כמה אהבה
?? המון!!!

ms pizza

New member
כמה אהבה ../images/Emo99.gif ?? המון!!!

מאיר בנאי בחוצות היוצר- כייף.. פרטים נוספים-בשעת לילה יותר סבירה..לילה מצויין לבינתיים.

honey pie1

New member
היה מעולה../images/Emo9.gif

לצערי הגענו קצת מאוחר אז ראינו את ההופעה ממש מרחוק... אבל היה אחלה. הקהל זרם, מאיר נראה שמח מתמיד (לא זיהיתי אותו מרחוק מרוב שהוא התנהג שונה
לטובה כמובן) ואני לא במוד של לכתוב סיקורים בזמן האחרון, אז עמכם הסליחה... אני בטוחה שms pizza תעשה את זה מעולה:]

tommygirl75

New member
גמאני הייתי שם - מדהים ../images/Emo13.gif

סיקור בשעת עירות וריכוז סבירים (ובהשקעה כפי שראוי...) כנ"ל

איף

New member
../images/Emo122.gifתרגישי טוב

תנוחי!!!! מלא אנשים חולים עכשיו באמצע הקיץ. החלמה מהירה!

ms pizza

New member
אני מקווה שתסלחו לי..זה ייאלץ לחכות יום נוסף.

אני פשוט בשבוע מטורף של ממוצע של 4 שעות שינה ולחץ.. אני רק אגיד שהיו 2 שירים שיסמין ממש אוהבת !! ...

ms pizza

New member
ובכל זאת..מוקדם מהצפוי-חוצות היוצר-סיקור!!

אז זה התחיל ככה- הבטחתי לחבורת ה"מגניבים" שהצטרפה אליי שאני לא אתלהב יותר מדי (על אף היותי מתלהבת סדרתית ובטח שממאיר!!
) בשבוע שלפני וגם לא בהופעה ,אחרת הם פשוט לא יבואו איתי. זה אפילו החזיק מעמד די טוב עד ממש מעט לפני ההופעה ,עת היינו במתחם היריד עצמו - בו הושבתי את החברים כבר בשעה שמונה וחצי ( על אף שההופעה התחילה בתשע וחצי-אבל אני בעניינים שכאלה לא לוקחת שבויים!!) במתחם היריד, ברחבה הסמוכה לבמה ( או כמו שאחד החברים קרא לה "רחבת הכבדים"). אז ההופעה התחילה במדוייק כמו שעון בתשע וחצי. ( החבר'ה התמקמו על עצמם וגם על הסביבה והתחילו להריץ צחוקים על הסובבים , אני התמקדתי במאיר!!). את הפתיחה המסורתית של איילת חן החליפה פתיחה עם "עננו" - מרגש ועצמתי. מאיר עם פניה נרגשת ונלהבת לשמיים ( ועם הרבה תנועות ותיאטרליות - האיש אשכרה מוכשר גם בזה..פעם גברי בנאי אמר עליו שהוא קומיקאי ושחקן טוב!!) , אחריה שקט ואז צלילים מוכרים התחילו להישמע ואני בהתלבטות עם עצמי האם ייתכן שזה השיר שאני חושבת( החבר'ה לבינתיים החליטו לשאול את זאת שעמדה לידם מה היא לקחה ..אבל טרם אזרו את האומץ לשאול אותה באמת..) , הצילילם המשיכו להתנגן ואכן...כמו חלום...ירושלים התחילה והמשיכה לשקוע בחלום. איזה יופי!!!פשוט כייף אדיר - הביצוע הכי טוב של "ירושלים" שאני שמעתי. עם מאיר , שכל מילה ברורה היטב על ידו, נהגית עם כוונה ומכל הלב. גם פה תנועות ידיים מלוות את השירה , וגם אני כמו ירושלים שקעתי לי בחלום. והאמת שהרגשתי כמו בחלום פרטי, כי אם בשיר הקודם עוד היו אנשים ששרו את עננו אז פה הרגשתי שרק אני ומאיר יודעים את המילים , ואולי עוד איזה מישהו מרחוק. מעין תפילה שבראש!! מאיר במשך כל הערב היה במצב רוח מצויין, ספק מחובר לקהל ספק נהנה עם עצמו ועם הלהקה (מנצח עליה כשצריך , עם תנועות ברורות וחזקות ) בחלק הראשון של ההופעה מאיר המשיך עם שירי התפילות משמע קולי(שמע קולי,אל נורא עלילה) , נראה שהוא מתחבר לימי הסליחות הממשמשים ובאים ( החברים בינתיים מצאו חברים חדשים - והבטיחו להם לנסות לבקש ממאיר במהלך ההופעה להקדיש להם שיר - כי אחד מהחברים החדשים היה חייל שנפצע בעופרת יצוקה בשם מרציאנו...- בינתיים התחילו להירקם תוכניות איך יצליחו למשוך את תשומת ליבו של מאיר שלבינתיים השתעשע עם מנגינה לא מוכרת שניגן עם הלהקה..) . אחריה באו "תגידי אש תגידי מים " בביצוע יפהפה ולב סדוק שהתחיל מהפזמון והתחיל את עצמו מחדש ."לך אלי" התנגן ומשך את תשומת לב הקהל באההההההההההה ( פה כל החברים שהגיעו עם מצב רוח הצטרפו בשירה אדירה ומאיר היה נראה מבסוט מהחיים).פה מאיר נתפס במעידה קלה במילים ( שלא נעלמה מאזני החבר'ה אז הגיע השלב שמאיר עובר לקלידים ( ובתור אחת שהייתה כבר ב6 הופעות של שמע קולי - לא הופתעתי רק ניסיתי לנחש איזה מהשירים יגיע קודם - גשם או בשם האהבה...בשם האהבה ניצח ומאיר שר על אותו אחד שאדוק באמונה שלו ולא מתחשב באמונות אחרים - אכן יש מה ללמוד..( אחד מהמגניבים לבינתיים פילס את דרכו לכיוון הבמה להשחיל בקשה לגבי מרציאנו הגיבור.. נראה בהמשך מה יהיה.) . ואז קרתה תופעת טבע-באמצע אוגוסט-גשם!! כ"כ חזק וכ"כ עצמתי שאפילו החבורה שאיתי התרגשה מאוד ושרה בקולי קולות - יחד עם כל הקהל על העיר העייפה שפוחדת מעצמה. אני בטוחה שלמשמע השירה הנרגשת - העיר התרגשה והפסיקה לפחד במעט... מפה והלאה , מאיר השתחרר - נראה כאילו חיכה לראות אם התפילות שלו מהשירים הקודמים התקבלו , ועכשיו והלאה הגיעו השירים המקפיצים - שירו של שפשף הגיע - המנגינה התנגנה וכל הקהל התחיל לפני מאיר שהחליט להאט את הקצב ולשיר לאט אבל אח"כ התאים את עצמו לקהל והייתה זרימה ושירה מטורפת. בסוף השיר מאיר אמר שאכן האדם הוא כלום והנה איך שנקרע לו מיתר -אפשר לראות שהוא לא יכול לעשות כלום ( לבינתיים מגניב מס' 1 חזר מבסוט - המאבטח הבטיח(אכן חרוז) לזרוק למאיר מילה על מרציאנו ועל הפציעה ולנסות להקדיש לו שיר )

