כמה אהבה
?? המון!!!

איף

New member
לאיזה שירים היו ביצועים חדשים למשל?

אגב, הוא שר את "שירו של שפשף"?

honey pie1

New member
הממ... אני חושבת שלרוב השירים.

קשה לי כרגע לחשוב על שיר שהוא לא חידש... אולי אהבה קצרה, שער הרחמים והשירים מ"שמע קולי". שוב, בחלק מהשירים זה היה נחמד, שלא תבינו אותי לא נכון... אבל בשירים שרוב המנגינה שלהם הייתה שונה (למשל לב סדוק), זה כבר היה פחות נחמד;) הוא שר את שירו של שפשף, וגם לו הוא עשה ביצוע חדש, מה שגרם לבלבול רב בקהל (כשהוא שר את הבתים הקהל כבר שר את הפזמוןXD)

איף

New member
יש לי צמרמורת!!!!

קראתי עכשיו לעומק את כל הסיקור. יש לי צמרמורת מטורפת מכל מה שסיפרת - במובן הטוב
קודם כל, לפתוח את ההופעה ב"עננו" לדעתי זו בחירה מעולה !!!!! שלא נדבר על שינוי משמעותי...אבל אולי , כמו שאמרת, זה קשור לתקופת הסליחות שממש קרובה (וואו איך שהזמן טס). חוץ מזה שלשמוע את השיר "ירושלים" כשנמצאים בירושלים, וכל זה תחת כיפת השמיים - נשמע קסום ביותר! ואני חושבת שהחלק שהכי ריגש אותי במה שכתבת זה שהתחיל לרדת גשם ! אנחנו באוגוסט - זה מטורף!!!! אני ממש לא מאמינה שזה צירוף מקרים, אני מאמינה בכוח שיש למילים, ולזה שאנשים יכולים לגרום לדברים הזויים לקרות - כי גשם באמצע אוגוסט זה מוזר!!!! הוא שר את "איימי" ??????????????? למה לא הייתי שם, למה?!
בקשה קטנה: שנה הבאה, אם הוא יופיע שם שוב (ואני מאד מקווה שכן) - שמישהו יזכיר לי כמה התבאסתי שלא הייתי השנה. תודה על סיקור ההופעה המפורט והחווייתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חמדמדת1

New member
אכן תמונה מגניבה!! תודה רבה

מה שמזכיר לי שיש לי תמונות חמודות מהופעות קודמות רק שאני קצת דיסלקטית בענייני מחשבים ואין לי מושג איך מצרפים אותן..

honey pie1

New member
זה מאוד פשוט:)

את בוחרת באופצייה של "הוספת תגובה", ואז בוחרת מהאופציות שנמצאות למטה ב"צירוף קובץ", ואז ב"עיון" ומשוטטת בקבצים שבמחשב שלך עד שאת מוצאת את הקובץ שאת רוצה להעלות ובוחרת בו... יהיה נחמד אולי לעשות פעם שרשור של תמונות מגניבות מהופעות...

איף

New member
פששש אלגנטי ../images/Emo13.gif

נראה כאילו הוא מנצח על התזמורת, שבמקרה הזה זה הקהל. אני לא רגילה לראות אותו לבוש ככה, מגניב! אני מבינה שהוא במצב רוח של שינוי לאחרונה....משנה סטייל, משנה עיבודים לשירים.... למה לא, למה לא

honey pie1

New member
הכובע הזה דווקא מלווה אותו בהרבה הופעות. כובע

מגניב ביותר. זה תמיד או הוא או הכיפה הבוכרית

ms pizza

New member
האמת שאף פעם לא ראיתי אותו..

בהופעה עם הכיפה הבוכרית..מעניין..

למעלה