כל ששון וקול שמחה*

תודה לכם אנשים טובים

אני לא יודע את נפשי מרוב אושר. באמת. החלטנו הקפתיקרהלי ואני להינשא. טוב נו, כמו תמיד היא החליטה ואני הנדתי בראשי לחיוב. השתלשלות העניינים לא היתה בדיוק כפי שקפט סיפרה לכם משום שאני הייתי הרוכב, קפט סתם השמיעה קולות מוזרים, השכנה הפרסיה שלנו שרה יודל בשני קולות והעיניים שלי כוסו בלחלוחית ולא בדוק. והשאר, השאר היה בדיוק כפי שכתבה קפט. הגענו להחלטה שאנחנו מקימים משפחה בעלת חלוקת תפקידים שווה והוגנת: קפט תהיה אחראית על עצמה ואני אהיה אחראי על כל 15 החתולים. אנחנו נוליד הרבה ילדות ג'יג'יות ונקים משפחה נורמאלית בה לאמא יש קהילה טיפולית הנתונה לחסדיה והאבא הוא זה שעונד את היהלום. אחרי שהחלטנו את כל ההחלטות החשובות האלו, מיהרנו לבשר את הבשורה המשמחת לאמא ואבא בוקובזה והם ישר אימצו אותי אל חיקם המהביל כאילו ונולדתי לתוכם, האח האסיר של קפת אפילו קרא לי אחי. זה גרם לי לשימחה גדולה בלב. שתדעו. שבעי רצון ומאושרים מהתגובה המעודדת של ההורים לבית בוקובזה מיהרנו לבשר את הבשורה המשמחת להורי. גם הם הגיבו, אם כי בצורה קצת שונה. אנחנו לא רוצים לדחות את ההחלטה שלנו ואנחנו נינשא ברגע שהורי יצאו מה- COMA. מותקפטמותקמותק.

קפת

New member
עוד מקרה של אפלייה עדתית, נכנס

לסטטיסטיקה. בגלל שאני בוקובזה-מרוקנית, אז אח שלי *כמובן* אסיר. בטח עכשיו תספר לכולם כמה המשפחה שלי חמה ועממית, אמא שלי מחלקת תה, ואבא שלי שרת בבית ספר בבת-ים. וההורים המתעלפים שלך, טפי עליהם, בטח יהפכו פתאום להיות פרופסור לפלוסופיה מולקולרית (אמא-סאוס), ומנכ"ל חברת חשמל (אבא-סאוס). אם הייתי יודעת שאתה כזה גזען, רועה חזירים שכמוך, לא הייתי נותנת לך לרכוב עלי. אופס. איפה נינט כשצריכים אותה? נינט, בעלי לעתיד נכשל במבחן בוקובזה!!

לא, לא, את מתבלבלת

אבא שלך הוא זה שמחלק את התה ואמא שלך השרת. לגבי אחיך, התכוונתי לאסירון העליון.

יס באך

New member
לדעתי את הנכשלת העיקרית

הזדרזת לנכס לעצמך את סאוס בלי לחשוב על האולימפוס בו הוא שוכן בדר"כ, גב' בוקובזה היקרה. וכי מה את חושבת? אם תדקרי את אודי לא יירד ממנו דם? מה רק לך יורד הדם? ובכלל, חדלי משטויותייך - היהלוצן מתלוצץ, וישר את רצה לנינט עם התחת החלק? מה את לא מכירה את מנהג "הבוז לכלה - הבוז לחתן" וכולנו יודעין שאבא בוקובזה הוא בעל בית חרושת לנקניקי חזיר, תואר שלישי בביו-כימיה של המזון ואמא בוקובזה, שבמקורה היא דנייבסקי, היא פרופסור לאסטרופיסיקה. חחחחחחח הכל צריך להזביר כאן

ראית מה זה יס באך?

מאיזו שהיא סיבה עלומה קפט רוצה לשפוך את דמי, אין לי שמץ של מושג מה כבר יכולתי לעולל. אתה הלא מכיר אותי כמו אח יס באך, מי כמוך יודע כמה אני תמים וטהור כמו תינוק בן יומו. אצלי, מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל: הקומה התמירה, מבנה הגוף החסון, העיניים הירוקות בעלות המבט החודרני, הסקס אפיל, הכאריזמה, הקסם החייתי שבי, הפנים שהשיקו אלף ספינות (טוב, די, נו), הצניעות והענווה הטבועים מלידה והחתול שלי, המאניאק. את כל זה הבאתי לה יס באך, על מצע טרי של סושי עם ג'ינג'ר מגורר בצד והיא דורשת עוד. איפה טעיתי?