ms pizza

New member
חוצות היוצר - המשך....

זה השלב - יסמין יקרה שאת מתבאסת שלא באת - מנגינה התחילה להתנגן ואני וחברה התלבטנו "שלום לך דודי" או...? איימי ??? - ביצוע מדליק ביותר לשיר, הקהל שהיה בהתלהבות המשיך לפזמם את המנגינה ( ניכר שמרביתו לא הכיר את השיר אך התלהב מהמנגינה המגניבה!!).אכן כייף !! ( מגניב מס' 1 שחזר מהמאבטח , חיפש תעסוקה נוספת והלך לקדמת הבמה שוב והפעם שימש בתור מארגן קבוצת ריקודים. הוא הצליח בגדול..בינתיים יתר החבורה החליטה סופית שאחרי השיר היא שואלת את ההיא מה לקחה...). בינתיים עכבר העיר ועכבר הכפר החליפו חוויות מה עדיף ריח מתוק של פרדסים או הלילות של העיר. את כל זה הם עשו במין מנגינת טוויסט מגניבה מגניבה. מאיר המשיך לחלום חלומות אחרים ואז פשוט נעלם...אחרי שעה וחצי של תענוג צרוף , מאיר יורד מהבמה . ואני במין תחינה שקטה: מה כבר??? זה היה נראה כ"כ קצר והרבה שירים לא נשמעו ( והיי, מה עם השיר למרציאנו ??). מאיר חוזר להדרן (והחבר'ה שאיתי החליטו להסתלבט עכשיו על מאיר ולבקש את רחוב האגס 1 - אני שלחתי להם מבטים מאיימים שרק הגבירו את הצחוק בעיניים שלהם ..אבל האמת שהם לא העזו!! ) מאיר שר על ההיא מהדיון למטה - זאת שנשכחה אחרי שפתחה את הדלת הנעולה , כבר באותו בוקר יום ראשון- הקהל כולל כולם הצטרפו לשירה אדירה פעם נוספת ובסוף,כמו תמיד בסוף הגיעה הדרך לשער הרחמים.כ"כ מוכר וכ"כ מרגש- כל פעם מחדש. מאיר מודה מאוד לקהל שהודה לו מאוד . היה כייף גדול

ms pizza

New member
חלק אחרון..

