כמה בשורות אישיות קצת
הרבה

אדר שלי

New member
נשמע טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהצלחה עם המעבר לבית החדש, עם ההתרגלות למחשב החדש ועם כל המשימות האקדמיות!

גורבי

New member
חדשות טובות!

מחשב חדש זה טוב כמעט כמו חולצה חדשה, לא? (עולה קצת יותר, אני יודעת). אבל ההתקדמויות האקדמיות מאוד משמחות, ומעבר הדירה בכלל בטח גורם לך אושר גדול. שיהיה בהצלחה!

גלשני

New member
נשמע טוב../images/Emo45.gif

לדברים יש נטייה להסתדר לרוב על הצד הטוב ביותר!!! בהצלחה עם הדירה, המחשב, השיעורים הפרטיים והתיזה!!!

תומרלי

New member
בשורות טובות

גם אם הצחשב יכאב בכיס- זה עדין מחשב חדש ואת הרי מזמן צריכה אותו. לגבי האוניברסיטה - נשמע שדברים משתפרים. אני הכי מקנאה בזה שאת אוטוטו כותבת את העבודה. שיהיה לכם מעבר מוצלח לדירה החדשה. נשמע נהדר.

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifעידכון

קיבלתי מחשב חלופי עד שהמחשב שלי יהיה מוכן, אז אני כבר מגבירה את ההשתתפות. המון המון המון
ים לכולכן, ושוב תודה על זה שאתן פה בשבילי.

yaelia

New member
נשמע שעם כל הדברים

שלא הצליחו, דווקא הרוב כן מצליח בקטנות. איזה יופי. מקווה שישתפר עוד ועוד. מלגות משרות ומחשבים מהירים לרוב.

אמברון

New member
התגעגעתי ../images/Emo24.gif

הרבה יותר טוב מרע. לא? (חצי כוס מלאה... חצי כוס מלאה...)

תתחדשי!

אני חושבת שהחדשות שלך דוקא מעולות! במיוחד החלק על המלגה החלקית ושכר הלימוד. שרק ימשיך להשתפר!

daldan

New member
איזה כיף ../images/Emo45.gif

יש יותר בשורות טובות מרעות! ומכוון שגם המחשב הביתי שלי נמצא עכשיו בטיפול נמרץ, אני ממש מזדהה. ובעיקר משמחת העובדה שהבוס הצליח לסדר לך משרה (חצי - אבל זה גם משהו לא?) אני זוכרת את השרשור על אובדן העבודה וכל הקושי כתוצאה מזה שיהיה בהצלחה

ה ו ב י ט

New member
איזה יופי

אני שמחה לשמוע שהעניינים מסתדרים מבחינת העבודה והמימון של האוניברסיטה!

למעלה