כל שני מחדש
אשת השבוע שלנו

הי הילה אומנם לא אשת מקצוע בתחום

אך בהריון שלי גם הרגשתי ככה, מה שעזר לי זה להגיע לחנויות שוות של בגדי הריון לקנות שני בגדים מוצלחים, (רק שנים כי לא יכולתי להרשות יותר מזה) ושילבתי אותם עם הבגדים בארון, זה יצא די מוצלח. דנה

bat7r

New member
../images/Emo41.gifתשובה להילה ../images/Emo70.gif כולן מוזמנות לקרוא ולהגיב

אכן ניכר עלייך שאת מקפידה בהופעתך. מן הסתם, ההריון וההורמונים הפעילים מכניס אותנו למצב אחר שגורם לנו לשינויים שונים, חלקם מפתיעים ושונים מכל ההרגלים שלנו. ההמלצה של דנה אכן טובה ובהחלט את יכולה לצאת לחנויות ולמצוא לעצמך בגד אחד או יותר שישביע את רצונך ותראי ותרגישי איתו טוב. אלא שאני מבקשת להכנס מעט יותר לעומק העניין, ולנצל את תקופת ההריון שלך על כל התחושות החדשות שלך, עודף המשקל, אי רצון לענוד תכשיטים למניהם ועוד זהו זמן טוב להתבוננות עצמית. נסי לחוש כיצד את מרגישה כאישה גדולה יותר, לא רק הבטן, אלא גם המשקל העודף. כיצד את מרגישה כאישה שתופסת יותר מקום במרחב... ? מה קורה לך כשאת ללא התכשיטים שאת רגילה לענוד ולהתאים ללבושך. האם מרגישה חסרה במשהו ? האם את חשה קלה יותר בלעדיהם ? האם את מרגישה שחלק חשוב באמירה של הופעתך, התכשיטים התואמים או אולי הנעליים המיוחדות וכו, נעלם ? כיצד את מציגה את הופעתך והמראה שלך בלעדיהם ? האם את מצליחה להכניס משהו חדש, אחר, שונה לאדם שהנך ? אשמח לשמוע את תגובך

bat7r

New member
בחירה ושמחה

אחרי הרבה שנים של עבודה ותעסוקה בתחום עסקי, מכירות, ניהול, יזמות, שווק, פרסום ועוד, פתחתי תחום חדש ומתקדם בחיים שלי. חלום רב שנים של רצון לעבוד עם אנשים מתגשם ומתקיים כעת בחיי. בעיסוקי אני משלבת את יכולותיי וכישרונותיי בתחומים שונים: אסתטיקה, יופי והרמוניה, ביחד עם תהליכי מודעות, התבוננות והעצמה. שילוב זה הוא מרתק בעיניי, וככל שאני עוסקת בו יותר ויותר, אני נפעמת בכל פעם מחדש מהעוצמה והכוח שיש בו. המילה- אסתטיקה ביוונית משמעו- להיות מודע. אני שואפת להכניס יותר מודעות, הרמוניה והעצמה לחיי ולחיי האנשים שאיתם אני עובדת. אני סבורה שככל שנבטא את עצמנו באופן נכון ומדוייק בהופעתנו ובלבוש שלנו, כך נחייה ביותר הרמוניה עם עצמנו ועם הסובבים אותנו. בכך תרומתי לחיים ולעולם.

Mפופינס

New member
לא משנה לאן יוצאים האם חייבים להקפיד על הלבוש

בת שבע, שאלה.... האם לדעתך לא משנה לאן אנחנו יוצאות מהבית גם אם זו גיחה קצרה להביא את הילדים לגן או לבית הספר חשוב להקפיד על הלבוש שלנו? האם יש מקום לתת לעצמנו הנחות ב"סיטואציות קלילות" ? סקרנית לקרוא את תשובתך

bat7r

New member
../images/Emo41.gifתגובה למרי - הקפדה על הלבוש ?../images/Emo41.gif

מרי היקרה אכן שאלה מצויינת ומאתגרת מחשבה... אני ממש ממש מכירה מקרוב מאוד את ההרגשה שאין כוח להשקיע בלבוש יאללה, נזרוק על עצמו משהו ונצא, רק לקחת את הילד מהגן, רק להסיע אותו לחוג, רק קופצת לרגע למכולת. רק ורק... נקודה למחשבה- מה אם בדיוק, בדיוק ! בזמן שאת לובשת "המשהו הזה" שזרקת על עצמך יופיע הלקוח, כן, זה זה שאת מחכה לו, הלקוח הנכסף שלך. או שאולי אולי אולי יופיע ה- זה, שאת מחכה לו...- אביר חלומותייך ! והוא- אפילו לא יעיף מבט לעברך, לא יראה אותך בכלל, את, כן את, הזאתי שמסתובבת עכשיו בטרנינג מהוה וכפכפים שידעו ימים טובים יותר. אין תשובה חד משמעית לעניין. אני חושבת שכמו בהרבה דברים בחיים, צריך פרופורציה נכונה ואיזון. אז ליבשי את הבגד הנוח שלך, לא חייבת את הטרנינג הכי מהוה וישן בארון תבחרי משהו נוח ונעים לך שנראה טוב וסביר. ואם בא לך, זרקי על עצמך איזו שרשרת תואמת, או אולי ליפסטיק מהיר על הדרך באוטו. משהו קטן, קטנטן שישדרג בקלות ובלי מאמץ את הופעתך. תראי כיצד את מרגישה בלבוש הזה ? ואולי, אולי ?- תנסי פעם אחת- כשאת לוקחת את הילד מהגן או כשאת יורדת למכולת, ללכת בבגד קצת יותר יצוגי. מעניין מה תרגישי אז ? אשמח לשמוע תגובות (-:

bat7r

New member
../images/Emo41.gifהרגשה ../images/Emo70.gif

תנסי לבחון האם את מרגישה קצת אחרת כשאת מקפידה על לבושך.

ילדודנס

New member
גם אני סקרנית כמו מרי

היי בת שבע הנושא והמקצוע בפרט נשמעים מרתקים מאוד אני רוצה לשאול .... בדיוק כמו מרי האם כללללללל הזמן צריך להקפיד על הלבוש בכל מצב

למעלה