כמה אירוני,הולכים לדפוק לי תגוף!

St Frangelico

New member
כמה אירוני,הולכים לדפוק לי תגוף!

הידאטנית שלי ( מה לעשות ספורט ואני לא החברים הכי טובים!) אמרה שאולי יש לי חוסר בהורמונים זכריים (טוסטסטרון טוסטים בלגאנים) ביגלל שהקול שלי דיי לא משתנה ( יש לי קול של בחורה מחורמנת) ואני לא שעיר (כן בטח,לא שעיר,אני יראה לה מזה לא שעיר) ,קיצר ,הלכנו לבדיקת דם,והפלה ופלא ! יש לי חריגה בטוסטסטרון והוא מתחת למה שאמור להיות לי באיזה מכה אחוזים,זה אומר ,זה אומר,שאני יעלץ לכחת הורמונים אבל טוסטסרון! אוף!! אוף!!!! לא רוצה!!!! זה כאלו,יהפכו אותי לגבר ! לא רוצה!! כנראה שזה יהיה בצורה מאד מתונה,אבל בכל זאת ): איזה קקה ואני לא ממש יכול להתנגד לזה,אין לי תירוצים " אמא אני רוצה להיות אישה אז אני לא הולך לכחת הורמונים" לא...לא יצליח לי): באסה רק רציתי לשתף איתכם את הבדיחה המרושעת הזאת של הגוף שלי ימח שימו,מתנקם בי

matanbu

New member
אוח :/

אם אתה לא רוצה, אז אל תתן להם. תאמר משהו בסגנון "ככה זה הגוף שלי ואני לא רוצה להכניס אליו דברים לא טבעיים".. בטח יש דרך לא לתת להם להחליט בשבילך?

DarlingAdam

New member
תברר עם נורה,

אבל לדעתי אסור לתת לך הורמונים אם אתה לא רוצה אותם. ומעבר לזה, אולי באמת כדאי לספר לפסיכולוג שיספר לדיאטנית ואולי יוכלו ביחד לעזור? מקסימום תגיד שהקול והשיעור לא מפריעים לך כי אתה "בטוח בגבריות שלך ולא צריך סממנים חיצוניים. טסטוסטרון זה מסוכן ולא שווה את תוצאות הלוואי" או משהו כזה שינגן לה על מיתרי הבריאות של הילד :)

St Frangelico

New member
אבל אני צריך את זה

מבחינה רפואית כנראה,כלומר יש עוד רופא שהייתי אצלו שאני לא זוכר את השם של המקצוע שלו,אבל הוא אחרי לגדילת עצמות והורמונים,הוא גם זה שיכול להגיד לך לאיזה גובה תגיע? מכירים ? אז כאלו,כנראה שהוא זה שיכול כן לתת את ההורמונים והקול וכל זה ,זה לא מה שמצריך את ההורמונים,כנראה שבלי ההורמונים ההתפתחות של הגוף לא תיהיה בריאה מעניין אם זה יכול לגרום לכך שיהיה לי יותר הומורמונים מלאנשים אחרים ואז אני אהיה שעיר ומסריח ( אל תעלבו בנים)

ניבי נ

New member
זה בסך הכל אומר

שבלי ההורמונים ההתפתחות של הגוף שלך לא תהיה תואמת לזו של גברים אחרים - אבל לדעתי זאת בדיוק המטרה לא? לדעתי כדאי לבקש מהדוקטור הנחמד הסבר מפורט של למה בדיוק הוא חושב שהורמונים גבריים נחוצים, מה יקרה אם לא תיקח אותם, ואם בסופו של דבר ייראה לך שאולי עדיף לשתף אותו - תשתף אותו. בכל מקרה עדיף לא לקחת סתם תרופות, גם אם רופא ממליץ עליהן, בלי להבין לגמרי מה מטרתן ומה ההשפעה שלהן.

סתויT

New member
גם טרנסיות תאילנדיות

גם לטרנסיות בתאילנד יש אפשרות להוריד את רמת הטסטוסטרון באמצעות נוגדי-אנדרוגן ובכך להאט את גדילת העצמות למימדים גבריים ולמנוע את עיבוי הקול. את כנראה יכולה להיעזר בפיקוח רפואי, כמו שטרנסית יכולה להיעזר בפיקוח רפואי לאחר שהיא מתחילה טיפול הורמונלי, אבל טסטוסטרון מאמי? בגילך? אני מקווה בשבילך שתצאי מזה.

