אה באמא שלך? מזל...
אני ממש לא טעיתי פשוט אין לי כוח להתווכח איתך. אבל אם אתה מתעקש... גם אם אתה לא מודע לכך- היה פה פורום עוד לפני שאתה באת! ויש חוקים בפורום הזה! וכבר היו וויכוחים על העניין הזה! זה לא משנה איפה זה שודר, אם בהוט או ביס כי תמיד יהיו אנשים שלא ראו את זה! הסימן הזה של ספויילר לא נועד רק לך ולמה שאתה ראית ולא ראית, זה נועד לכל הפורום. אז כן לך זה נוח שיכתבו ספויילר על עונה 9 נגיד, אבל מישהו אחר שלא ראה את עונה 3 רוצה שיכתבו גם על זה ספויילר. תמיד יהיה מישהו שלא ראה איזשהי עונה! אז אם ככה כל הודעה שתכתב בפורום לא משנה מה היא תמיד תהיה ספויילר! ויופי שזה ספויילר לך אבל אתה לא לבד פה בפורום! הפורום הזה לא פועל לפי מה שאתה הספקת לראות או לא הספקת כי נדפקת עם הוט. אז חלאס אבל באמת שלא אכפת לי כבר, תעשה מה שבא לך, מצידי תכתוב על כל הודעה ספויילר וככה אף אחד לא יכנס לשום הודעה בגלל שהוא לא יודע אם ספויילר למשהו שהוא ראה כבר או למשהו שהוא לא ראה! איך שבא לך אני סך הכל ניסיתי להסביר לך למה אני לא טועה ולמה אני לא סתם אומרת דברים כי באמת שאני לא סתם מחפשת ריבים, יש לי דברים יותר טובים לעשות עם הזמן שלי. אבל סביר להניח שלא הבנת כלום גם מזה, אז בעיה שלך