כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך

רעוּת

New member
כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך ../images/Emo98.gif

תענו, ביצ'ס
. קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? אתם נוטים לקחת סיכונים
? מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? מתעייפים מהר
? יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? "חיים ומוות ביד הלשון?" מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה
? מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם
? ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו
? בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה
?

Walk Two Moons

New member
אני אוהב את השיר הזה ../images/Emo13.gif

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? אהא. אתם נוטים לקחת סיכונים? אפשר להגיד, כן. מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? "אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאנ'לא יודעת כלום..." אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? להישאר במקום אחד! עצלניזם שולתתתת. מתעייפים מהר? תלוי ממה. בדר"כ אם זה משהו שאני אוהב אני יכול לעשות אותו שעות, אם זה משהו שאני לא אוהב - כמו ללמוד מתמטיקה, למשל
- אני לרוב מתחיל לנחור על השולחן עוד במשוואה הראשונה. יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? נראה לי שכן. מה זה נקרא הרבה? "חיים ומוות ביד הלשון?" לגמרי. מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? את זה שאני הולך להיכשל בבגרויות השנה, למשל. מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? רחוק כמו גלויה. "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" אני עוד לא סגור על המשמעות של המשפט הזה. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? מרתונים של כל מיני סדרות. מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? את קולי בשיר
עוד לא קם הבנאדם שביקש את זה. ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? שאלה קשה. בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? רוגע. המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? הלו, זה משיר אחר אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? תלוי את מי...

DeepThoughts

New member
תראי כמה שריר אני מפעיל במחווה אחת קטנה אליך

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? כן אתם נוטים לקחת סיכונים? לא מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? להיות קצת יותר בטוחה בעצמי, להיות במערכת יחסים ולנגן.. אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? די להישאר במקום אחד מתעייפים מהר? כן יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? לא, "חיים ומוות ביד הלשון?" כן, צריך לייחס חשיבות גדולה יותר למה שאומרים ויותר נכון למה שלא אומרים מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? מראה? מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? בין לבין , רחוק אבל בטוח "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" היום לילה לבן מחר נלך לישון מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? חושבים על דברים שאין להם בסיס, אבל אין לי לילות לבנים כ"כ מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? אוזן קשבת ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? אממ הבטחות שווא בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? רוגע..? המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? תלוי כלפי מי אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? לא כ"כ

אני חולה ממש, ומשועממת עוד יותר [אם זה אפשרי]

אז. קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? דא? אתם נוטים לקחת סיכונים? דא. מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? שאתחיל וזה
אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? גם וגם, תלוי. כאילו - אני טיפוס מאד תזזיתי ולפיכך גם מטייל - אבל המקום שאני קוראת לו בית די נשאר [ברגש בעיקר וגם מבחינות אחרות] אותו מקום מאז ומתמיד. ואני נקשרת, כן, גם למקומות, וקצת מתקשה בשינויים
מתעייפים מהר? כן ולא. כאילו, אני עייפה הרבה, אבל אני לא הרבה עוצרת לנוח. עד שאני חולה מתה כמו עכשיו ואז אני חייבת. [כאילו, אפק איט, אני בבית כבר שישה ימים, זה כאילו אני משלמת על כל המנוחה שלא נחתי כל השנה האחרונה בערך. ארררררג!] יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? האמת. שלא. בטח לא יחסית לידיד/ות מהמין הלא שני. "חיים ומוות ביד הלשון?" כן, קצת. מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? כלמיני בנים, בטח. מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? תלוי מה / מי. "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" יש מצב. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? מחשב / טלויזיה, או חברים / מסיבות - תלוי בסוג הלובן
מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? כנות?
ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? את עצמי, אני מניחה. לרב. בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? לחץ, אני מניחה. ואם זה רוגע אז הוא מלווה בהיפראקטיביות, ומכאן שהוא לא בדיוק הכי רגוע
המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? עולות! אבל זה משיר אחר יא הבלה! אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? כן. כשהוא מסודר
|ספּוֹלָנְיָה|

tomerldt

New member
הבטחתי והפעם אני אקיים!! ../images/Emo11.gif

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? קרה, אבל יותר פעמים קרה ההפך \= אתם נוטים לקחת סיכונים? לעיתים רחוקוחת מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? אני יודע שאני לא יודע את מה שאני עוד לא יודע
אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? לעבור מתעייפים מהר? לא יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? יאפ "חיים ומוות ביד הלשון?" אווהו ועוד איך מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? את הסקסופון שלי... לא נגעתי בו שנה וחצי בערך... מסכן מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? קרוב כמו מחט "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" ת'אמת..? לא יודע איך אני אמור לענות על זה
מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? בדרך כלל עם חברים, אם לא אז בטח מול ה TV עם שמיכת פליז מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? חיבוקים... ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? כסף...! סתם
לא עולה לי בראש בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? רוגע
המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? עולות על גדותיהן לצערי... אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? מאוד

או שאת כועסת.

אבל אז את הכי מצחיקה. קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? כן. אתם נוטים לקחת סיכונים? משתדלת. מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? הכל. אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? גם וגם. להישאר באותו מקום כל הזמן מתסכל בצורה כלשהי בסוף. אם לעבור כל הזמן לא מספיקים להפיק מהמקום את המיטב. מתעייפים מהר? תלוי בתקופה ותלוי במה עושה. יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? כן. "חיים ומוות ביד הלשון?" בהחלט. מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? את האמת. מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? רחוק כמו גלויה. "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" רק מי שנפגע באמת גם נעלב מהמילים. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? חושבת. או הופעות. מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? את עצמי. ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? מה שלא מגיע למי שאתן. בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? רוגע. המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? בהתחלה עולות על גדותיהן ואז מאופקות עד מאוד. אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? לא.

