כמה אופציות לגבי פטריות

ladybug6

New member
אבל אלה לא קציצות

זה שניצל - חתיכת פטריה מצופה פירורי לחם
 

luliy

New member
סתם ציינתי באופן כללי

שקציצות לא יוצאות לי טוב בתנור:)
 

נטאשKה

New member
כשאת אופה כדאי לעשות שני דברים

שמורידים את הסיכוי שהקציצות יצאו יבשות - הראשון הוא לשמן היטב את התבנית (או את נייר האפייה). השני הוא למרוח מעט שמן על הקציצות עצמן לפני האפיה או להוסיף אותו לתערובת. עושה את הטריק. דבר נוסף חשוב מאוד - קודם לחמם את התנור ורק אז להכניס את הקציצות ולא להכניס אותן כשהתנור עוד קר. עובד בדוק.
 
למעלה