כמה דברים לגבי דניאל סלומון

כמה דברים לגבי דניאל סלומון

אין ויכוח על כך שהוא אמן מקסים ומוכשר שמביא גיוון וחידוש למוזיקה הישראלית. רומנטיקן לפעמים יותר מדי אבל אמן מוכשר . אני אישית מאוד מחבב אותו . אבל חברים . יש גבול למסחרה הפרסומת לסלקום כמעט גרמה לי להקיא במקום . לקחת שיר מקסים כזה שמסמל לדעתי את המוזיקה שלו ולתת לו קונוטציה מגעילה וממוסחרת כל כך זה פשוט לירות לעצמך ברגל דניאל היקר... גועל נפש . ההערכה שלי אליך ירדה וחבל... כי אתה בין המוכשרים. אנא אל תתמסחר חבר

../images/Emo85.gifואתה תשלם לו משכורת חבר?

דהאמא

New member
אתה חושב שפרסומת זה מגעיל?

אז מה היית אומר על כך שעברי לידר חותם בימים אלה על DVD חדש שלו שיצא, רק אם מצורף ל- DVD קבלה המוכיחה שהוא נרכש ברשת חנויות "צליל"?

hodayoyo

New member
העניין פה הוא לא הDVD../images/Emo60.gif

אלא זה שרק אם תקני את הDVD ברשת צליל אז עברי יסכים לחתום עליו. נגיד אם אני אקנה את הדיסק בטאוור רקורדס אז עברי לא יסכים לחתום לי עליו. זה סוג-של השתעבדות לרשת חנויות צליל. אם זה פסול או לא- זה משהו אחר.

BaRbiK

New member
וואלה..

שנה שעברה בלי לקנות תדסיק שהוא היה בצליל בחיפה הוא גם חתם לי על דף, גם הצטלם איתי וגם הסרטתי אותו. שלא ידברו שטויות

BaRbiK

New member
עזבי אותך דיסק,

על כל דבר שהבאת לו D: ככה הוא..אין לו בעיה עם זה חח כאילו תביאי לו מה שאת רוצה והוא יחתום גם באמצע רחוב וכאלה D:

../images/Emo85.gifאימאלה כבר נמאס לי מזה

כל פורום מדבר על ההתמסחרות של האומן שלו סאמק מה כואב לך?שהוא מרוויח כסף? שהוא מתפרנס!? שיהיה לו בכיף 'אין ויכוח על כך שהוא אמן מקסים ומוכשר שמביא גיוון וחידוש למוזיקה הישראלית. רומנטיקן לפעמים יותר מדי אבל אמן מוכשר' . זה לא אמור להיות מספיק לך?! הוא מקסים הוא מרגש הוא רומנטיקן אתה אפילו מחבב אותו מה אכפת לך אם הוא עושה פרסומת או לא? מזה כל כך מפריע לאנשים שהוא מרוויח כסף?

LOLI152

New member
מסכימה איתך

אולי לדעת כמה אנשים פה שהתביישו לראות את דניאל מופיע בפרסומת לסלקום.. אני דווקא נהנתי ממנה! זה תורם לו המון! א. הוא מתפרסם יותר ככה. ב. הוא עשה מזה כסף ג. הוא עושה אותי מאושרת אם לא אכפת לכם, זה שיר מקסים, והפרסומת מיוחדת ומתאימה ורק בשביל לצעוק בכל הבית "אמא!!111 שימי 22!!!1 רואים את דניאל!!!" אני מוכנה שהוא ישחק יותר בפרסומות. כשאמינם יפרסם טושים התגובות יהיו פחות זועמות. תרגיעו, פרנסה, מוזיקה, משתלב? נהדר!

טול2

New member
הורגים אותי האנשים האלה,

שאחרי פרסומות כאלו,ההערכה שלהם כלפי האמן יורדת. כאילו,מה? איפה בדיוק זה שינה משו מהשירים של דניאל,מהמילים שהוא כותב,מהכישרון שלו בתור יוצר מוזיקה? די עשה מה שעשה,קיבל תכסף שלו.ואנחנו נחכה כמו ילדים טובים לאלבום הבא,שבטח יהיה לא פחות טוב מהקודמים.מה שיוכיח לכולם שפרסומת עלובה לסלקום לא משנה כלום. רק מוסיפה קצת כסף לחשבון.ולא תמיד זה רע להתפרנס מדברים כאלה. קיצר קח את הדברים בפרופורציה.

MooKuSh

New member
אי אפשר כבר.

פשוט אי אפשר יותר לשמוע את זה. נהיה לי כבר כאב ראש מהמילה התמסחרות. התמסחרות פירושה עשית דברים נגד הערכים והאמונות בשביל כסף. דניאל עשה דבר כזה? לא. הציעו לו להרוויח כסף והוא הסכים. ביג פאקינג דיל. חלאס תנוחו כבר.

תקשיבו חברים... מיסחור הוא דבר

נדרש! זו פרנסה . אבל כל דבר צריך לעשות הטעם . "אהבה" הוא השיר שמסמל את דניאל וזה שיר מדהים לדעתי לתייק אותו עם המותג סלקום בפרסומת מזעזעת בערוצים מסחריים זה כמו למכור את נשמתך לשטן תסלחו לי על הביטוי . גם עברי עושה את זה וכולם עושים את זה . אבל לא ככה. לא ברמה הזאת . אני מצטער אבל תסתכלו שוב על הפרסומת ותחשבו ברצינות... יש גבול!

MooKuSh

New member
מה?

התחלת כבר עם השוואות, אז אם יש מישהו שמסמל התמסחרות זה עברי לידר. כמה פרסומות ושטויות הבן אדם הזה עשה בשנה האחרונה. אבל עזוב את הענין הזה לרגע. אצלו זה גם מתבטא באיכות המוזיקה שירדה בצורה דרסטית, ביצירה של שירים כמו "אדוני" [ולא, זה לא פחות גרוע כשעברי שר את זה] תשווה את שלושת הדיסקים הראשונים לאחרון, כל כך מיינסטרימי וגרוע לעומת הקודמים. ומה דניאל? עשה פרסומת אחת? ושוב, מבחינתי פרסומת שמכניסה קצת כסף זה אחלה דבר, כשהאמן מתחיל להראות את זה בדברים אחרים הערך שלו יורד. אני לא חושבת שזה יקרה במקרה של דניאל.

האיכות של עברי עלתה פי כמה

האלבום החדש מדהים אל תלכלך רק בגלל הקטע של המיסחור ובוא לא נשווה את עברי לדניאל כי אין תחרות בכלל .

MooKuSh

New member
גם לדעתי

ההשוואה לא רלונטית אבל אני רק המשכתי את הקו שלך. בקשר לאלבום זה ענין של טעם, לדעתי האלבום החדש ממש גרוע לעומת השלושה המעולים שקדמו לו.

למעלה