תודה ל" אמהות" של הגלילים..
ותודה לכל המפרגנות... ובקשר לנסיעתי: אני נוסעת בתחילת מרץ כמעט לכל החודש.. ההכנות שלי התחילו הרבה קודם. מה זה הכנות: חוץ מכרטיס ומייל לאחותי- הזמנות מסיביות מאתרים שונים לביתה, כדי לחסוך במסים ועלויות המשלוחים וגם מחברות שלא שולחות לישראל. כדאחזור- תראו ב" לייף" את מה שהזמנתי, אבל זה כולל דברים רבים לפימו ולעיצוב אלבומים.. היקרים ביותר הם אבקות "פרל אקס" בכל הצבעים האפשריים, דיו פינטה, אקדח פימו (ועוד אחד לאיריס, לפי בקשתה המוקדמת), המון חותכנים, צבעי " לומייר" לפימו עמידים לחום ואפילו דף שלם של תמונות יפניות של דונה קטו, כמו שקבלנו בסדנה.. בנוסף הזמנתי גם מכשיר למינציה,הדבקה ומיגנוט ללא חשמל (XYRON), המון דפי נייר שונים ומשונים, 20 חותמות לפחות במבצע של 40 אחוז הנחה, פלסטיק מתכווץ, ספוגים לעשיית החותמות, דיו פיגמנטי לחותמות ואפילו ספוגי ליטוש לפימו בעובי שונה.. בעיקרון- כל מה שאין בארץ או ממש יקר פה.. סתם דוגמה להמחשה: חומר עיסת נייר מוכן בצנצנת שנקרא "פייפר אפקט" ונמכר בארץ ב23 ש"ח לצנצנת עולה באתר של ארה"ב 2 דולר שזה פחות מ10 ש"ח.. שלושה ספוגים ליצירת החותמות בחימום עלו לי דולר לכל השלושה ועולים בארץ 7 ש"ח באתר ישראלי לאחד.. ולא שיצא לי זול, אבל זו מתנתי לעצמי ליום ההולדת שחל ביום נסיעתי.. אז לא אזכה למתנות מאחרים, ולכן- אם אין אני לי- כרטיס אשראי לי... בינתיים אני פה, הנהת מכל רגע..