פרטים חסרים

אינך כותב מה גילך, אך אניח שאתה מתחת לגיל 18. עכשיו, כיוון שאתה ממעט בפרטים, קשה להתייחס לדברים. לא ברור, למשל, מה הקשר בין הדיאטנית לבין ההורמונים, מהי בדיוק הבעיה שנתגלתה אצלך, ומה הסיבה לכך שהוחלט לתת לך טסטוסטרון דווקא. ככלל, הטיפול בהורמונים אצל מתבגרים נוגע בעיקר לעיכובים בגדילה ובהתפתחות מינית. שתיים אלה הן קשורות קשר הדוק, אם כי לא בהכרח קשר ישיר, כלומר - לא תמיד התפתחות בגדילה מלווה בהתפתחות מינית ולהפך, וזאת בגלל גורמים שונים. עם זאת, כאמור, לרוב מתרחשות שתי ההתפתחויות ביחד. אשר לטיפול בטסטוסטרון במתבגרים עם בעיות גדילה, טיפול זה שנוי במחלוקת אצל אנדוקרינולוגים, שכן עשויות להיות לו תופעות לוואי כגון הזדקנות מואצת של העצמות או של חלק מהן, והפסקת הגדילה או הגבלתה. הטיפול האנדוקרינולוגי במתבגרים נעשה בדרך כלל באמצעות הורמון גדילה (HGH). שוב, כיוון שאינך מפרט מה הבעיה שבגינה הופנית לטיפול הורמונלי, קשה מאד להתייחס לנושא. מכל מקום, אם אתה מרגיש שקיימת אצלך מצוקה מגדרית, ואינך מעוניין בחיזוק תהליך ההתפתחות המינית אצלך, מוטב שתשתף מישהו בכך. אם נראה לך שהוריך יהיו מוכנים לשמוע ולהבין, הם הכתובת הטובה ביותר. אם אינך בטוח, אתה מוזמן ליצור קשר אתי דרך האגודה, טלפון 03-5167234, או בדוא"ל [email protected], ואשמח לסייע לך ולתמוך בך, כולל הפנייה למומחה בעל ידע בסוגיות מגדר ובטיפול במתבגרים החשים מצוקה מגדרית, כדי שיעבוד עם הרופאים המטפלים בך וינחה אותם, וכן כדי לעזור לך בסוגיות אחרות, כגון עבודה עם ההורים אם קיימות בעיות של קבלה והסתגלות, יחס עם הסביבה, התמודדות עם סוגיות של זהות וכו'. נורה

נראה לי שהבעיה דווקא גובה יתר

ביחס למבנה הגוף והמטרה לעצור את הגדולה של העצמות כדי לא לצאת נורא "סקיני", GH כבר לא ממש אפקטבי בשלב זה. הכול ניחוש אבל נתקלתי בשני מקרים אחד של טיפול באסטרוגנים ואחד בטוסטסטורון.

ייתכן בהחלט

אכן זה אפשרי. כוונתי הייתה שאין מידע מספיק להתייחס למקרה הקונקרטי הזה. נורה

transman

New member
האסטרוגן זה אני?

כי אם לא, ומדובר ב-FTM, אני אשמח להחליף איתו מילה... בכל מקרה פגשתי בגנט FTM שקיבל אסטרוגן בשנות העשרים לחייו, בגלל ווסת לא סדירה. אני מניח שיש גם כאלה שקבלו גלולות למניעת הריון, אם למניעת הריון, ואם לטיפול באקנה (כמו שרופא צבאי ניסה להציע לי...).

DarlingAdam

New member
cat scratch fever?

ברטונלה? יש עוד אנשים בתבל שחטפו את זה חוץ ממני? :)

transman

New member
o yes...

חטפתי את זה כמה שבועות אחרי שאמצתי את הגורה הבלונדינית שלי. היה מאוד משעשע לראות את הרופאה מעלעלת בספר ואז נדלקת לה נורה מעל הראש.

יסמין 28

New member
גורה בלונדילית?

נשמע מתוק סיפורים, בבקשה. ובהזדמנות זו: פיקניק בפארק הירקון, שבת בבוקר/צהריים (עוד אין שעה סופית), שום דבר רשמי, אם יהיה גשם זה יהיה בבית של מאיה ושלי, כולם וגם כולן מוזמנות וגם מוזמנים. בבקשה לא להתבייש לבוא, באמת באמת שכולם מוזמנים, ואם רוצים עוד פרטים אז תשאלו.

ענבר פ

New member
גם אני מארחת בכל סוף השבוע הקרוב...

ואעמול במטבח. תודה על ההזמנה. ענבר

למעלה