רעוּת

New member
All the non-believers they get to eat dirt

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? אהא. זה די מבאס
אתם נוטים לקחת סיכונים? לא כ"כ מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? שיטות מחקר בפסיכולוגיה
וזאת בעייה, כי יש מבחן תיכף
אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? לעבור ממקום למקום. אני כמו ילד בן 8 עם ADHD
. מתעייפים מהר? כן, מלרוץ ממקום למקום כל היום. או מלרוץ אחרי ילד בן 8 עם ADHD
. יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? יש לי כמה מהבית, אבל בעיקר חברים של חבר שלי עכשיו. אחד מהם צייר לי ציור יפה היום בשיעור
"חיים ומוות ביד הלשון?" או משו כזה מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? לא יודעת, אני מסרבת לראות |סנוב| מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? רחוק כמו גלויה "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" כעובי העלבון עובי הצלקת
. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? מנסה לישון
עד שאני מתייאשת ואז מבריזה משיעורים בבוקר וזהו
. מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? תשאלו את חבר שלי |שרמנט| ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? לבוא איתי הביתה . תשאלו את חבר שלי
בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? לחץ. אני יכולה לגרום לאנשים לבכות מזה. המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? אני לא עושה מחוות |סנוב| אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? לא

Dafi the Mighty

New member
גורלית ויחידה, כל מילה שנאמרה...

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? כמה פעמים. לפעמים נורא רציתי להרגיש בחזרה, ולא הצלחתי. זה היה תסכול כפול. ולפעמים ממש לא רציתי, וזה היה מטריד. אבל לפעמים זה נחמד. למרות שיחסית אנשים נוטים להעדיף להיות בצד שלא רוצה מאשר בצד שרוצה ולא מקבל, אבל אני חייבת לומר שזה מתסכל באותה המידה
ואם לא יותר, לרצות-לרצות מישהו, ולא להצליח באמת לרצות (המשפט הזה הגיוני...??) אתם נוטים לקחת סיכונים? כן, מה כבר אפשר להפסיד? מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? אה... לנקות? אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? סה"כ אני מעדיפה להיות מיושבת במקום שמוכר לי. תמיד יותר נוח מאשר להיות כל הזמן במקומות חדשים. למרות שמצד שני, מקום חדש עכשיו, מקום מוכר אח"כ... מתעייפים מהר? תלוי כמה שעות ישנתי בלילה. היום נגיד ישנתי 3 שעות, אז מתעייפת די מהר. עדיין בהתלבטות אם להתחיל לראות סרט גרמני עכשיו, או לראות אותו מחר בצהריים אחרי סשן השלמת שעות שינה... יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? אני חושבת שזה שווה בשווה פחות או יותר. אמנם העומקים שונים, אבל הם בסדר.. (:) "חיים ומוות ביד הלשון?" לא סתם זה פתגם ידוע. מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? שאני צריכה להתפטר
ובמקום זה שוב פעם נכנעת לתאוות בצע... מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? קרוב כמו מחט, כמובן. "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" הכל עניין של גישה. נשמע הגיוני בכל אופן. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? רואה סרטים, או... או... מדברת אל תוך הלילה, או כותבת אל תוך הלילה, או חושבת ולא מצליחה להירדם... אבל אין הרבה ימים כאלה. אני צריכה את שעות השינה שלי. למרות שיש בזה משהו כיפי. מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? מכתבים (ז"א, מגילות...) ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? תלוי מי מבקש, כי יש אנשים שאעשה כל דבר שיבקשו. ויש אנשים שרק צריכים לדעת לבקש יפה. אני בנאדם די מתחשב בקטע הזה.. בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? רוגע. יותר מדי רוגע. אני לא חושבת שאי פעם מישהו ראה אותי לחוצה. המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? זה לא קשור! אבל עולות על גדותיהן. יש אנשים שזה מלחיץ אותם... אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? אין לי בעיה לארח אנשים. רק אין לי כוח לנקות אחריהם את הכלים... :(

לא מבקש אבל תמיד מקבל...

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? כן. איכס. אתם נוטים לקחת סיכונים? חחח ברור. סנפלינג אולי
מה אתם יודעים שאתם לא יודעים? איך להיות שמחה, כנראה. אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? שונאת לעבור, במיוחד אם זה כולל בתוכו (וזה כולל בתוכו) היכרות עם אנשים חדשים. חרדות וכו'. מתעייפים מהר? פשוט עייפה כל הזמן. יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? יש, אבל לא כ"כ הרבה. "חיים ומוות ביד הלשון?" לפעמים אני חושבת שלא, ואז קורה משהו שמוכיח לי שכל כך כל כך כן. מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? הרבה. מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה? תלוי את מי. "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" לא בהכרח. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? רואה ישנן בנות
מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? חיבוק. ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו? יחס טוב לגדנ"עים
סתם. לא יודעת. אני חסרת אופי אז בטח אין משהו כזה. בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? רוגע, נראה לי. המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? איפשהו באמצע, ומשתנה לפי אל מי זה מופנה. אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? כן, אבל רק אם אני מוכנה מראש (שוב, חרדות).

תמרוש5

New member
עלק הנאה!../images/Emo16.gif

שעות של שיעמום מטינה ובט! (לירון סורי,אבל הן חופרותתתת
)

תמרוש5

New member
גם אני לא!

על זה שהן גרמו לי להשתעמם למוות ולהפסיק לראות את שיין וכרמן

punky brewster

New member
חחחח את ממש רעה

והסיפור של שיין וכרמן גמור גמור אז חבל על הציפיות שלך במקרה שיש לך כמו מישהי שאני מכירה פה שעד עכשיו שונאת אותי (סורי עינב)

למעלה