כמה אירוני,הולכים לדפוק לי תגוף!

transman

New member
אז כדי להקשות על השרשור מחדש

1. הגורה הבלונדינית היא היום אותה חמדולה בת שנתיים הידועה בכינוי צ'יטה. לצערי אני עדיין לא יכול לאמץ חתול שלישי (פומה, קוגר או פנתר, כמובן). כמובן שיש עוד סיפורים (אם זכרוני החלוד יעמוד לצידי), מה מענין לשמוע? 2. בוקר שבת והצהריים תפוסים לי כבר.

ענבר פ

New member
למה?

למה פלגה א', פלגה ב' ופותי לא מתעניינות בדגים החדשים ששמנו באקוואריום? האם כל החתולים ככה? ענבר

חתול שלי ז"ל

ראה פעם ראשונה בחייו דג זהב בגיל 14 וברח על נפשו, לאחר כמה בדקות זהירות של התופעה הוא הבין שהיא ברחב אחר שלא יכול להזיק לו. שום ענין לאחר זה.

יסמין 28

New member
החתולים שלנו

לועסים פלסטיקים קשים כמו ידיות של מברשות (פיציק) או ניילונים כמו שקיות אוכל, שקיות זבל, צלופנים של אריזות שי לחג... (זברוש) למה למה למה??? פיצ היא חתולה העשויה ללא חת והיא צדה פרפרים וג'וקים לרוב. לא ראתה בחיים שלה דג כך שאין לי מושג מה היתה עושה. זברוש הפחדן בטח היה בורח כל עוד נפשו בו (זה רטוב!!!!!!!!!!) ואם כבר פותי... מה שלום פיני???
ולמה למה לא יכולים ביום שבת?!?!?!

ענבר פ

New member
איי איי איי, פיני...

נושא כאוב ועצוב... נפתחה הדלת, הוא יצא, עברו חודשיים וחצי והוא לא חזר... פלגה ב' התינוקת מזכירה אותו. ענבר.

יסמין 28

New member
אוי עצוב לי...

בתור אחת שכמעט כמעט איבדה את מחמל נפשה (זברוש) פעמיים בחייו הקצרים (הוא כולה בן שנתיים), אני יכולה להזדהות... בפעם האחרונה שהוא ברח שכרנו לוכד חתולים מקצועי... 450 ש"ח עלה העניין... כי לא יכולתי לאבד את התינוקי שלי... מצטערת על פיני. הוא בטח מאושר שם בחוץ, בקהילת חתולים נחמדה שמצא לעצמו.

יסמין 28

New member
אנחנו מצאנו אותו

הוא היה מאד מאד קרוה לבית, והלוכד הסביר שחתולים אף פעם לא מתרחקים. הבעיה היתה שמשך שבועניסינו לתפוס אותו ולא הצלחנו. כל פעם שהתקרבתי אליו הוא ברח, וזה חתול שבבית היה נצמד אליי בכל רגע פנוי. הלוכד הסביר שהוא לא מזהה אותי מחוץ לקונקסט של הבית. בכל אופן, יום אחד ראיתי אותו קרוב לבית, נח וצד זבובים (טמבל) ואז הלוכד ירה עליו חץ הרדמה, אסף אותו לכלוב והביא אותו הביתה... בבוקר החתול התעורר והלוכד אמר שהחתול מרגיש כאילו הוא התעורר מחלום... כאילו הוא לא יצא מהבית מעולם. זהו. אני שומרת על הדלת בשבע עיניים עכשיו ויעידו על שך שליחי הפיצה של תל אביב, שתמיד עומדים מחוץ לדלת סגורה עד שאנחנו חותמות ונותנות להם טיפ...

St Frangelico

New member
דנקה! :)

נחמד לקרוא דברים כאלו,זה נותן הרגשה שאתה לומד משהו משומה הם לא מסבירים לי למה כל זה,האנדוכרינולוג אמר "יש לך כמות נמוחה של טוסטסטרון" ..ושאלתי למה ..אז הוא אמר שככה זה.ולא הסביר יותר מדי על העניין ובמה זה כלול .., אני מחכה ללכת לאנדוכרינולוג שוב כדי שיגיד לי אחרי התוצאות, מה עושים הלאה..יכול להיות שזה לא ידרוש טיפול תרופתי,אבל לפי מה שהוא אמר שזה מאד חשוב שהגוף יהיה בסדר מהבחינה של ההורמונים בגיל ההתבגרות,אז אולי זה כן מדריש את זה. אחרי התור אצלו אני יספר לכם את הכל,וגם אני לא יודע למה זה!! -_- הם מסתירים ממני איזה מחלה שהופכת אותי לבת במהלך השנים? נה.. ושוב תודה נורה,בנתיים אני לא קרוב לדבר על זה אם אמא שלי,מספיק לקח לה זמן לקלוט שאני מתאפר,עכשיו לשמוע שהבן שלה רוצה להיות בת..יהרוס אותה אני יכול תמיד לשקר ולהגיד שלקחתי את הכדורים,אבל בנתיים נראה מה ייהיה .

לקבל מידע מלא

פרנג'ליקו הקדוש והנחמד, לכל אדם, גם אם הוא מתחת לגיל 18, מגיע לקבל מידע מלא על כל טיפול רפואי שנעשה בו. זאת זכות אנושית אלמנטרית. אני הייתי מציעה לך שתדרוש שיסבירו לך, עוד לפני תחילת הטיפול, הכל על הבעיה שאצלך, האבחנה הקלינית, הטיפול המוצע וציפיות הרופאים, הסיכויים להצלחה, וסיבוכים אפשריים ותופעות לוואי ידועות. אל תסתפק בתשובות סתמיות או מתחמקות, כי זכותך המלאה לדעת הכל הטיפול. ושוב, אם לדעתך עשוי להווצר מצב שבו תעדיף לעבור טיפול פמיניזציה, כדאי מאד שהרופאים המטפלים בך יהיו מעודכנים על כך עוד לפני הטיפול ההורמונלי. ההורים, גם אם עכשיו זה נראה אחרת, צריכים להיות חלק מהפתרון, לא חלק מהבעיה, ויש דרכים להתמודד עם הסוגיה. בהצלחה, נורה

נגה א

New member
אמא שלך יודעת שאתה מתאפר אבל

לספר לה שאתה רוצה להיות בת- זה אתה מפחד שהיא תדע???!!! נשגב מבינתי הצורה שבה אתה מקבל החלטות וסדרי העדיפויות שלך...

ליטל ו

New member
מה בעניין

"אמא, אומרים שהורמונים זה ממש לא בריא/מסרטן/לא טבעי/נוגד את דרך האלים/כל נימוק אחר שמפנים נגד טרנסים בדרך כלל"?

למעלה