומסמן אותך. התו הייחודי שלך בעולם שאפשר להביא אותו לביטוי בנראות שלך. כיצד היית מציגה אותו על השמלה השחורה שלך ? מפגש רביעי - סיור מטרת המפגש – התנסות חווייתית וחיפוש אחרי אביזרים מבטאים. סיור בחנויות במטרה להבין ולבחון כיצד הסיגנל האישי שלך בא לידי ביטוי בבגדים, נעליים, תכשיטים, אקססוריס ועוד. (הסיור אינו מחייב קניה) מפגש חמישי - סיכום מטרת המפגש – כלי עזר לעתיד נכתוב יחד בריף לעצמך. דף שמבטא אותך. נערוך רשימת המלצה ל- פריטי לבוש, תכשיטים, אביזרים משלימים ועוד.

../images/Emo264.gifאז מהי נקודת נטישת "הנוחות" בלבוש

לטובת לבוש "כרטיס הביקור" שלי? אני מתלבשת ל"עבודה" בבגדי יום-יום שלי. כן, אלו לעיתים יכולים להיות אותם בגדים שגם אגיע למפגש נטוורקינג. כי מבחינתי הם מספיק מכובדים אני לא מהמתלבשות "מחוייט", מדריכת טיולים בגינס ודומיו (כבר לא בשרוואל...) לא תמצאי אותי עם
או
כי זו פשוט לא אני!! לא יודעת אם זה נכון "עסקית" או לא, אבל זו אני.. ולא
.

bat7r

New member
../images/Emo41.gif"נוחות" בלבוש ?../images/Emo41.gif

זה בדיוק למה שאני מכוונת. למעשה, אין דבר כזה- נטישת נקודת "הנוחות" בלבוש. כי אצל כל אחד ואחת, הנקודה היא שונה, ולכן העבודה היא אישית. האם אני יכולה להבין ממה שכתבת ש- סטיילינג מיינדי = שינוי האני שלך ?... שכן סטיילינג מיינדי נובע מהאני שלך ולא מבטל אותו !

bat7r

New member
../images/Emo41.gifתגובה למידה 0 ../images/Emo41.gif

נשים יקרות או שתרזו למידה 0 או שתפסיקו להתלונן ! מכירות אפשרות אחרת ??

הייתה בעבר כתבה שכל המידות בחנויות הן לצורכי

הרשת, בהשווה בין רשת לרשת גילו שאותה מידה (נגיד 0) אינה זהה ולפעמיים יש הבדל של מידה. מעניין אם גם גברים כל כך עסוקים במידה שלהם...

bat7r

New member
../images/Emo41.gifמידות שונות ו- גברים ../images/Emo70.gif

זה נכון, המידות הן לא תמיד זהות, וצריך לקחת בחשבון שזה גם עניין של גזרה גם בנעליים זה קורה. גברים ? שאלה טובה- אני חושבת שבודאי הם פחות עסוקים מנשים, למרות שהיום יש הרבה יותלר מודעות גם אצל גברים, אפשר לראות הרבה יותר גברים שמקפידים על הלבוש שלהם מאשר בעבר. עשיתי סטיילינג מיינדי עם גבר וזה בהחלט היה תהליך טוב והיום הוא מתלבש הרבה יותר יפה.

hedvabendavid

New member
בת שבע יקרה ../images/Emo140.gif

מדהים מה שכתבת מחכה להיפגש ולהכיר יותר בפגישה אחת על אחת

bat7r

New member
../images/Emo41.gifתודהתודה ../images/Emo41.gif

איזה כיף לקבל תגובה כזאת !

Mפופינס

New member
בת שבע, מצאתי לך משהו מגניב....

אם במקרה יש לך לקוחה שלא בא לה לצאת מהבית ובכל זאת רוצות לראות מה הכי מתאים לה ללבוש איזה סוג בגד? איזה צבע? איזה....? תוכלי לעזר בגוגל צפי בסרטון הבא ותביני איך מה את אומרת? מרי

הי בת שבע,אני חיכיתי בסבלנות .......אז

אני למען האמת ,תמיד מקפידה על המראה הכללי,מסודרת ומאורגנת, בתקופה האחרונה שמתי לב(הריון) שאינני מעונינת לשים טבעות או עגילים או צמידים,בדרך כלל דברים התואמים את לבושי,זה כאלו מכביד עליי,כנ"ל לגבי הלבוש,אני רוצה לקנות לי דברים חדשים (סוף ההריון-הכל כבר לוחץ) ולא מסוגלת להכנס לחניות,ואפילו בחלונות ראווה אין דברים לטעמי. לדעתי זה קשור למישקל יתר..... אך את היית ניגשת להבנת הפיתרון?? חוץ מזה אני גאה בך על היוזמות שאת פועלת בקרב הקבוצה ,כשרק ניכנסת לפני חודשיים ובכלל באופן אישי על פועלך ועל היחוד במיקצוע. נשיקות

למעלה