פראייר.
S sagima New member 7/2/08 #55 שמעת פעם את המושג "מסורבת גט"? אם לא, אז אני חושב שויקי יכולה לעזור לך עם זה.
מ מתן4ל New member 6/2/08 #11 סוף סוף מישהוא למד איך להדביק את התוצאות... (אגב לא נראה לי הגיוני *בכלל* שיש לי IQ 148 - לדעתי הממוצע של כלל האנשים בשאלון הוא 140 ולא 100)
סוף סוף מישהוא למד איך להדביק את התוצאות... (אגב לא נראה לי הגיוני *בכלל* שיש לי IQ 148 - לדעתי הממוצע של כלל האנשים בשאלון הוא 140 ולא 100)
R RichardSmith New member 6/2/08 #13 אני הימרתי על 125. ../images/Emo3.gif אני לא מאמין שהנתון האמיתי רחוק מזה. כיף לשבת על חידות מנזה.
מ מתן4ל New member 6/2/08 #19 אני צריך פעם לשחק איתך שחמט... אם אתה מנצח אז אני לא סומך על מנזה יותר (שטוענים שאני יותר חכם ממך בסטיית תקן וחצי )
אני צריך פעם לשחק איתך שחמט... אם אתה מנצח אז אני לא סומך על מנזה יותר (שטוענים שאני יותר חכם ממך בסטיית תקן וחצי )
R RichardSmith New member 6/2/08 #28 בשחמט אני די גרוע... חושב על מהלכים באיחור... אם אתה משחק בליצ'...
מ מתן4ל New member 6/2/08 #30 כן אני משחק בליץ... הבעיה העיקרית עם בליץ היא שאין לי שום דרך הגיונית להשיג שעון...
מ מתן4ל New member 6/2/08 #47 אגב שגיא אני גאה בך: בלי היציאה הזו של "לא הייתי משלם אפילו שקל" חצי מההודעות המענינות בפורום לא היו נכתבות... (כנראה אתה טוב בלבחור נושאים עמוקים שאפשר לדבר עליהם הרבה...)
אגב שגיא אני גאה בך: בלי היציאה הזו של "לא הייתי משלם אפילו שקל" חצי מההודעות המענינות בפורום לא היו נכתבות... (כנראה אתה טוב בלבחור נושאים עמוקים שאפשר לדבר עליהם הרבה...)