באמת היה כייף גדול , למרות שבסוף מרציאנו חזר הביתה בלי שיר ובלי הקדשה ( החבר'ה התבאסו אבל הוא הרגיע אותם בחיוך שלא נורא..העיקר שהכיר חברים חדשים) , היה כייף גדול למרות שלא היה את "את שומעת??" ( ובאמת למה שיהיה? כי איך שנכנסנו למתחם היריד בשעה שבע וחצי מאיר נשמע מתאמן על השיר-אז כל הערב חיכיתי לשיר והוא לא בא..) היה כייף גדול למרות שבסוף החבר'ה לא העזו לשאול את ההיא מה היא לקחה ? אולי יפגשו אותה בהופעה הבאה. תודה רבה למאיר על הופעה מרגשת וכייפית, שחלק ניכר מהזמן היה נראה כאילו אני נמצאת בהופעה פרטית. שהאל ישמע לתפילות שלו ושייתן לו כוחות להמשיך לעשות את מה שהוא עושה טוב כ"כ. תודה רבה לו במיוחד על ירושלים ( אין ספק שהחפירות הבלתי פוסקות בפורום שלנו - כולל שלי- על השיר עשו את שלהן). אני רוצה במיוחד לומר שהאיש המיוחד הזה באמת משקיע. הייתי בשנים קודמות וגם השנה בהופעות אחרות בחוצות היוצר- כל האומנים לא דייקו ונתנו הופעה קצרה של שעה פלוס מינוס. מאיר היחיד שגם השנה וגם שנה קודמת ( יכול להיות שגם יותר..אני פשוט הייתי רק ב2 האלו) הגיע בזמן והשקיע בקהל במשך שעה וחצי. תודה ענקית גם על זה !! יאללה , בשמחות ו...מצטערת על האורך( אבל היי..אמרתי כבר בהתחלה שאני מתלהבת!!!לא??)

tommygirl75

New member
וואו - איזה יופי!!!

רק קראתי בדגימות את התיאור שלך והוא מקסים ומעולה. אני ממילא לא חשבתי להתמקד בתיאורים מפורטים - אני רואה שאת עושה את זה יפהפה. אז שלי - בקרוב... דרך אגב, את ירושלים גם אני זיהיתי מיד וצעקתי לו, אבל הייתי רחוקה מדי כנראה. באותה נשימה, אני חושבת שהשירים הלא מוכרים תמיד מורגשים כמו משהו רק שלנו כיחידים עם מאיר...

honey pie1

New member
אוף, אני לא מאמינה): פספסתי את ירושלים ואת

עננו... אבל כל הכבוד על הסיקור, בהחלט ממצה:] נזכרתי בהערה קטנה שהייתה לי על ההופעה אתמול... היו הרבה חידושים לביצועים של השירים ולפעמים זה הרגיש קצת יותר מדי... קצת הוריד מההנאה של לשיר את השירים כמו שהם... סתם הערה של צופה מהצד:]

ms pizza

New member
האמת שגם אני הרגשתי את זה אבל..

אחד החברים שלי הסביר לי שעושים את זה כדי לשיר בקול יותר מוך בשביל לא להתאמץ יותר מדי ולהתעייף בשלב מוקדם מדי של ההופעה. לי הפריע האמת (ואל תהרגו אותי!!) סדר בחירת השירים-אני מתה על השירים של מאיר אחד אחד אבל אלו שהם לא מה"כבדים", אם לא תופסים אותם בשירים מוכרים ומקפיצים ציד מאבדים את הסבלנות / עניין וראיתי כמה אנשים שזה מה שקרה להם..מדי פעם התנתקו ושוב התחברו.

חמדמדת1

New member
לא נורא לגבי השירים-יש לי תחושה..

שהוא ישיר אותם גם בהופעות הבאות ( אני ממש מקווה !! הם היו מדהימים !!)

למעלה