כמה בשורות אישיות קצת
הרבה

מעיןבר

New member
כמה בשורות אישיות קצת ../images/Emo31.gif הרבה../images/Emo45.gif

בשורה
היא שאחרי גסיסה ארוכה וומוות קליני במשך חודשיים הוכרז מחשבי האהוב כמת. מועד הלוויה יפורסם
בשורה
הוחלט לקנות מחשב חדש כי כבר קצת קשה לי בלי מחשב, אחרי שהתחילה שנת הלימודים. בשורה
המחשב החדש ייכאב לי בכיס... בשורה
הבוס שלי הצליח לבסוף לארגן לי חצי משרה, ואני זכאית לעוד שנה של מלגת מחייה קטנה, מה שאומר שהלימודים שלי יממונו ע"י האוניברסיטה וגם תהיה לי הכנסה קטנה כמו בשנה שעברה (ועלויות הגן ירדו כשאדוה תעבור לויצ"ו בעוד חודש). נותר לי לחפש אולי משרה חלקית ביותר או להשלים שעות בשיעורים פרטיים כדי שבכ"ז יהיה לנו קל יותר. עוד
אני ממש לקראת סיום העבודה העיקרית על המחקר שלי. ייתכן שלאור השיפור במצב הכלכלי הבוס שלי ירצה שאני אבדוק עוד כמה דברים אבל עיקר העבודה מאחורי. מה שאומר שאני יכולה להתחיל לכתוב את התיזה (כשיהיה לי כבר מחשב
) ואחרון אחרון חביב - אנחנו ממש לקראת המעבר לדירה החדשה. עסוקים מאוד ומתרגשים. יש כמה בעיות בירוקרטיות עם מימון התשלום האחרון אבל אני בטוחה שזה יסתדר. סופרת כבר את הדקות למעבר
וזהו להיום. תודה רבה על כל התמיכה בחודשים האחרונים ועל זה שויתרתן לי קצת על הנוכחות.

עמית@

New member
נשמע לי יותר ../images/Emo45.gif

אני שמחה לשמוע, וצר לי על המוות בטרם עת, מי יתן ותתנחמי במחשבך החדש

דפנה מי

New member
הבשורות מאוד משמחות

ואני מקווה שהמחשב החדש ימלא נאמנה את מקומו של הקודם
. כשתתמקמו ב
החדש אשמח להיפגש

mummy

New member
נשמע מצוין, ואם כבר ענייני מחשב

מנצלש"ת את הודעתה של מעין להודיע לעולם שחזרתי. אחרי שבועיים בלי מחשב, שקרס ולקח איתו לעולם שכולו טוב את כל מה שהיה עליו ולי אין גיבוי. מעין את שומעת? תזהרי, תזהרי, תזהרי. כולכן תזהרנה... אבל זה כבר סיפור אחר. עכשיו אני בשלבים (נראה שעוד לא סופיים) של תקופת האבל ועיבוד האובדן. לא מאחלת לאף אחת חויה שכזו. שמחה לחזור ולהיות כאן שוב. נתראה שוב בקרוב. נ.ב. מה הפסדתי?

mummy

New member
../images/Emo5.gif הכל הכל כולל הכל

למזלי יש לי על דיסקט אחד - במקרה - עותק של ההצעה (לדוקטורט) אותה אני אמורה להגיש בימים אלו ממש (מחכה לאישור סופי מהמנחה). אחרת בכלל הייתי חותכת ורידים. כל השאר - איננו עוד. ומדובר באסון קולוסאלי... יש לי גיבויים אבל מאוד לא מעודכנים (אשמתי כמובן. התעצלתי לגבות ודחיתי שוב ושוב. never again. אני מקווה שלא אוותר לעצמי שוב בכזו קלות). תודה על ההתעניינות בכל מקרה
...

כל הכבוד על ההתאוששות המהירה

אני במקומך הייתי חותכת ומאושפזת באברבנאל עם התמוטטות עצבים. וכן, גם אני לא עושה גיבויים, כי לי זה לא יקרה כל טוב לכולנו ובעיקר סיום קל ומהיר של כל התארים.

משוש30

New member
אוי ואוי!!! אני הייתי מתאבדת!

אני למדתי לקח כשאיבדתי פעם משהו שלקח לי שבוע לשחזר never again!! הכל אצלי מגובה פעמיים. על עוד מחשב ופעם בכמה חודשים גם על CD ודברים חשובים במיוחד כמו התיזה על ה דיסק און קי. לא אשכח איך טכנאי מחשבים סיפר לי פעם איך הם באו לתקן מחשב והרסו ספרשלא היה לו גיבוי...זה הספיק לי מקווה שתצליחי להתגבר על האובדן כמה שיותר מהר ובאמת שזו תהיה הפעם האחרונה...

mummy

New member
כנראה שזה אותו טכנאי שהרס לי את

הקבצים ומחק את כל התיקיה הנפרדת, שנבנתה על כונן נפרד, ואליה הועתקו כל המסמכים בדיוק למצב שכזה. זה החלק הכי גרוע. הידיעה שהכל היה בסדר כשהוא קיבל את המחשב, ושהוא עשה את הנזק. עזבי... לא בוכים על חלב שנשפך, לא? (כן בטח).

עמית@

New member
גמני הייתי מתאבדת ../images/Emo10.gif

אני כמעט קופצת מהחלון כשהמחשב בעבודה דופק לי קובץ, אז *כל* התיקיות??? אמאלה..

מעיןבר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כבר רציתי לשלוח משלחת חיפושים אחרייך. ממש חסרת לי. כואב לי ה
לשמוע איך הכל הלך. למיטב ידיעתי יש חברות שמתמחות בשחזור קבצים שנמחקו וכדומה, זה עניין של עלות - אולי תנסו לבדוק לגבי חברה שכזאת

חברות כאלה גובות סכומים אסטרונומים

על כל מגה שהן מצילות. אל תחשבי על זה אפילו... לצערי, אני אומרת את זה.

mummy

New member
תודה !

אחרי הטכנאי הדביל הראשון שדפק את הכל (טוב, לא הכל, הרבה היה דפוק עוד קודם; בגלל זה המחשב הגיע אליו מלכתחילה), המחשב נמסר למעבדה שמתמחה בשחזורים. לצערי אחרי 3 ימים של נסיונות כושלים הם הודיעו לי שאין, אי אפשר... יוצאים להם כל מיני קבצים ריקים ופגומים. בסוף הכל עלה "רק" 400 ש"ח, וכל זה אפילו לא בשביל להשאר באותו מקום שהייתי אלא בשביל ללכת אחורה. זוועה, כבר אמרתי, לא?

new mermaid

New member
אכן נשמע ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חמי אומר שיש צרות גדולות וקטנות: הקטנות הן כאילה שנפתרות בכסף
(טוב, זה אפשר לאמר כשיש לךכסף...אבל העיקרון נכון
) איזו תקופה טובה בחיים שלך!

ליצה

New member
נשמע אופטימי...../images/Emo45.gif

שרק ילך ויהיה יותר ויותר טוב... ומחשב חדש זה תמיד יותר טוב אחרי תקופת ההסתגלות והאבל...

משוש30

New member
או הנה את!

משמע שגם כל ה
הם די חיוביים כי הם מובילים ל
... יופי יופי קדימה לסיים את התיזה! (אמרה מאשה שעדיין עושה תיקונים לגרסה האחרונה בהחלט
) בסך הכל נשמע מצויין

למעלה