כל ששון וקול שמחה*

קפת

New member
כל ששון וקול שמחה*

חברי הפורום היקרים: אבא-סאוס ואמא-סאוס (להלן, הורי החתן), אבא-קובזה ואמא-קובזה (להלן הורי הכלה) שמחים להזמינכם לחתונת אודי וקפת. כן, סוףסוף זה קרה. אחרי שנתיים של מין בטוח, בהשגחת החתול, אודי הציע לי נישואין. זה לא שהוא היה צריך לרדת על הבירכיים או משהו, הוא פשוט כבר היה שם. בדיוק שחקנו את המשחק האהוב על שנינו, ובמיוחד עלי: הגבירה האצילה והעדינה מאלפת סייח ערמומי אך ספורטיבי. אני מאוד אוהבת לרכוב על אודי. אין לכם מושג כמה תענוג גורמות לי השערות שלו. אודי הוא גבר שעיר, כמו שצריך: מעט על הראש, הרבה על הגב. ואז בין צהלה, לגניחה, בין סלסול לגירגור שמענו קול שמחה. שמחה זו השכנה העירקית של אודי, שנורא מקנאה בי, כי היא ציפתה שאודי יתקתק את הבת שלה. בתולה בת 32, אופטומטריסטית וחובבת ריקודי עם. תמיד כשאנחנו **שוב** גומרים יחד, אחת לחמש דקות בערך, היא מתחילה לצרוח שירים בפרסית. יענו, עושה לנו אפ-סטייג'ינג ווקאלי. אחרי שגם שמחה גמרה - את האינטרמצו המוסיקלי - קלטתי שאודי מסתכל עלי במבט רך ומתנשף. חשבתי ששוב הוא חטף התקף אסתמה מהמאמץ, אבל אז התברר לי שמלבד קורטיזון יש בעיניים שלו איזה דוק אחר. מסתבר שתוך כדי זמירות, אודי שאל את ה-שאלה. הוא אפילו כרך סביב את הקצה, כך שהיהלום ניצב על אצבעי בגאון. אני מאושרת. אודי מאושר. ואני מקוה שגם אתם מאושרים בשבילי.

יס באך

New member
איזו אהבלה את

ביקשתי הוכחה לבקשת הנישואים ואת ישר מקפצת אל "הדם".. אכן זילות בלתי נסבלת של המילה דם, דם בצולין, וסת וכו' וכו'

יס באך

New member
אני לא מבקש כלום מהחתן

רק הכלה הזריזה אצה רצה דצה וששה לבשר בחוצות ירושלים, הסייברספייס וכל מקום שרק אפשר על נישואיה עם הבחור. שתביא הוכחה הכל צריך להזביר כאן אוף

אני מבינה שאתה מנסה לריב איתי

בכל הכוח. אז תתאמץ קצת יותר. אתה רב איתי כי אתה חושב שאין לי אישיות פורומית מספיק חזקה? נודניק.

יס באך

New member
אני חושף, מי קוראת לעצמה

"קטיפה ורודה במחתרת" סובלת מדימוי עצמי נמוכה לגמרי. למה קטיפה ורודה צריכה להיות במחתרת? כאילו מה? שתצא הקטיפה בגאווה החוצה, תלך ברחובות הקרת הגדולה, שיביטו בה הזכרים עד לעומק שבין רגליה, שישתוקקו אליה בלי בושה. ובכלל אני לא מבין מה הקטיפה הזו מתערבת בענינים הבלתי פתירים שלי ושל הקפת.

קפת

New member
אני מוכנה לאמץ את זה

רק אם זה יעצבן את הקטיפה... היא בהחלט צריכה לשפצר את האישיות הפורומית שלה.

כן תזכו לשנה הבאה. עד מאה ועשרים

שקרנית! נצלנית, תככנית ורמאית. ברור לכל שניצלת את תומת הנקודה השפויה הבודדה במחוזותינו. שרשרת פנינים הוא נותן לך ואת כבר שולחת ידך ליהלום. אני רוצה הוכחה בלתי אמצעית שלא סיממת אותו בחומרים מארון התרופות היהודי שלי, לפני שכפית עליו עתיד מפוקפק שכזה. ואז יגיעו הצהלולים.

קפת

New member
לא סובלתותך, נחמצ'וק, ביצ'

ברור שסיממתי אותו: באישיות הקורנת והשופעת שלי. בטוב לבי, במבטי המצועפים, בחיוכי המקסים, באופיי מלא הרוך והחמימות. הענקתי לו תשומת לב ואהבה, עטפתי אותו בדאגה כנה. ו"עשיתי" לו ת'צורה. סאמק.

אחותינחמה כפרות עליך

קפט אומרת שהכדורים שהיא מלעיטה אותי בהם נקראים ויטמינים ושאין להם תופעות לוואי.

טריפל

New member
גם כן חברים,

במקום לפרגן הם מאתגרים אותך. אני לעומת זאת, תמיד רציתי למזל"ט את קפת. אז ראי עצמך ממוזל"טת. יופי של חוייסן מצאת לך. אשכנזי, טייס וגם ממושמע. וגם אם אי-פעם יסרב פקודה, הוא יעשה זאת באמצעות מכתב ויבקש גיבוי משאר הטייסת. אח"ב בטח יחזור בו כשתאיימי לשלול לו ת'רשיון טיס או לחילופין ת'יהלום שבקצה(אגב יהלום בקצה, זה לא שורט קמעה?). הכלה (במלעיל) מאידך, היא ג'ינג'ית (כך אומרים), שזה סגולה לחיי מין תובעניים אך נוקשים. אז כך שגם אם ירצה לתקתק בתולות אירניות, אנרגיה לא תישאר לו. אחלתי לחייל בהצלחה.

למעלה