כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך

תמרוש5

New member
הו כרמן ושיין../images/Emo7.gif

(כן אני קוראת ספוילרים ידועה לשימצה
) טוב אולי ביום מן הימים אני אתגבר על חלחלת טינה ובט (בעיקר בט כי היא בכיינית ברמות על!) ואחזור לראות

punky brewster

New member
תמשיכי ללכלך על הזוג האהוב עלי

נראה לאן תגיעי
שיין וכרמן זוג דפוק השיא היה ההברזה לפני החתונה והבריחה של אהובתך המבחילה שיין לשרי גאפי

Einav85

New member
היי!

בין העובדה שבט וטינה היו משעממות עד מאוד בחצי הראשון של הסדרה (ובינתיים מסתמן דפוס חוזר בעונה האחרונה) לבין העובדה ששיין היא לא משהו בתור בת זוג אין שום קשר!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif><טיבט../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמרוש5

New member
.

קרה לכם פעם שמישהו רצה אתכם ולא רציתם בחזרה? לא שזכור לי. אתם נוטים לקחת סיכונים? ממ,לא. מה אתם יודעים שאתם לא יודעים?איך לבטא. אתם אוהבים לעבור ממקום למקום או להישאר במקום אחד? אני כאילו לא אוהבת,אבל בכל זאת לא מסוגלת להישאר באותו מקום הרבה זמן וחייבת את המעבר הזה. מתעייפים מהר?אכן. יש לכם/ן הרבה ידידים/ות מהמין השני? לא כזהP: "חיים ומוות ביד הלשון?" לא יודעת. מה אתם מסרבים לראות למרות שזה נמצא מולכם? אני לא יודעת,אני מסרבת לראות וכו'.
מעדיפים קרוב כמו מחט או רחוק כמו גלויה?בהחלט תלוי מי. "כעובי הצלקת עובי העלבון...?" לפעמים זה גם סתם שרירותי. מה אתם עושים בלילות לבנים, אם יש לכם כאלה? מדברת עם אנשים במסנג'ר
\מציירת. מה אתם נותנים אפילו בלי שיבקשו מכם? ניסיון לאמת. ומה אתם לא תתנו גם אם יבקשו?את כל מה שאני מחביאה אני מניחה.. בדר"כ אתם משדרים רוגע או לחץ? לחץ:\ המחוות שלכם מאופקות או עולות על גדותיהן? מאופקות. אתם אוהבים להכניס אנשים אליכם הביתה? ממ תלוי מי.

למעלה