כמה דברים בקשר להישרדות
עד עונה 8

CoolBoy 17

New member
כמה דברים בקשר להישרדות../images/Emo58.gifעד עונה 8

טוב סיימתי לראות הכל עד סוף עונה 8 אין עונה מעולה הייתי בעד אמבר עוד מעונה 2 למרות שהאמת יותר הגיע לרוב לנצח רופרט וביג טום הם שני מטומטמים בכלל לא הבנתי למה כל כך אוהבים את רופרט הוא אחד השחקנים הגרועים העונה הכי טובה שראיתי של הישרדות היתה העונה באוסטרליה אחרי זה אולסטר היתה ממש טובה עונה 6 היתה מעולה רוב תותח וג'נה כוסית עונות 3 ו7 גם אהבתי (את לקס אני שונא) עונה 4 לא אהבתי חוץ מקאתי עונה 1 די משעממת ועונה 5 באמת היתה לא טובה עכשיו בלי ספוילר לעונות שאחרי 8 אבל כשג'ף הולך לקרוא את הקולות הוא קורא ומסדר אותם לפני זה? כי איכשהו הם תמיד מסודרים בסדר שהוא יקרא אותם הכי הרבה זמן יעני אם יש למישהו 3 קולות ולמישהו 4 לא יצא מצב שהוא יקרא את כל ה4 אחד אחרי השני הוא יקרא ככה אחד אחד כדי שכולם ידעו מי קיבל קולות וגם ככה אם מגיעים למצב של תיקו כל אחד ידע כמה קולות היה לו בעבר כי הקולות שלא הקריאו הם רק של אנשים שעפו באותה הצבעה הדבר הכי גרוע בכל הישרדות היה שהחליטו שישברו את התיקו עם ההגרלה של האבנים ממש לא אהבתי את פסקל אז שמחתי שהוא עף אבל זה היה מטומטם לאללה למה לא עשו שובר שיוויון של קולות ואז המטומטמת הזאת היתה עפה? וקלי היתה חסרה באולסטר טוב יש טעם לראות את עונה 9? ויהיה אולסטר 2?

CoolBoy 17

New member
אה וידעתי ששכחתי משהו

אני לא יודע איך זה היה אחרי עונה 8 אבל חוץ מבעונה 8 תשימו לב- תמיד בהצבעה בסוף הם רוצים להראות כמה שיותר אנשים אומרים את מה שיש להם להגיד אבל הם רוצים להראות מספר שווה של הצבעות לכל אחד אז תמיד כשההצבעה היתה 4-3 הם הראו את כולם חוץ מ1 אומרים למה הם מצביעים למי שהם מצביעים גם בהישרדות 6 וגם בהישרדות 7 ההצבעה בסוף היתה 6-1 ולא היה בעיה לראות את זה מראש כי כשהם הצביעו הראו רק הצבעה אחת לכל אחד (אם לא היה למתיו רק קול אחד היו מראים לפחות עוד אחד שהצביע לו ועוד אחד שהצביע לג'נה) מקווה שהבנתם טוב זהו הוצאתי את כל מה שהיה לי להגיד

Curr

New member
../images/Emo58.gif

עונה 9 מבחינתי הייתה ממש מצחיקה, אולי לא תדע למה אבל אחרי שתראה ותשרשר פה ואני אזכור לראות אני אגיד לך. עונה 10 לא ראה. עונה 11 יפה. עונה 12 לא זוכר מה התרחש בה בכלל. עונה 13 סבירה. עונה 14 סבירה.

NamelessGirl

New member
מה לעזאזל ספויילר בזה?

אנשים- כל עוד העונה שודרה בארץ, שום דבר שתגידו עליה לא יהיה ספויילר. כולל לכנות אותה 'סבירה'

marceloros

New member
מנהל
ספויילר בשבילו...קולבוי

כל פרק בהישרדות טוב, העיקר שיהיה
על אחת כמה וכמה עונה שלמה ולא חשוב מה מספרה. לגבי הקראת הקולות: ברור שהוא מסדר כך שיהיה מתח או כל דבר אחד - זו הסיבה שב-95% מהמקרים אני יודע מה הקול שיוצא בכל הקראת פתק...אני מנחש מי עף, כמה קולות, ובאיזה סדר ג'ף סידר אותם. כנ"ל לגבי העריכה, את הקולות של מי מראים - אלו תמיד הפתקים הראשונים שמקריאים.

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gifעונה 7

אז זהו הקטע שבהתחלה חשבתי שהוא באמת הולך לקחת את הקולות ופשוט מקריא אותם איך שהם יוצאים אבל מתישהו זה כבר היה נראה לי לא הגיוני ומה שהתכוונתי זה שהם תמיד מראים איזה 4 אנשים בהצבעה בפרק האחרון אומרים למי הם מצביעים אז נגיד בעונה 7 הראו רק 2 אז זה היה ברור שזה כי מישהי קיבלה רק קול 1 והשניה את כל השאר והיה ברור שקריסטה תצביע לסנדרה ולא הראו אותה אז ישר הבנתי שסנדרה ניצחה

marceloros

New member
מנהל
אכן

אם חושבים קצת על השיטה שלהם, אפשר להגיע למסקנות נכונות. בשביל זה הם גם משנים סדר קריאה או כמה קולות מראים גם ללא קשר להצבעות.

Curr

New member
הצחיקה אותי העובדה ש : ספוילר למנצח/ת

הבנות היו בהתחלה כל כך מאוגדות וחזקות יענטו פמיניסטיות ועוד הן הצליחו להיפטר מכל הבנים עד שהטבע קרא והן החלו לריב ביניהן בזמן שהבן (לא זוכר שמו אולי כריס) נהנה ודילג בקלילות לניצחון. זה ממש הצחיק אותי וכבן ממש נהניתי.

CoolBoy 17

New member
טוב סיבות שחשבתי למה היא היתה מצחיקה../images/Emo58.gif

בינתיים לפי הפרקים שראיתי אולי תחשוב שהיא מצחיקה אם- רורי מנצח ועד עכשיו בכל הצבעה שהוא היה היו נגדו קולות בפרק הראשון הבנים נגעו באיזה משהו שאמור להביא להם מזל אז אם כל מי שיגיעו לסוף יהיו בנות לא יודע מה יהיה נראה בסוף אם צדקתי

NamelessGirl

New member
לא זה לא

אנשים תבינו- כל מה ששודר בארץ- לא נחשב ספויילר. אחרת כל מה שיגידו על כל עונה לא משנה איזה תמיד יהיה ספויילר. כי תמיד יהיה מישהו שלא ראה עונה מסויימת. ואז כל הפורום הזה הוא ספויילר אחד גדול! קיצר- זה לא ספויילר!

YHPA

New member
כן זה כן

אם זה משדור לצופי יש ולהוט אז זה לא ספוילר אבל בגלל שיש צופי הוט שעדין לא רעו את עונה ה9 זה ספוילר

Curr

New member
אני אישית לא יודע מה שודר בארץ ולכן מעדיף

לשים את הסמל של הספוילר ליתר ביטחון.

CoolBoy 17

New member
מתי עונה 9 שודרה בארץ?../images/Emo58.gif

ומאיפה הסקת שהבאתי שרורי מנצח? רק אמרתי שבינתיים ראיתי כמה פרקים וחשבתי מה יכול לקרות כדי שהעונה תהיה מצחיקה כמו שהוא אמר...תודה על הספוילר

למעלה