כמה דברים לגבי דניאל סלומון

../images/Emo85.gifאני לא מבינה מה כל כך

מפריע בפרסומת הזו?! היא מקסימה לדעתי אתה ממש מגזים הוא לא מכר את נשמתו לשטן ולא כלום כולה עשה קצת כסף זכותו המלאה

bati77

New member
תתרגלו לכל האנשים..

שיבואו ויכתבו שהוא התמסחר וכל זה.. זה יקרה עוד הרבה לפי דעתי..

י yuval

New member
תקשיב......

אממ שני דברים קודם כל הבן- אדם התמסחר? ממש לא... מזה התמסחרות כל אומן ממוסחר אם אתה מגדיר את זה ככה אומנים שבאים להם 1000000000000 אנשים להופעות זה אומר שהם ממוסחרים..? ממש לא אז הוא עשה פרסומת זה לא פגע במשמעות של השיר אפילו הדגיש אותה..!! חוץ מזה הוא עשה פרסומת הרוויח כסף מה זה כואב לך? אז אוקיי נגיד שזה לדעתך התמסחרות...סבבהה אבל מפה ועד להפסיק לאהוב את השירים שלו אותו ואת הדברים המדהימים שהוא עושה?? נסחפת אבל בגדול בסך הכל זו בחירה שלך... וזה גם ההפסד שלך...!

י yuval

New member
קצת באיחור...

אבל האמת... תמיד חשבתי שהתמסחרות זה משהו שהאומנים שרוצים מהם מאות אנשים חתימות ואפילו יותר... אבל חשבתי על העניין שראיתי את הפרסומת של דניאל... ובעצם יש שתי דברים שאני חושבת על התמסחרות... 1 זה שבעצם כל אומן "ממוסחר"... שמלא אנשים באים להופעות שלו ומבקשים חתימות האם הוא גרם לזה... ממש לא.. דבר 2 זה שהתמסחרות זו יכולה להיות דרך שהאומן בוחר בה הוא זמר... ולנסות ללכת לככב בכל סוג של טלנובלות.. (דוגמת נינט...) אבל בפרסומת שדניאל עשה הוא רק העביר מסר בדבר שהוא אוהב לעשות ועושה מצוין ... לשיר..

אני לא מעריך את השירים פחות

אלא אותו כאמן . לזמר על הפסנתר בפרסומת לסלקום זה מסחרה כי אתה מוכר את המוזיקה שלך לטייקונים גדולים כדי שהם ימכרו יותר ואתה תרוויח יותר ממש עולם אקונומי אוטופי אבל ממוסחר נקודה.

י yuval

New member
תקשיב העניין הוא...

שככה זה... והוא כאומן ישאר כמו שהוא אומן... אז הערך שלך אליו אולי ירד כי עכשיו אתה חושב שהוא עושה הכל בשביל כסף... אבל תקשיב אלו החיים... ואני עדיין מתנגדת לזה שזאת התמסחרות..כי בדוגרי... הוא שר בטלויזיה אבל הוא שר... והאמת שגם אני חשבתי כך בהתחלה אבל תיקח את עצמך ותחשב.. תספר לי אם הגעת למסקנה כלשהי וגם אם לא...

Amit Enchanted

New member
למגיבים - אתם מדברים שטויות..../images/Emo4.gif

הוא מוזיקאי, לא ג' יפית, רבאק! מוזיקאי מרוויח כסף ממוזיקה נטו, לא מפרסומות ולא מזנות סלולרית. משמע, הוא מרוויח יותר כסף בפחות השקעה. במקום להשקיע בדיסק והלשתכר ביושר הוא ישתעבד לחברת סלולר, משמע הוא יעשה פחות וישתכר יותר וזה יוביל לרשלנות וזניחת המוזיקה. אל תדברו שטויות. מה שהוא עושה זה בדיוק מה שהראל סקעת, נינט, רוני סופרסטאר ושאר אלילי נוער מחוּררי השכלה עושים. הוא לא חצי אלוהים. הוא התמסחר, ופתטי איך שאתם מתרצים את זה.

../images/Emo85.gifאוקיי נניח

נגד שאתה צודק פשוט אין לי מצב רוח לריב זה עושה את השירים שלו מרגשים פחות? יפים פחות!? האם זה אומר שאני/אתה/ כולם יפסיקו לשמוע אותו? לא מזה כזה משנה

Sideitself

New member
"הוא לא ג' יפית" P:

אפשר לחשוב שהפרסומות של ג. יפית באמת משכנעות... מה רע בלעשות כסף גם מדיסק, גם מהופעות וגם מפרסומות? כסף
אף פעם לא מזיק. וזה לא שהוא לא מהאמנים הלא מוכרים האלה שזה ממש מוזר פתאום לראות אותם בטלויזיה. זה דניאל וכולם מכירים אותו אז פרסומת לא תשנה הרבה

S h A b i T

New member
נמאסתם.

שיתמסחר, שיעשה פירסומות, שיעשה פסטיגלים מצידי. כל עוד איכות המוזיקה שלו לא נפגעת מכל העניין, כלומר, כל עוד הדיסק הבא שלו עולה ברמה ולא יורד - הוא ישמע ממני רק פירגון. ברגע שזה יפגע במוזיקה, אני אעבור לצד שלכם. בתור הקהל שלו אתם אמורים לפרגן ולתמוך, ואתם לא עושים את זה. סופסוף הוא מצליח, סופסוף הוא מוכר, סופסוף כולם מבינים מי זה דניאל סלומון באמת. מה עם קצת לשמוח בשבילו? אין מה לעשות, בשביל לשמור על המקום שלו בתעשייה הוא חייב לחדש ולהזכיר שהוא קיים בכל דרך שהוא רק יכול. אם זה באמצעות פירסומות, רינגטונים, השתתפות בטקסים למינהם, הופעות וכו'. אז תפסיקו לחפש מקומות להוציא ת'מירמור שלכם. זה ממש לא המקום, ובאמת שנמאס לשמוע.

LOLI152

New member
התמסחר, חופשי.

אז מה?! כואב לכם שבן אדם מרוויח כסף? בסך הכל הפרסומת מאוד מתאימה לשיר אתם לא יכולים להגיד שלא. "אני אוהב אותךך" "אני אוהבת אותךך" ~חיבוק~ והשיר "אהבה" ברקע. מה לא בסדר בעניין?! התמסחר, חופשי לו. אין לי בעיה עם התמסחרות. גם כסף וגם פרסום, צריך לבקש יותר? לא יודעת מה איתכם, בעייני הפרסומת יותר יפה מהקליפ X: תם ונשלם

אלירן121

New member
תכל'ס-

אתה צודק, הפרסומת הזאת לא הייתה נוראית, והדגישה את השיר "אהבה" כשיר אהבה מנצח. יאללה, שיעשה קצת כסף, בסדר. אבל לעוות ככה את השיר סתם, סתם בשביל הפירסומת[הפרסומת הבאה בסידרה] זה כבר ממש עלוב, לי כמי שאוהב את השירים היה לא נעים לשמוע את הפרסומת ואת השיר אחר כך. ונכון שאם הדיסק הבא יהיה טוב אני אקנה אותו ויהנה ממנו- אבל לא זה שערך האמן ירד מוריד גם מהשירים.

למעלה