כמה אתם אוהבים את השירים מ-INVINCIBLE

abigaillovesmj

New member
Whatever Happens

morigo

New member
!!!!!!!!!!!!!!

אין מספיק כוכבים לשיר הזה!!! השיר הכי אהוב עלי באלבום, השיר בין הכי אהובים עלי של מייקל ובכלל אחד השירים האהובים עלי נקודה! השיר הזה גורם לי להצטמרר כל פעם מחדש! מילים מהממות, לחן מעלף, קרלוס סנטנה גאון ומייקל פשוט מעולה בשיר הזה! הקול שלו מעיף אותי לעולמות אחרים...
קצת התלהבתי... אבל למשך כל השירים חיכיתי להגיע לשיר הזה! חחחחחח

labrys

New member
היי...

אני מאוד, אבל מאוד אוהבת את האלבום הזה. אני לא מתכוונת לדרג אף שיר כי בעיני האלבום הזה פשוט מושלם מתחילתו ועד סופו. אני חושבת שמי שיאזין לו יותר, ילמד המון על מייקל והאיכויות הבלתי נדלות שלו שקיבלו מקום עצום באלבום הזה. אלבום בוגר, רגיש להפליא ומאוד אחר ומיוחד...

morigo

New member
אלבום מעולה!

מייקל שינה כיוון פה לפחות פופ ויותר סול, וזה שילוב מעולה! לפני שמייקל נפטר, השיר היחידי שהכרתי מהאלבום היה YOU ROCK MY WORLD (כי חרשו על הקליפ ב-MTV) ומיד התאהבתי וכמובן שאת כל האלבום הכרתי לאחר מותו, כמו בערך כל השירים שלא יצאו כקליפים במהלך חייו... בקיצור, לדעתי אלבום בין המעולים שהיו לו!

לינה18

New member
אלבום מעולה!

האלבום היחיד שקניתי בעת יציאתו, וגם הייתי ממש מאושרת שיוצא לו אלבום ושאני יכולה לקנות אותו, כי את הקודמים לא ידעתי איפה קונים, ככה יצא שזה היה הדיסק הראשון שלו שקניתי.

אני זוכרת שהקליפ שיצא מאוד אהבתי, אבל אחרי שהוא הפך ליותר מדיי משודר, הוא די נמאס. מאוד חבל שהוא לא הוציא שירים כמו Privacy ו-Unbrakable.

אני זוכרת איך היתרגשתי כשקראתי ב"מעריב לנוער" שמייקל ג'קסון מוציא אלבום! וזה היה אחרי שקראתי בידיעות שהוא פורש מהמוסיקה, אז מאוד שמחתי.

ואני זוכרת שהלכתי לקנות את הדיסק והוא עלה לי 80 ש"ח וכששאלתי למה את המוכר, הוא אמר:"זה אלבום של מייקל ג'קסון".

EB10000

New member
הגרסה שלי לאלבום

תחילה הייתי כולל בו רק 13 שירים. כל ה 9 שסימנתי ב
ועוד 4 שירים מהסשנים של אינבי שלא נכללו באלבום והם: We've had enough, Shout, Another day, ו Hollywood Tonight (בהפקה ופיניש של מייקל בעצמו ולא הזבל של סוני). היות ולא כללתי אית שיר הנושא, הייתי משנה את שם האלבום לשם UNBREAKABLE שנשמע לדעתי חזק יותר מאינבינסבל וגם פחות מגלומני(מה שאולי גרם לסוג של חרם ופגיעה במכירות). הייתי גם מבצע REMASTER חדש לכל השירים שם שנשמעים דחוסים ומתכתיים מידי. הייתי מקליט אותם מחדש עם יותר כלי נגינה ופחות ביטבוקסים...

אלבום מדהים!

אני אוהבת את האלבום הזה, אני באמת חושב שהוא מצוין! אבל סוני פשוט הרסו אותו עם כל הלחנים המזוויעים שלהם. המילים של השירים השירים המדהימים שיש פה [פרט ל-2000 וואטס.] פשוט נכנסים עמוק עמוק ללב. אבל כמו שאמרתי, הלחנים מוציאים מהם את כל הרגש, והופכים אותם לשירים ריקים מתחושה. [אני מדברת רק על שירים ספציפים, לא כל האלבום בכללי.]

למעלה