כמה בלוגים היו לכם?

2 Mיכל

New member
אז אולי זה בגלל שחברים../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שלך לא ידעו עליו ואולי זה כי אתה מיוחד. תחליט לבד
.

TheWhiteTigris

New member
האמת

שהיו 2 חברים ש"עלו" על הבלוג לשי בלי שרציתי. אבל בגלל שהוא צבר ותק וכבוד - החלטתי להשאירו ולהמשיך לכתוב, ומי שלא מוצא חן בעיניו - שיקפוץ... אז אני אלך על האופציה השניה שאני מיוחד...

tamax

New member
3 בלוגים

אף אחד מהם כרגע לא מעודכן באופן שוטף. יש לי עוד 2 בלוגים שאף אחד לא יודע שהם שלי.

רק עוד אחד

שלא פתחתי לקריאה. פתחתי אותו, כי האיש שעליו כתבתי את רוב הפוסטים שלי,קרא את הבלוג שלי, ולא רק זה עוד אנשים ידעו על כך(טעות גדולה שלי!) אז החלטתי את מה שבאמת חשוב אני אכתוב בבלוג אחר.

reedgreenwhait

New member
היו לי שניים

ועדיין יש לי אותם... הראשון בתפוז. מטרתו להיות יומני האישי. אני כותבת בו הרבה. השני בישרא. פתחתי אותו כי רציתי לכתוב מה שבא לי בלי שיהיה אכפת לי מה אלה שעלולים לקרוא אותו יחשבו. אני כותבת בו לעיתים רחוקות.

newKiticat

New member
3

אולי 4... אחד, היה הראשון. כתבתי במשך שנתיים וחצי מלאות ובאופן אינטסבי. ההוא היה בישראבלוג- והסיבה שנטשתי אותו הייתה משום שהגדרתי את עצמי בבלוג בצורה שכבר לא הייתי אחרי כמה זמן- ורציתי להיבדל ממנה בשביל החלמה אישית. שני, סתם בלוג שספר קלוריות. לדעתי לא נמשך הרבה זמן. שלישי, הראשון שלי בתפוז שלאחר מכן נמחק ללא גיבוי וללא חרטה. לא יותר מ20 רשומות, מעיין המשך לבלוג הראשון. והרביעי- הנוכחי, בתפוז, מבוא לעולם האירוטי והמיני האישי שלי.... חשוב לציין כי לאורך 9 שנים כבר, אני כותבת אדוקה ביומנים אישיים...

2

1 פעיל בישרא כבר שנתיים ומשהו 1 בתפוז שסגרתי אותו אבל אני עדיין רושמת בטיוטות שם

../images/Emo9.gifשרשור מעניין

לי יש אחד בתפוז ואחד שפתחתי בישראבלוג, שכבר שנתיים לא נכנסתי אליו.. בישרא הוא היה למטרה לכתוב כמובן את כל מה אני לא יכולה לכתוב כאן, דברים קצת יותר "אפלים".. רק ששם גם לא יכולתי ממש ומצאתי את עצמי כותבת ברמיזות..

למעלה