יס באך

New member
לא הבאת לה ת'יהלום בקצה

קראתי היטב היטב את "מה שהבאת לה", לא הבאת לה את היהלום בקצה, אחי, ואין דבר משפיל יותר מגבר המסרב לתת את עיקר עיקרו לאישה עמה הוא הולך לחלוק את שארית חייו. והיא, רק שתדע ותקרא היטב את ההודעה על הנישואים, כתבה בפירוט על היהלום בקצה, איך הצלחת לשדרג את הצינור עם היהלום בקצה לכלל נחשיות מתפתלת, ואילו אתה, אללי, פישלת. מה שאני מציע לך, אחי תרוץ מייד, תביא ת'יהלום, ותעשה עמו משהו.

בטח שהבאתי אחשלי

תקרא היטב היטטב את ההודעה הפותחת של הקפט ותראה שכתוב שם: ..."הוא אפילו כרך סביב את הקצה, כך שהיהלום ניצב על אצבעי בגאון."

דברי תכל'ס

זה אומר שהוא חזר לצמיתות? אם כי, שעיר? איזה מזל שעוד נשאר פה סטאד אחד. בחבחון, איה אתה?

בחבח

New member
כאן. איפה עוד אני יכול להיות

ניסיתי לאחל לזוג המאושר שפע ברכות ואיחולים לרגל האירוע אבל בכל פעם שאני פותח הודעה בנושא העמוד קורס. הודעות אחרות זה לא בעיה.

זה עוד כלום לעומת מה שעובר עלי, בח

איך שאני נכנס לאתר אני מתחיל לקבל שפע של הצעות מוזרות החל מלהיכנס לעולם הזוהר, להגיע גבוה יותר וכלה ב- להציץ להם. אני אפילו לא יודע מי זה הם.

בחבח

New member
אני מתכנן כתבת חשיפה לגבי "הם"

הייתי, ביקרתי, התארחתי והתרשמתי. הרשמים יבואו כשאני אהיה במצב קוהרנטי. אני רק יכול לומר ש"הם" אנשים נהדרים ובייחוד הצלע הנשית של ה"הם" אישה מופלאה. לגבי שפע ההצעות המוזרות - זה לא הזמן לחזור אחורה. הרבי מחכה והצ'קים נכתבו.

קפת

New member
הרבי יחכה!

חשיפה זה חשוב יותר. ואל "תשכח" בבקשה לחשוף את קשריך האפלים עם בעלי המיועד.

בחבח

New member
הם כל כך אפלים

שאפילו אני לא רואה אותם מפאת החושך שהם שרויים בו.

קפת

New member
נדליק לך נר אקמול

או משואה בהר הרצל. די להתחמקות! די להתחכמות!

אם לא הייתי מכיר את הבח כל כך טוב

הייתי עוד עלול לחשוב שהוא טוען שהוא לא מכיר אותי.

ואת המסכות הדקורטיביות שלהם ראית?

ואיך המולטי טאסק סופרמן יכול לרדת ולהעיף אנשים שכותבים גסויות בו זמנית? לא. לא הייתי שם. אין לי מושג על מה אני מדברת. זה הכל הזיות.

קפת

New member
מפגרת

זה לא הוא מעיף. זה משטרת הבלוגים (נשבעת לכם, תפוז הקימה יחידות לניטור, ומגייסות מנטרים שיעבדו סביב השעון להשגיח על הפעילויות בבלוגים. נחמצ'וק, להמליץ עליך?). ואני ראיתי רק מה שמלפפוצים שלח לי לראות : זין גדול ומשופשף. היה מגעיל. הרס לי את הליבידו ל20 דקות לפחות! כל האחרים שנכנסתי אליה היו בדיוק בהפסקת קפה.

לראות כדי להאמין

חוץ ממשטרת הבלוגים. רואים את הרב שגל מסתכל ברבע עין על הפרגית שמולו ובעין וחצי על מסך המחשב. ברבע הנותרת הוא מוריד ראש. משטרת הבלוגים נכנסת לפעולה במקרה של הצפות, הוא מעיף כל מי שמנסה לדבר לא יפה על המלכה שלו...

קפת

New member
אני יודעת שכולכם מקנאים בי

יפה לכם הירוק הזה. אבל נסו לפרגן: מה תביאו לחתונה? תעשו לי וודינג ליסט?

../images/Emo77.gifוודינג ליסט!../images/Emo48.gif

אני אביא לכם מסחטת תפוזים ידנית מנירוסטה, כזו שלוחצים עם ידית מלמעלה. מהסוג שהיה נהוג להביא לחתונות בר-מיצוות ובריתות לפני 3-4 שנים. המסחטות הללו הן הסיפולוקסים של העידן הפוסטמודרני.

למעלה